AC Milan
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veljaca
#1976 Re: AC Milan
Cestitam im i ja kao navijac Barce - iz 2 suta u okvir gola - dali dva gola .... RESPECT
- mrtva kokoš
#1977 Re: AC Milan
cestitke od simpatizera barce !! da su i dobili ne bi mi bilo krivo, bez obzira sto je barca dominirala...
- fatality
#1978 Re: AC Milan
da su imalo pametnije igrali moglo se i vise izvuc protiv ovakve barcelone, ali mi se povremeno cinilo da su nezainteresovani te da im je jedini cilj ne obrukati se, jako tuzno ako je jedan milan na takvo sto spao
al haj, nije ni ovako lose
al haj, nije ni ovako lose
- bosnianidiot
#1979 Re: AC Milan
Odavno nismo dali meni drazi gol
Klocevi samo igraju na 20-tak metara od gola, i gledaju kako ce im neko prici da padaju i sutaju slobodnjake...Kako pogana igra covjece, uopce ne pokusavaju regularno postici gol.
Klocevi samo igraju na 20-tak metara od gola, i gledaju kako ce im neko prici da padaju i sutaju slobodnjake...Kako pogana igra covjece, uopce ne pokusavaju regularno postici gol.
- Jeff Bingham
#1980 Re: AC Milan
Bez obzira na ogromnu prednost pri posjedu lopte, ovo je realan rezultat na kraju. Jebo posjed kad kenjkas s loptom okolo a nista konkretno da uradis. I onda drugi go dadose iz nepostojeceg faula, izborenog od one primadonne
kad se sjetim kako je odglumio faul protiv Intera pa posla Mottu u svlacionicu... lik ko da od Al Pacina casove uzima 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1981 Re: AC Milan
Vidovita Dzemila ovo ono...-LIBERO- wrote:Mogao bi ovdje x-ic past laganini![]()
- Jeff Bingham
#1982 Re: AC Milan
Ancelotti prije utakmice predvidio 2-2-LIBERO- wrote:Vidovita Dzemila ovo ono...-LIBERO- wrote:Mogao bi ovdje x-ic past laganini![]()
-
kusur
#1983 Re: AC Milan
Ancelotti cita Sa-xJeff Bingham wrote:Ancelotti prije utakmice predvidio 2-2-LIBERO- wrote:Vidovita Dzemila ovo ono...-LIBERO- wrote:Mogao bi ovdje x-ic past laganini![]()
-
febo_acm
#1984 Re: AC Milan
FORZA MILAAAAAN!!!!!
Mnogo sreće, a sreća prati hrabre
Još bez Ibrahimovića, Robinja, Flaminija, Gatuza... Samo mene je Nocerino oduševio, napokon jedan lik koji trči ko Gatuso, a nije glup
Preko 11 kilometara pretrčao.
Mnogo sreće, a sreća prati hrabre
- Jeff Bingham
#1985 Re: AC Milan
evo sta je s KPB-om
Boateng had a back problem against Lazio on Friday that flared up again, so made way for Massimo Ambrosini.
Boateng had a back problem against Lazio on Friday that flared up again, so made way for Massimo Ambrosini.
-
SaPnA
#1986 Re: AC Milan
kakvi smo , dobri smo 
-
febo_acm
#1987 Re: AC Milan
Ma on se protiv Lazio par puta držao za leđa, jednom mu se čak i pomoć ukazivala.Jeff Bingham wrote:evo sta je s KPB-om
- Riddle
#1988 Re: AC Milan
Maloprije procitah lud komentar. Milan sjajno odigrao dvije minute - prvu i zadnju. 
- just principe
#1989 Re: AC Milan
koji nafhakashi...Mada ni Barca nije igrala nesto al eto....Sve u svemu dosadna utakmica 
- rossoner
#1990 Re: AC Milan
Joj kako sam skočio kad smo dali drugi gol! Nevjerovatno zaista! FORZA MILAN!
Nocerino je kul skroz, cini mi se da će biti bolji od Rina, a vidi se koliko nam fali Ibro, Robinho... Kako su me cigani iznervirali onom igrom na pola terena sa onim pasovima, nista konkretno ne urade samo nabijaju posjed lopte a ubise u zdrav mozak, izmrcvare zdrava insana... ccc. Dobro je. Mislim da je bio penal prvi put u drugom poluvremenu kad je mEssi pao al' haj...
I jos nesto:
ALESSANDRO NESTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Nocerino je kul skroz, cini mi se da će biti bolji od Rina, a vidi se koliko nam fali Ibro, Robinho... Kako su me cigani iznervirali onom igrom na pola terena sa onim pasovima, nista konkretno ne urade samo nabijaju posjed lopte a ubise u zdrav mozak, izmrcvare zdrava insana... ccc. Dobro je. Mislim da je bio penal prvi put u drugom poluvremenu kad je mEssi pao al' haj...
I jos nesto:
ALESSANDRO NESTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1991 Re: AC Milan
Riddle wrote:Maloprije procitah lud komentar. Milan sjajno odigrao dvije minute - prvu i zadnju.
-
GangEvil
#1992 Re: AC Milan
AMD wrote:FORZA MILAAAAAN!!!!!
Mnogo sreće, a sreća prati hrabreJoš bez Ibrahimovića, Robinja, Flaminija, Gatuza... Samo mene je Nocerino oduševio, napokon jedan lik koji trči ko Gatuso, a nije glup
A bez koliko igraca je igrala Barca?....Stoperski par zadnja 2 vezna....A nista drugo im nije ni trebalo s obzirom kako je Milan igrao..Sramota da prvak Italije dodje na Camp Nou i brani se 90 minuta bez zelje da gledaoci na TV-u ugledaju centar igralista.....Barca se uspavala koliko je oko sesnestarca Milana kruzila cijelu tekmu...Bate Borisov bi ja mislim bar 3-4 pokusao preci centar....Al Milan je uvijek Milan....Igraj hinjski pa mozda bude sta od toga...Tako su i prolse sezone slavili 2:2 kuci Sa Realom...A ljudi im trebali sloziti bar 4 gola...Dok god oni slave bod protiv bilo koga nece oni vise vidjeti finale LP dugo, dugo.....Kao sto su svake druge godine skoro bili u njemu...I bolje....
-
Baudelaire
#1993 Re: AC Milan
Haj ti idi na Barcelonin balkanski forum pa žali
I ponavljam, ovo ne kažem kao simpatizer Milana, daleko od tog 
-
GangEvil
#1994 Re: AC Milan
Ja ne navijam za Barcelonu nego za Sarajevo ali ovakav prvak Italije je smijesan....Baudelaire wrote:Haj ti idi na Barcelonin balkanski forum pa žaliI ponavljam, ovo ne kažem kao simpatizer Milana, daleko od tog
-
amar_no1
#1995 Re: AC Milan
haj ba kako te nije stid dali ste drugi go iz ne postojeceg faula i jos milion nek sitnih faulova ste dobili a koji nisu bili zato psttt FORZAA MILANNN!!!!!GangEvil wrote:AMD wrote:FORZA MILAAAAAN!!!!!
Mnogo sreće, a sreća prati hrabreJoš bez Ibrahimovića, Robinja, Flaminija, Gatuza... Samo mene je Nocerino oduševio, napokon jedan lik koji trči ko Gatuso, a nije glup
A bez koliko igraca je igrala Barca?....Stoperski par zadnja 2 vezna....A nista drugo im nije ni trebalo s obzirom kako je Milan igrao..Sramota da prvak Italije dodje na Camp Nou i brani se 90 minuta bez zelje da gledaoci na TV-u ugledaju centar igralista.....Barca se uspavala koliko je oko sesnestarca Milana kruzila cijelu tekmu...Bate Borisov bi ja mislim bar 3-4 pokusao preci centar....Al Milan je uvijek Milan....Igraj hinjski pa mozda bude sta od toga...Tako su i prolse sezone slavili 2:2 kuci Sa Realom...A ljudi im trebali sloziti bar 4 gola...Dok god oni slave bod protiv bilo koga nece oni vise vidjeti finale LP dugo, dugo.....Kao sto su svake druge godine skoro bili u njemu...I bolje....
-
febo_acm
-
febo_acm
#1997 Re: AC Milan
Ajde mi reci šta Barceloni znače štoperi?! Ništa. Ionako cijelu prošlu sezonu pola odbrane nije igralo, pa su osvojili CL. Sad ne znam o koja je dva zadnja vezna riječ? Igrali su Xavi, Iniesta, Busqets - udarna vezna linija + Pedro,Villa, Messi. Koja dva vezna? Drugo, kolko je tebi dosadna defanziva, toliko je meno dosadno ono kruženje kao da uzmeš šestar i kružiš po papiru do beskonačnosti. Na kraju krajeva, važnost Ibrahimovića i Robinha je podjednaka važnosti Mesija i Xavia, a ne Puyola i Piquea. Devedest minuta radiš jedno te isto. Kružiš, kružiš, kružiš. kružiš i kružiš.... Ne kontam šta su trebali uraditi?! Doći na Nou Camp i napasti sa deset igrača i izgubiti 5-0? Ovako je bilo bolje, zar ne? Što onaj kloc Guardiola ne zna ništa reći ekipi osim kruži, kruži, kruži, kruži i kruži, stvarno nije problem Milana.GangEvil wrote:AMD wrote:FORZA MILAAAAAN!!!!!
I na kraju da ne bude da se ne slažemo u svemu, moram da priznam jednu stvar da si dobro rekao. Milan je uvijek Milan. Klub koji je duplo veći i trofejniji od Barcelone.
-
GangEvil
#1998 Re: AC Milan
Jesi ti ikad igrao fudbal? Ne znam sta ti znaci ova rijec "kruzis" koju si izgovorio milion puta...Kako bi ti usao u 16 a tamo stoji 8 ljudi i gledaju kako da izbiju loptu?...Sta treba da uradi Barcelona kad PRVAK ITALIJE dodje i igra sa taktikom 8-1-1.....A sta Barceloni znace stoperi?....Pa nista osim sto su mozda jaki u skoku kad treba (Pique)..Uostalom ko je dao go za Milan da bi uzeo bod nego li stoper...Kakva je vaznost Ibrahimovica i Robinha u ovoj utakmici? Nikakva..samo iz razloga jer su to ofanzivni igraci i Milan i sa njima bi isto igrao...Znaci samo umjesto Pata i Cassana bi igrala ova dvojica i jel mislis da bi igra Milana bila mozda nesto bolja...Pa ne bi zato sto bi i oni bili odsjeceni ko ova dvojica jer im ne bi imao ko dati loptu posto su svi vezni bili u 16....Duplo veci od Barce...HAHAHAHAHA...Smijesno.....AMD wrote:Ajde mi reci šta Barceloni znače štoperi?! Ništa. Ionako cijelu prošlu sezonu pola odbrane nije igralo, pa su osvojili CL. Sad ne znam o koja je dva zadnja vezna riječ? Igrali su Xavi, Iniesta, Busqets - udarna vezna linija + Pedro,Villa, Messi. Koja dva vezna? Drugo, kolko je tebi dosadna defanziva, toliko je meno dosadno ono kruženje kao da uzmeš šestar i kružiš po papiru do beskonačnosti. Na kraju krajeva, važnost Ibrahimovića i Robinha je podjednaka važnosti Mesija i Xavia, a ne Puyola i Piquea. Devedest minuta radiš jedno te isto. Kružiš, kružiš, kružiš. kružiš i kružiš.... Ne kontam šta su trebali uraditi?! Doći na Nou Camp i napasti sa deset igrača i izgubiti 5-0? Ovako je bilo bolje, zar ne? Što onaj kloc Guardiola ne zna ništa reći ekipi osim kruži, kruži, kruži, kruži i kruži, stvarno nije problem Milana.GangEvil wrote:AMD wrote:FORZA MILAAAAAN!!!!!
I na kraju da ne bude da se ne slažemo u svemu, moram da priznam jednu stvar da si dobro rekao. Milan je uvijek Milan. Klub koji je duplo veći i trofejniji od Barcelone.
-
ibizza
#1999 Re: AC Milan
Jel se meni ucnilio ili nije bio ofsajd kad je Sedorf dao Patu loptu(oko 10-te minute )?Ono je bila mat pozicija!
-
amar_no1
#2000 Re: AC Milan
nije bio offibizza wrote:Jel se meni ucnilio ili nije bio ofsajd kad je Sedorf dao Patu loptu(oko 10-te minute )?Ono je bila mat pozicija!