Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stickitout wrote:E pa Milan je svoje kod kuce odradio, dvica, ljepota, odoh na pivu s merakom da je mlatnem a sutra cu po lovu....
pozdrav edu, zivio majstore
FORZA MILAN
Buraz..kazem ti ja..samo se treba kladiti na sigurno
Moram i ja danas po suske..igrao sam prvo poluvrijeme 1 i drugo 1..sta cu kad sam siguran u Rossonere..a ovi levati sto navijajaju za nekakve celzije..juventuse..samo im treba poruciti: Vi ste sljedeci!..Shevchenko se tek poceo zagrijavati...
Eh..sazn'o sam..moji su veceras..opet moramo ruziti Intera..ne trebam vam govoriti na koga cete staviti pare???..ako do sada niste naucili..onda nema svrhe ponavljati...
Ehhh moj Boze, pa ima li te gore gdje treba da budes???
Oba oba je nevjerovatno brz, al nema srece...
Cambiaso je igrac dobar pravo, ali mu ponisti onaj ppq gol cist naravno, da ne bi kojim slucajem dao inter konacno gol milanu...
Ponovila se 1 utakmica na terenu postoji Inter koji ne moze da dadne gol, dadne ga Milan i opet po starom, dadne ga i Inter ali nije po volji merku, i izazove onaj incident bez potrebe, da je sviro gol bila bi paklena tekkma i bilo bi svega, jer je Maldini, Nesta, Japp, Caffu odigrali dobro i bili izmoreni a svjezi Cruz i Oba oba bi im stvorili za 20min dosta problema, bilo bi gusto, ali ne shvatam kad su vidjeli Abbiatia kako nisu vidjeli i svoju sansu navijaci Intera, jer Abbiati brani samo u kupu Italije, nije u formi, mogli su ga provocirat bio je ispod njihove tribine, ali eto...
Opet smo gledali ubice protiv madjionicara Intera, kako su fino slozili akciju kad je Cruz petom proigro Obu obu, ALI JBG...
nemojte mislit da simpatiziram inter, jer ja sam zakleti fan juvea, ali zao mi je Intera...
FORZA JUVE, SUTRA AKO BOG DA, NADAM SE 1-0, ALI KAKO JE ZLAYA RASPOLOZAN BIT CE SVEGA, SAM DA MALO SUT KONTROLIRA JER ON VOLI RASPALIT...
Mah ko ce ga znat, mozda ne bi 4, al bi 1, ustvar dali su 1, ali mozda bi i 2, pa bi imali poslije 3god jednu pobjedu nad milanom, ovako ce se nadati boljim vremenima...
Jebi ga..ja zasp'o sinoc
Pu..kakav sam ja navijac...
Vidim da je opet Shele ruzio..kakav je go dao Tata???
E sad bi volio da zaobidjemo one londonske picke (moram se ovako izraziti..jer ih mrzimmmmmmmmm) u polufinalu pa da ih onda unistimo u finalu..mamu im skorojevicku...
Sta ce sad biti na kladionicama zbog prekida ove tekme???
Andrej je pored majstorskog gola imao par kontraverznih situacija. Malo se "lakt`o" i "glavat`o" al eto.
Sudija je stvarno zasr`o stvar, meni uopste nije jasno sta je on to skonto. Ponistio je cist gol. Nikakve koristi AC od njegove odluke nije imao, tacno je da je odbrana crkla i da je Inter stisn`o gadno ali u onakvoj situaciji jedna kontra rijesava sve. Uglavnom, steta zbog prekida...
Navijaci Intera su malo pre-emocionalno odreagovali na cijelu stvar, mada je razumljivo. Cisto sumnjam da bi neka druga skupina bolje odreagovala na onu maloumnu odluku....
Moguce je da ce se ponoviti utakmica na praznom stadionu, mozda prodje Milan bez nove igre, kazna slijedi Interu (kao domacinu) a da je do mene i sudija bi trebao kaznu dobiti....
Kao sto rekoh nisam gledao tekmu..jebes ga..prenijelo me..onako obucen zasp'o..jadnik..guzio cijeli dan pa se iscrpio...
Koliko sam shvatio Interu je ponisten go..a utakmicu su prekinuli Inetrovi navijaci..ne vidim razlog da se utakmica ponavlja..sudija pogrijesio..greske se svakome desavaju..a za divljanje Interovih navijaca mora im klubi ispastati..mora se tekma registrovati u korist Milana..samo ne znam kojim rezultatom..ja igrao zbroj golova 1..mogu li ja registrovati 3-0 za Milan..i hocu li onda ispusiti???..ne bih trebao...