Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znate sta, jos nije gotova Italijanska liga, a ni Liga prvaka!!!!!
Zato se nemojte toliko radovati, jedni skudetu a jedni Ligi prvaka!!!!!
FAVORITI NE POBIJEDJUJU UVIJEK!!!!!!!
Zato nemojte dvaput reci da je sve gotovo!!!!!
po toj logici reds ostaju rossoneri bez trofeja ove godine nemoj molim te pocinit ce kolektivno samoubistvo na celu sa stitchem
ruku na srce oni su bili favoriti za scudetto, veci od nas, ali,
FAVORITI NE POBJEDJUJU UVIJEK
ja sam kontala da ce u finalu biti PSV - Milano
ili Chelsee Liverpool..
jer su prilicno slicne igre.. itd...
horns, srce, jel' ovo van basten
morati cu zamijeniti figa.. za vas dvojicu..
a ova fora na racun calcia.. objesi macku o rep, italijanski nogomet je i te kako aktualan... imaju kamaru mladih, dobrih igraca, a imaju i para kupiti....
sta je bolji engeleski nogomet.. prebacivanje lopte od gola do gola...
Poredit engleski fudbal i italijansko natezanje stvarno je smijesno!
Par puta sam se pokusao natjerat da na onoj ogavnoj pink tv pogledam poneku utakmicu, al' ne mogah. A trudio sam se, jesam! Koje mrljanje, lafo derbi Juve i Milan, ma nigdje igre, samo katanac i ko duze izdrzi. FUJ!
A faulova 1025.
Nasuprot tome Premier liga nudi postenje, snagu, vic, trku, ljubav, golove, navijanje i nadasve ferplej.
Kad vidim one terene i stadione koji gust!
Stadioni u Italiji me vecinom asociraju na sabirne logore. Samo cekam kad ce Musolini iskocit ispod centralne tribine.
nosara bolan.. u kojoj to drzavi tekme ne lice na sabirne logore.. selektivna ti je memorija.. problemi rasiszma i nasilja.. su svakodnevnica skoro pa svih evorpskih timova.. osim mozda svice gdje je nogomet nepoznanica, a gdje se i tako tako albancu vise prljavi jugo.. ili afrikancima - crncuge..
jedino sto moram priznati ..Premier league je ovoga puta imala dobar nivo..
ps
ja nikada ne gledam sto mi se ne gleda... za to postoiji klik klik klik
jah, nasi su
vidje li ti sinoc kako rusi dobise portugalce.. kod njih.. prvo poluvrijeme.. koliko su portugalci bili bolji.. ko bi rekao da ce im golman biti ko cijediljka u drugom poluvremenu...
nikada se ne zna, i treba biti realan.. dvije razlicite igre.. italijani igraju nisko, englezi visoko.. ako italijani probaju igrati kao englezi, onda su sigurno u klincu, jer englezi daleko najbolje vladaju takvim nacinom igre...
ali ako nametnu svoj nacin igre.. englezi su donji...