Za početak pozdrav svima,danas sam doživi nešto što se rijetkim desilo..
Imao sam štetu na automobilu od strane treceg lica,osiguravajuca kuća je napravila procjenu štete slikala automobil i sl.
Pošto mi je danas plata legla na račun

odlučim se potražim par ponuda od ovlaštenih servisa Fiat automobila,i tako kontaktiram
Auto Centar Fiat u H. Čemerlića 71000 Sarajevo.Osoba koja radi na poslovima ponuda mi kaze kako oni imaju puno posla pa da im pošaljem Fax-om ili mail-om šta mi treba pa kada naprave zvat ce me u toku dana(kao ne mogu oni brzo napravit ponudu da ne dolazim dok je ne naprave,javit če mi..)Zovu me u 17:20h da mi kažu da su napravili ponudu(a rade do 18h)Štaču brzo se obučem sjednem u auto i na Pofaliće.Dodzem tamo dadnu mi ponudu ja pogledam cjena negdje oko 780km,a stete na autu nema ni 300km,to nije sad ni bitno..lijepo se zahvalim i podzem izaći iz objekta on me zaustavi i kaže gospodine naše ponude se plačaju.

Ja sav zbunjen pitam,kako mislite plačaju se ponude?
Kao eto mi smo danas još par takvih ponuda radili i izgubimo vrijeme na pravljenju ponuda ,ponuda je 50km i ako se odlučite da mi radimo tih 50km-ova skidamo sa cjene popravke.

Pitam ga da li to imate u vašem cjenovniku on izbjegava odgovor,pitam ga da li mogu dobiti racun ako platim ponudu on ponovo izbjegava odgovor.
E sada ja vas pitam ko je ovdje lud, oni ili ja?Radim 10 godina svaki dan napravim preko 20 ponuda i to uradim za maksimalno 1h sa starim urnecima racuna i vec napravljenim cjenovnikom ,to bi trebao naplacivat od kupaca??Ljudi hoce samnom da posluju i uslovljavaju me sa 50km.
Ps.Kada sam ih zvao da pitam mogu li dobiti ponudu niko mi nije rekao da se ponuda placa.
Naravno ponudu nisam uzeo, a oni pare nisu dobili i nikada više ništa kod njih neču uradit.