Abu-Hamza kod Mate Djakovica na OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
neutral

#1 Abu-Hamza kod Mate Djakovica na OBN

Post by neutral »

Ne volim politiku pa ova tema ide pod medije....

Ali malo mi je cudno kako niko nije komentarisao sinocnje jednocasovno gostovanje Abu-Hamze kod Djakovica....

Bilo je vrlo zanimljivo, iritantno i stvoreno za diskusiju poslije....

Na zalost od sat vremena emisije samo prvih 20 min sam gledala jer preostalih 40 (ili kolko vec traje emisija) sam imala smetnje preko digitalne tv ... (hm...nakon emisije smetnje prestale...)

Al` za tih 20 min izmedju ostalog on lijepo popljuva Armiju BiH pricom da su oni bili slabici umjesto kojih su oni isli u glavne borbe i kako su pripadnike Armije cesto "motkama" tjerali da idu na liniju...
Smetnje su mi nastale kad je poceo da prica o nasoj vladi kojim treba podjeliti "zenske uloske" .... bas me interesuje zasto je mislio da su pi*ke ...
Par puta ga je Mato doveo u mat situaciju gdje se vidjelo kako nesto mulja...
Neko gledao do kraja???
Komentari???
Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

Gledao emisiju. Razocaran, ne Abu Hamzom, vec Matom Djakovicem, koji iz emisije u emisiju skrece sve vise u desno...

Razocarao me totalno svojim rasistickim predrasudama prema Arapima...
...Abu Hamza kaze kako ga obicni narod pozdravlja i kao eto voli ga itd...a Djakovic kaze jel zbog straha...Abu Hamza tuc-muc objasnjava da nije zbog straha i da zivi na tlu ex-Ju vec 20 godina...a Djakovic kaze i Hitlera su volili?!...nakon toga jos mnogo provokacija ali ne samo na racun Arapa, nego generalno muslimana, pita ga u kojoj dzamiji klanjas?...pa kakva je to dzamija...gdje se to vi okupljate...itd...kao da je tuzilac, a Abu Hamza terorista...i to "dzamijski" terorista...Abu Hamza kaze kako islam zabranjuje jesno i decidno ubijanje itd...Djakovic i dalje pun predrasuda...istice da je Hrvat i da kao Hrvat smatra da je ovo ili ono...

Sve u svemu, Djakovicu nula...
LAV_SA

Post by LAV_SA »

Hadzi-Murat wrote:Gledao emisiju. Razocaran, ne Abu Hamzom, vec Matom Djakovicem, koji iz emisije u emisiju skrece sve vise u desno...

Razocarao me totalno svojim rasistickim predrasudama prema Arapima...
...Abu Hamza kaze kako ga obicni narod pozdravlja i kao eto voli ga itd...a Djakovic kaze jel zbog straha...Abu Hamza tuc-muc objasnjava da nije zbog straha i da zivi na tlu ex-Ju vec 20 godina...a Djakovic kaze i Hitlera su volili?!...nakon toga jos mnogo provokacija ali ne samo na racun Arapa, nego generalno muslimana, pita ga u kojoj dzamiji klanjas?...pa kakva je to dzamija...gdje se to vi okupljate...itd...kao da je tuzilac, a Abu Hamza terorista...i to "dzamijski" terorista...Abu Hamza kaze kako islam zabranjuje jesno i decidno ubijanje itd...Djakovic i dalje pun predrasuda...istice da je Hrvat i da kao Hrvat smatra da je ovo ili ono...

Ono što sam ja vidio u emisiji, bilo je vrlo korektno.

Sve u svemu, Djakovicu nula...
Post Reply