Abortus

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

oldplague

#26 Re: Abortus

Post by oldplague »

Uvijek ZA. Krčag ide na vodu dok se ne razbije, a abortusi će se izvoditi dok budu potrebni. To nije rekreacija, niko se takvom zahvatu ne podvrgava jer nema druga posla pa mu dosadno.
MUNAFIK

#27 Re: Abortus

Post by MUNAFIK »

Shoshana wrote:Abortus je legalan medicinski zahvat kojim se prekida nezeljena trudnoca.
ovo legalan sutra moze biti potpuno suprotno... Mozda bi i trebalo... mozda da mozda ne... :? :? :?
MA DAJ...

#28 Re: Abortus

Post by MA DAJ... »

bez_ideje wrote:
MA DAJ... wrote:
bez_ideje wrote:Meni se cini da je nepismeni autor ,temu postavio da bi mogao drugima govoriti kako nisu u pravu,da se kladimo da ce za jos stranicu, da se nareda monnstruma,ubojica ,zlotvora,bezdusnika ,glupaca,idiota koji su uzimaju za pravo da ubijaju fetuse....Zaista kako vas nije stid :run:

evo ga,bas mi ovakvi trebaju :D...
Kazi,sta treba,dok sam u dobrom raspolozenju :dance: :dance: :dance:
to ti meni... :-) sa ovim smajlovicima...svaka cast,imas muda....ali si se zajebala,jer nemas kao ja
lolita_xx

#29 Re: Abortus

Post by lolita_xx »

MA DAJ... wrote: to ti meni... :-) sa ovim smajlovicima...svaka cast,imas muda....ali si se zajebala,jer nemas kao ja
:lol: :lol: :lol:
ja bih rekla da nemas :D definitivno :D
bez_ideje

#30 Re: Abortus

Post by bez_ideje »

MA DAJ.....mudonjooooooooooooooooooo :lol: :lol: :lol: :lol:
Eto ti perverzna insana ,od :smajlijakojiplese: odma na ...... :mrgreen: okreno......
Pripazi da tebi sutra ne zatreba,s tolikim mudima nikad se ne zna...opuste se ljudi :wink:
MA DAJ...

#31 Re: Abortus

Post by MA DAJ... »

oldplague wrote:Uvijek ZA. Krčag ide na vodu dok se ne razbije, a abortusi će se izvoditi dok budu potrebni. To nije rekreacija, niko se takvom zahvatu ne podvrgava jer nema druga posla pa mu dosadno.
stani malo,ili sam ja pogrijesio sa temom ili si ti bas polupala loncice...ok,ti mozes da napravis taj korak ostranjenja nezeljene trudnoce,ili ti abortacije...ali pitanje je ovdje,zar imas takvu pravo da unistis jedan zivot u zacecu,

zivot koji je nastao tvojom greskom???

zar imas,ovo te sad pitam sa moralne strane...da li imas pravo da ubijes jedan zivot na osnovu svoje greske...imas li???nemas,ja cu ti reci...nemas...zbog nase ne paznje,hajmo sad da kusamo govna do kraja,sto bi nas narod rekao.

a za neke razloge u vezi abortusa,pa ja cu morat maci da salijevam stravu svaki dan kako me je uopste mogla roditi,pored njezinih problema...
*mima*

#32 Re: Abortus

Post by *mima* »

MA DAJ... wrote:
oldplague wrote:Uvijek ZA. Krčag ide na vodu dok se ne razbije, a abortusi će se izvoditi dok budu potrebni. To nije rekreacija, niko se takvom zahvatu ne podvrgava jer nema druga posla pa mu dosadno.
stani malo,ili sam ja pogrijesio sa temom ili si ti bas polupala loncice...ok,ti mozes da napravis taj korak ostranjenja nezeljene trudnoce,ili ti abortacije...ali pitanje je ovdje,zar imas takvu pravo da unistis jedan zivot u zacecu,

zar imas,ovo te sad pitam sa moralne strane...da li imas pravo da ubijes jedan zivot na osnovu svoje greske...imas li???nemas,ja cu ti reci...nemas...zbog nase ne paznje,hajmo sad da kusamo govna do kraja,sto bi nas narod rekao.

a za neke razloge u vezi abortusa,pa ja cu morat maci da salijevam stravu kako me je uopste mogla roditi...

CIJOM GRESKOM? Jel to po tebi samo zensko krivo? A i tebi ga bilo lijepo zabit i nisi izasao na vrijeme. KO SI TI DA SUDIS SAT NEKO RADI SA SVOJIM TIJELOM? Pa nisi PAPA.
MA DAJ...

#33 Re: Abortus

Post by MA DAJ... »

lolita_xx wrote:
MA DAJ... wrote: to ti meni... :-) sa ovim smajlovicima...svaka cast,imas muda....ali si se zajebala,jer nemas kao ja
slobodno se mozes pridrzat za njega,ali ovom trenutku se drzi za obje srane...

znaci,tema ide i imas li jos nesto pametno reci ili da krenemo na pp sa temom miloklizecim stvarima...
bez_ideje

#34 Re: Abortus

Post by bez_ideje »

A ko je Papa,Reis,Dalaj Lama da sude sta neko radi sa svojim tijelom :roll: :roll:
Dobro je,druga stranica i presudio........preracunala sam se,mislila sam da ce izdrzat do trece.....bice da je neki zagrizeni!
(jes ga to maci metn'o :shock: :shock: )

Laku noc i lijepo spavajte :mrgreen:
lolita_xx

#35 Re: Abortus

Post by lolita_xx »

MA DAJ... wrote:
lolita_xx wrote:
slobodno se mozes pridrzat za njega,ali ovom trenutku se drzi za obje srane...

znaci,tema ide i imas li jos nesto pametno reci ili da krenemo na pp sa temom miloklizecim stvarima...
znam da sanjas o tome, no zao mi je :D
MA DAJ...

#36 Re: Abortus

Post by MA DAJ... »

mima wrote:
MA DAJ... wrote:

a za neke razloge u vezi abortusa,pa ja cu morat maci da salijevam stravu kako me je uopste mogla roditi...

CIJOM GRESKOM? Jel to po tebi samo zensko krivo? A i tebi ga bilo lijepo zabit i nisi izasao na vrijeme. KO SI TI DA SUDIS SAT NEKO RADI SA SVOJIM TIJELOM? Pa nisi PAPA.

mimo,oduvjek sam se pitao u vezi tvoga pisanja...je li ovo pises iz neke inercije sto poznajes tastaturu,ili stvarno imas tako mali...khkhkhkh
*mima*

#37 Re: Abortus

Post by *mima* »

MA DAJ... wrote:

mimo,oduvjek sam se pitao u vezi tvoga pisanja...je li ovo pises iz neke inercije sto poznajes tastaturu,ili stvarno imas tako mali...khkhkhkh

Moj mali macak ima stvarno malecku kiticu......a decko mi u mene......ima....wooooooow
ajde_vise

#38 Re: Abortus

Post by ajde_vise »

molila bih da se tema zatvori..
iritira me pred noc
MA DAJ...

#39 Re: Abortus

Post by MA DAJ... »

vrijeme je da se vratit na temu,a pitanje je bilo kliko je moralno da se napravi taj abortus?
ajde_vise

#40 Re: Abortus

Post by ajde_vise »

a tebi je bas stalo da se svi slozimo s tobom? :D
ajde_vise

#41 Re: Abortus

Post by ajde_vise »

moralno il legalno? ...... biraj
Locked