Raja kakvo imate iskustvo sa AB ROCKET.
Želim da kupim, tako da želim da se posavjetujem sa vama.
Jeli korisno. Naravno, Top shop reklamira, "šminka" svoj proizvod, međutim, mene interesuje riječ onih koji koriste spravu.
http://www.topshop.ba/index.asp?tn=prod ... 1916&c=664
AB ROCKET
Moderator: anex
- sinus
#2 Re: AB ROCKET
Moja sestra ima taj AB ROCKET
Ništa specijalno, ovo kažem jer sam ga probao.
Imaš tri opruge, sa strane ih možeš mijenjati u zavisnosti lafo da li si početnik ili malo napredniji korisnik, odnosno u zavisnosti koliko su ti jaki trbušni mišići
1. opruga - najmanji otpor
2. opruga - srednji otpor
3. opruga - najjači otpor
Opruga sa najjačim otporom te neznatno gura naprijed nakon što se spustiš u ležeči položaj, a ono o masiranju je obično sranje. Barem mene oni spužvani kolutovi nisu masirali, ili ja ne znam kako izgleda masaža
Ako misliš da ćeš sa tom spravom smršati onda se grdno varaš. Da bi smršao/la moraš raditi sasvim druge vježbe odnosno AEROBNE vježbe kao što su trčanje ili neki kolektivni sport u kojem trčiš, vožnja bicikla, preskakanje konopca, itd znači sve vježbe u kojima imaš kontinuiran period tjelesnog napora.
Dok AB ROCKET spada u anaerobne vježbe, ili recimo vježbe u teretani kao što je dizanje tegova isl, znači sve što ima za cilj jačanje mišića su ANAEROBNE vježbe.
S toga, ako je cilj jačanje trbušnih mišiča onda bolje rezultate možeš da postigneš starim dobrim provjerenim načinom, a to je da fino nogama zapneš za radijator, kauč ili bilo šta i pumpaš serije trbušnjaka nego da bacaš pare na AB ROCKET.
A ako želiš da smršaš onda od AB ROCKETA nećeš imati ama baš nikakve koristi...
Ništa specijalno, ovo kažem jer sam ga probao.
Imaš tri opruge, sa strane ih možeš mijenjati u zavisnosti lafo da li si početnik ili malo napredniji korisnik, odnosno u zavisnosti koliko su ti jaki trbušni mišići
1. opruga - najmanji otpor
2. opruga - srednji otpor
3. opruga - najjači otpor
Opruga sa najjačim otporom te neznatno gura naprijed nakon što se spustiš u ležeči položaj, a ono o masiranju je obično sranje. Barem mene oni spužvani kolutovi nisu masirali, ili ja ne znam kako izgleda masaža
Ako misliš da ćeš sa tom spravom smršati onda se grdno varaš. Da bi smršao/la moraš raditi sasvim druge vježbe odnosno AEROBNE vježbe kao što su trčanje ili neki kolektivni sport u kojem trčiš, vožnja bicikla, preskakanje konopca, itd znači sve vježbe u kojima imaš kontinuiran period tjelesnog napora.
Dok AB ROCKET spada u anaerobne vježbe, ili recimo vježbe u teretani kao što je dizanje tegova isl, znači sve što ima za cilj jačanje mišića su ANAEROBNE vježbe.
S toga, ako je cilj jačanje trbušnih mišiča onda bolje rezultate možeš da postigneš starim dobrim provjerenim načinom, a to je da fino nogama zapneš za radijator, kauč ili bilo šta i pumpaš serije trbušnjaka nego da bacaš pare na AB ROCKET.
A ako želiš da smršaš onda od AB ROCKETA nećeš imati ama baš nikakve koristi...
-
dakos
#3 Re: AB ROCKET
Hvala paša!
Vidim potrudio si se.
Imaš pravo, tradicionalne metode su OK!
Hvala još jednom
Vidim potrudio si se.
Imaš pravo, tradicionalne metode su OK!
Hvala još jednom
-
Ali_G
#4 Re: AB ROCKET
Sve te sprave sto se reklamiraju su solidne sprave za jacanje trbusnog misica, medjutim folovi do ravnog stomaka za 15 dana koji se tamo prosipaju su suplja. Ravnog stomaka sa "plocicama" nema bez aerobnih vjezbi najmanje 2-3 mjeseca, bez kontrolisane ishrane do najsitnijih detalja i bez dobre suplementacije.
-
Hendrix
#5 Re: AB ROCKET
Trbušnjake možeš imati i bez sprava uz strogo kontrolisanu ishranu, nema tu neke velike teorije iza kako predstavljaju na reklamama, preporučujem da pogledaš ovaj link , ne samo za trbušnjake nego i sve ostalo .
http://scoobysworkshop.com/6packabs.htm
http://scoobysworkshop.com/6packabs.htm