AA America´s Army
Moderator: Benq
-
babba
#1 AA America´s Army
Jel neko od raje uopste suta ovu pucacinu (po meni bolja od CS) ???
-
zorg
ma igra je s.... zato sto je moguce koristit koje hoces hackove jer lako je sj.... pb security ja koristim 4 hacka odjednom ima hack jednostavno preuzmes server ...
ako pitas sto to radim ,zato sto je igra ubi boze dosadna i spora
bolji ej cs
aao moze biti cool samo sa hackom !
p.s onaj novi patch sto je izaso je isto pop.... od neki hackova !
to je igra na kojoj se najvise vara ... ma hajde onako je od us army
sta ste ocekivali !
ako pitas sto to radim ,zato sto je igra ubi boze dosadna i spora
bolji ej cs
aao moze biti cool samo sa hackom !
p.s onaj novi patch sto je izaso je isto pop.... od neki hackova !
to je igra na kojoj se najvise vara ... ma hajde onako je od us army
-
!smar
Heh sanjaj o preuzimanju servera... PB polako ali efikasno sve hakere banira... vidim, citam po forumima gdje se evilH dijeli a na svakom pise {detected by pb} 
Dosadna ti je zato sto nemas pojma i nemozes preziviti 2 sekunde...
Za igru ti treba strpljenje i teamwork. Ja igram od verzije 1.1 i CS se ne moze porediti sa AA. Grafika je milion puta bolja...
cuj CS
Dosadna ti je zato sto nemas pojma i nemozes preziviti 2 sekunde...
Za igru ti treba strpljenje i teamwork. Ja igram od verzije 1.1 i CS se ne moze porediti sa AA. Grafika je milion puta bolja...
cuj CS
- Drvosjeca iz Dejcica
CS, CS Source...bezze
Mislim nije lose, malo se zabaviti ali nista specijalno. Kakva je to pucacina koja tezi realnosti a ne mozes se naginjati ljevo desno, oruzija nemaju nisana nego samo onaj djeciji X, mislim neozbiljno. I ona kupovina ortija na pocetku je totalno besmislena. Tvrditi da je CS bolji od AA je bezpredmetno.
Mislim nije lose, malo se zabaviti ali nista specijalno. Kakva je to pucacina koja tezi realnosti a ne mozes se naginjati ljevo desno, oruzija nemaju nisana nego samo onaj djeciji X, mislim neozbiljno. I ona kupovina ortija na pocetku je totalno besmislena. Tvrditi da je CS bolji od AA je bezpredmetno.
-
UrbanFOLK®
COD i AA igram dosta, dosta dugo... CS sam igrao tu i tamo po internet centrima... mogu reći da svaka od njih ima svoj poseban feeling... Americas Army je odličan taktički shooter. Baš zbog toga što se radi o taktičkoj pucačini, neko može steći dojam da je spora i dosadna. Naprotiv, radi se o odličnoj igri koja je namjenjena isključivo timskoj, odnosno KLANSKOJ igri.
Kod nas, i inače na balkanu, postoji dosta razvijena Call of Duty scena, ali stvarno je tužno to što nemamo niti jedan Americas Army Klan (barem nema u BiH, kolko ja znam)....
Kod nas, i inače na balkanu, postoji dosta razvijena Call of Duty scena, ali stvarno je tužno to što nemamo niti jedan Americas Army Klan (barem nema u BiH, kolko ja znam)....