AA America´s Army

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
babba

#1 AA America´s Army

Post by babba »

Jel neko od raje uopste suta ovu pucacinu (po meni bolja od CS) ???
babba

Post by babba »

He,he ope mi !!
Nista od varanja izasao je patch Vangance 2.2

Dobro bi bilo oformit BIH clan
zorg

Post by zorg »

ma igra je s.... zato sto je moguce koristit koje hoces hackove jer lako je sj.... pb security ja koristim 4 hacka odjednom ima hack jednostavno preuzmes server ...

ako pitas sto to radim ,zato sto je igra ubi boze dosadna i spora

bolji ej cs

aao moze biti cool samo sa hackom !

p.s onaj novi patch sto je izaso je isto pop.... od neki hackova !
to je igra na kojoj se najvise vara ... ma hajde onako je od us army :lol: sta ste ocekivali !
!smar

Post by !smar »

Heh sanjaj o preuzimanju servera... PB polako ali efikasno sve hakere banira... vidim, citam po forumima gdje se evilH dijeli a na svakom pise {detected by pb} :lol:

Dosadna ti je zato sto nemas pojma i nemozes preziviti 2 sekunde...

Za igru ti treba strpljenje i teamwork. Ja igram od verzije 1.1 i CS se ne moze porediti sa AA. Grafika je milion puta bolja...

cuj CS :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

CS, CS Source...bezze

Mislim nije lose, malo se zabaviti ali nista specijalno. Kakva je to pucacina koja tezi realnosti a ne mozes se naginjati ljevo desno, oruzija nemaju nisana nego samo onaj djeciji X, mislim neozbiljno. I ona kupovina ortija na pocetku je totalno besmislena. Tvrditi da je CS bolji od AA je bezpredmetno.
UrbanFOLK®

Post by UrbanFOLK® »

COD i AA igram dosta, dosta dugo... CS sam igrao tu i tamo po internet centrima... mogu reći da svaka od njih ima svoj poseban feeling... Americas Army je odličan taktički shooter. Baš zbog toga što se radi o taktičkoj pucačini, neko može steći dojam da je spora i dosadna. Naprotiv, radi se o odličnoj igri koja je namjenjena isključivo timskoj, odnosno KLANSKOJ igri.

Kod nas, i inače na balkanu, postoji dosta razvijena Call of Duty scena, ali stvarno je tužno to što nemamo niti jedan Americas Army Klan (barem nema u BiH, kolko ja znam)....
Post Reply