"Novi Audi A8 za A.Terzica je placen 110.000 KM."
Ipak kada samo pomislim da ce nam vize biti ukinute za malo vise od dva mjeseca sve mu oprastam.
Prenj wrote:Drzavni ured za reviziju:
![]()
![]()
Ipak kada samo pomislim da ce nam vize biti ukinute za malo vise od dva mjeseca sve mu oprastam.
Prenj wrote:Drzavni ured za reviziju:
![]()
![]()
Naravno da ne odlucuje, ali tim prije je veca glupost koju je izvalio: "U oktobru 2005. bice ukinute vize gradjanima BiH ka EU".ovejaraS wrote:Prenj wrote:Drzavni ured za reviziju:
![]()
![]()
znam da se salis, ali zar ljudi mogu biti tako retardirani pa da vjeruju da terzic odlucuje kad ce prestati vize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e moj Seha, forum koji ima ovakav podmladak ne treba da se brine za svoju buducnostŠeha wrote:'Ajde100_KA wrote: samo se vi nadajte,pa nije vize uspostavio Adnan Terzic![]()
oni ce i dalje imati SVE A NAROD NECE IMATI NISTA
No nije to nista, eno imate skorasnji primjer drzavnih revizora koji su smijenjeni jer su dokazali da se pare poreskih obveznika krcme ko da su iz vlastitog dzepa! Mislim halo, dokazes lopovu da je lopov, a on te jos smijeni Shocked !
Bigus, ima i srednja linija, ne moraju valjda da se vozaju U NAJBOLJEM, tj najskupljem.BigusDickus wrote:Ma ne znam sta bih rekao...S jedne strane to izgleda kao razbacivanje sredstava koja su mogla biti puno pametnije utrosena, a sa druge strane je to ipak reprezentacija drzave...
Ja iskreno ne bih volio da vidim vodece ljude ove zemlje, u sluzbenim Skodama ili Daciama... Hebi ga, ipak se radi o Audiju... nije sad da su kupili RR ili Bentley...
Pa nece u USA ici Audijem.BigusDickus wrote:Ma ne znam sta bih rekao...S jedne strane to izgleda kao razbacivanje sredstava koja su mogla biti puno pametnije utrosena, a sa druge strane je to ipak reprezentacija drzave...
Ja iskreno ne bih volio da vidim vodece ljude ove zemlje, u sluzbenim Skodama ili Daciama... Hebi ga, ipak se radi o Audiju... nije sad da su kupili RR ili Bentley...
ma daj BD...Oni bi se iz solidarnosti trebali voziti sopstvenim vozilima! Znas li ti koje pare oni samo na legalan nacin uzmu, sto poslanickim pausalama, sto parama za odvojeni zivot, hiljade povlastica imaju, a ono sto se radi ispod stola, sto obican svijet ne vidi je mnogo krupnije od toga. I na kraju, kome je do sad otiso taj Terzic da nas predstavi, nisu evropljani blecci ako je nas narod, znaju oni dobro ko je ko ovdje...Na kraju, nije bitna reprezentacija nego ono sto on konkretno uradi ili kaze, a sve je dosad ucinio da njeg i njemu slicne svako sa dvije daske u glavi smatra obicnim nitkovima sto ustvari i jesuBigusDickus wrote:Ma ne znam sta bih rekao...S jedne strane to izgleda kao razbacivanje sredstava koja su mogla biti puno pametnije utrosena, a sa druge strane je to ipak reprezentacija drzave...
Do kada treba ponavljatiBigusDickus wrote:Meni inace nervira personalizacija pojedinih funkcija. Taj Audi je kupljen da se u njemu vozi onaj koji obavlja jednu funkciju u ovoj drzavi, dakle, kupljen je drzavi, a ne A. Terzicu ili nekom petom, desetom... Pa dajte ljudi, svaki boljestojeci poslovnjak moze sebi priustiti nesto slicno i definitivno se ne radi o vrhu auto-industrije... Kako po tipu automobila, tako ni po cijeni...
Pa koliko im je vise taj vozni park...zar ima za svakog sluzbenika pocevsi od sekretarice treba po jedno auto?...sta je bilo sa onim u kojem se do sada vozio?...BigusDickus wrote:Mene inace nervira personalizacija pojedinih funkcija. Taj Audi je kupljen da se u njemu vozi onaj koji obavlja jednu funkciju u ovoj drzavi, dakle, kupljen je drzavi, a ne A. Terzicu ili nekom petom, desetom... Pa dajte ljudi, svaki boljestojeci poslovnjak moze sebi priustiti nesto slicno i definitivno se ne radi o vrhu auto-industrije... Kako po tipu automobila, tako ni po cijeni...
Prenj wrote: Do kada treba ponavljati
"Bosna i Hercegovina je siromasna zemlja",
....
Ok, nije na vrhu industrije, slazem seBigusDickus wrote:Meni inace nervira personalizacija pojedinih funkcija. Taj Audi je kupljen da se u njemu vozi onaj koji obavlja jednu funkciju u ovoj drzavi, dakle, kupljen je drzavi, a ne A. Terzicu ili nekom petom, desetom... Pa dajte ljudi, svaki boljestojeci poslovnjak moze sebi priustiti nesto slicno i definitivno se ne radi o vrhu auto-industrije... Kako po tipu automobila, tako ni po cijeni...
pa ja mislim da prije treba da razmisljaju o tome kako da nahrane gladan narod...SVI prioriteti u drzavi su krivo postavljeni, pa zasto bi tu federalna vlada bila izuzetakBigusDickus wrote:Osim one izreke, pruzi se onoliko koliko ti je dug pokrivac... ima i ona: Obuci se za posao kakav zelis, a ne kakav imas...
Ne sporim ja, mogle su se te pare utrositi i na neki drugi nacin... ali opet, koja je to srednja klasa automobila, koju bi trebali kupovati? Passat? Golf? Octavia? Hyundai?
A da za pocetak pocnu vozati jedno auto pet-deset godina??BigusDickus wrote:Osim one izreke, pruzi se onoliko koliko ti je dug pokrivac... ima i ona: Obuci se za posao kakav zelis, a ne kakav imas...
Ne sporim ja, mogle su se te pare utrositi i na neki drugi nacin... ali opet, koja je to srednja klasa automobila, koju bi trebali kupovati? Passat? Golf? Octavia? Hyundai?