Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ili lažeš ili totalno ne znaš da voziš, bez uvrede. Tom dionicom sam par puta prolazio sa autom od 64ks i regularno preticao, čak i malo brže vozio jer je cesta dobra, a nije bilo puno saobraćaja.
drndalo wrote:
Zavrtite ga na 4.500-6.000/min. pa da taj motor od 75 KS, zaista i razvije >60 KS, pa da vidite da ide bolje nego sto na prvi pogled izgleda... I vjerujete, to ga (motor) nista ne boli, iako se dernja na tim obrtajima, cak mu moze i korisno biti...
nista ne boli a to sto uzima 7L otvorene voznje to ipak malo boli + barem ja ne volim kad moram uz sirokacu prvom izlazit s klimom
Sa vozačem koji pravilo zna da vozi taj golf 1.4 benzin će trošiti manje od tvog golfa, plus što nema buke i smrada dizela i turbine da crkne.
Mor'bit. A mor' i ne bit. U pogresnoj smo temi, vidis da ovdje svi voze narodna auta s 4 cilindra, ili neke mlinove za kafu s 3 cilindra. A ne znaju ni gdje im je snaga, ni gdje im je momenat. Samo fiksiraju pogled u kazaljku od goriva. Je li se pomakla? Ili se nagelo auto u krivini pa se gorivo uzmuckalo?
vettel wrote:
tesko, 8L u gradu uzme dok na otvorenoj 5.3L trosi, kombinovana 6,25l/100km (testirano), razlika je litar 100%, a reparacija turbine me kostala 180KM i otisla je na 370k tako da ti je argument nije na mjestu
Koja to turbina ima reparaciju za 180 KM ? Drvena ?
ma hajde vise u k..., ako nemate sta napisati na temu razgulite sa teme. zovnite jedan drugog na kolu, pa pricajte o golfovima ili otvorite sebi novu temu..., ovdje tema A3 i BMW 1