A ti se Muzafere kupaj...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Peryton_

#51 Re: A ti se Muzafere kupaj...

Post by Peryton_ »

p206 wrote:A bilo je tog sranja... trudiš se ko levat, i držiš do sebe normalno, ne ideš ispod neke granice i nakon 6 mjeseci nazove je bivši (koji je dotad imao drugu) i otrči njemu. Zgadio mi se i život i djevojke i ljudi i pos´o, i kuća i birtija i sve. Al važno je da sam ostao čovjek, a nabildanih kvazijebača ima na svakom koraku.

Kod mene je bilo 18 mjeseci, sve drugo je isto(al' haj to, ko god mi se jada ima isti problem isto ko da smo mi muskarci preplaceni na ovo ) :mrgreen: Kao sto rece jedan ispod, emotivni flaster.
sha_ba

#52 Re: A ti se Muzafere kupaj...

Post by sha_ba »

dale cooper wrote:
sha_ba wrote:i mene interesuje kakva je "tipicna Sarajka"???

a na temu... uhhh imala bi svasta al kako bi se reklo... izdrz'o je Mujo i gore :D :D
Opasna...tako sam čuo. :D
e čuj... 'beli sam na mamu :D :D :D
p206

#53 Re: A ti se Muzafere kupaj...

Post by p206 »

Peryton_ wrote:
p206 wrote:A bilo je tog sranja... trudiš se ko levat, i držiš do sebe normalno, ne ideš ispod neke granice i nakon 6 mjeseci nazove je bivši (koji je dotad imao drugu) i otrči njemu. Zgadio mi se i život i djevojke i ljudi i pos´o, i kuća i birtija i sve. Al važno je da sam ostao čovjek, a nabildanih kvazijebača ima na svakom koraku.

Kod mene je bilo 18 mjeseci, sve drugo je isto(al' haj to, ko god mi se jada ima isti problem isto ko da smo mi muskarci preplaceni na ovo ) :mrgreen: Kao sto rece jedan ispod, emotivni flaster.
Ja to zovem centar za rehabilitaciju. Surovo... ali je tako, jebi ga.
awaken

#54 Re: A ti se Muzafere kupaj...

Post by awaken »

Možeš li podnijeti istinu? :D
Ne bih da te nosim na duši :lol: :lol:
sha_ba

#55 Re: A ti se Muzafere kupaj...

Post by sha_ba »

awaken wrote:
Možeš li podnijeti istinu? :D
Ne bih da te nosim na duši :lol: :lol:
try me :mrgreen: :mrgreen:
madtv

#56 Re: A ti se Muzafere kupaj...

Post by madtv »

:-)
JBBalad

#57 Re: A ti se Muzafere kupaj...

Post by JBBalad »

prije 4-5 godina... Bio rame za plakanje odokativno 2 mjeseca... pocne mi se i svidjat; I tako se nastavi prica. nakon mjesec dana "aktivne" veze - primjecujem nagle promjene u ponasanju, oblacenju itd. Dok smo furali - ona se stimala drugom... sreca da sam otkacio prikolicu na vrijeme; nakon 48 sati - vec je promijenila dres i zaigrala za drugi tim. Fuj osjecaj.

Vezano za muske - ove surove zene ih dijele na 3 vrste;
- Dzuvegije (hebaci)
- Setaci
- Platise...
pa kad udjes u kolo ovih i ovakvih, moras da uskocis u jednu od gore navedenih kategorija. Nema cetvrte - moje licno misljenje.
Tequila

#58 Re: A ti se Muzafere kupaj...

Post by Tequila »

JazzNote wrote:
Nokija wrote:
JazzNote wrote:Vjerojatno smo svi nekad ispali levati i magarci u vezi pa me zanimaju iskustva i muskaraca i zena... kako je izgledalo kad vas je partner ili potencijalni partner izlevatio, namagarcio, napravio budalu od vas (a da to naravno niste zasluzili)
Malo teska tema, ne toliko smijesna ni zabavna, mnogi nece ni htjeti pisati o tome, ali...bolje uciti iz tudjih gresaka, pa da probamo.

Za sve je potrebno dvoje. I kad te neko levati i kad pravi budalu od tebe. Fol je samo to na vrijeme skontati.
-Apsolutno se slazem drug, svako ko bude izigran je sam najzasluzniji za to. Ali, postoje one okolnosti kada dajes sve od sebe, cinis sve, strpljiv si, i nadas se da ce taj sav tvoj trud na kraju da ima nekog efekta. A onda, odjednom, partner ucini neku katastrofalnu stvar, uopce ne cijeneci ni tebe ni tvoj trud... i ti ostanes tu "dobrocudni" levat. Zato me zanimaju iskustva drugih, koji su to dozivjeli na razne nacine... da su ispali levati jer neko drugi nije znao cijeniti ono sto su oni davali od sebe.
Prijatelju moj, bio sam taj od ti sto bi rekli "dobar ko hljeb" i prosao sam kroz vezu i kojoj sam se trudio a ona nije znala to da cjeni...i svatio sam da "dobar ko hljeb" taktika nepali. Ti mislis sve sto si vise fin i dobar prema njoj vise ces dobit nazad od nje NE! Treba da ti pude u cilju da nadjes nacin da dobijes njen respekt a ne da gledas kako ces joj bit sto vise fin. To kad svatis bolje ces prolazit. Nemoj me pogresno svatit, bit fin prema curi to je ok al u granicama nadji balancu....al vazda znaj svoj stav, imaj svoje misljenje i nemoj nikad da se bojis rec joj svoje misljenje. Ako te upita Da li sam debela u ovoj suknji? Reci jesi, ta crna ti je puno bolja. Mozda ce se na ljutit na tebe al imace respekta za tebe jer zna da nemas dlake na jeziku. A tipican "dobar ko hljeb" momak bi reako..."ne super ti je" al ona ocekuje to da cuje od tebe jer dobije 1000 komplimenata na dan od prijateljica njeni i koga vec drugog i nece te svatit kao ozbiljnim i da to nije iskren odgovor.

Pozz i sve naj. :)
Post Reply