A ti se Muzafere kupaj...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
JazzNote
#1 A ti se Muzafere kupaj...
Vjerojatno smo svi nekad ispali levati i magarci u vezi pa me zanimaju iskustva i muskaraca i zena... kako je izgledalo kad vas je partner ili potencijalni partner izlevatio, namagarcio, napravio budalu od vas (a da to naravno niste zasluzili)
Malo teska tema, ne toliko smijesna ni zabavna, mnogi nece ni htjeti pisati o tome, ali...bolje uciti iz tudjih gresaka, pa da probamo.
Malo teska tema, ne toliko smijesna ni zabavna, mnogi nece ni htjeti pisati o tome, ali...bolje uciti iz tudjih gresaka, pa da probamo.
- Not My Idea
#2 Re: A ti se Muzafere kupaj...
“If there is one thing in life that I have learned about life it is... it goes on.” RF
-
groove
#3 Re: A ti se Muzafere kupaj...
roger federer?Not My Idea wrote:“If there is one thing in life that I have learned about life it is... it goes on.” RF
-
groove
#5 Re: A ti se Muzafere kupaj...
rio ferdinand?Not My Idea wrote:
- MedenoSrce
#7 Re: A ti se Muzafere kupaj...
Izlazila ja nekoliko mjeseci s jednim momkom, uglavnom se svi cudila sta cu ja s njim (izmedju ostalih fizickih nedostataka bio i nizi od mene
) al' on stvarno dobar ko hljeb i bas se trudio da mi svaki trenutak bude maksimalno zabavan i sve to funkcionisalo da bismo jednu noc izasli, ja se pozdravim(i to ne prisno kako znam) s jednim momkom ... sve bilo ok tu noc kad zove on mene sutra kao ljut
pitam ga ja jesi li ti to nesto ljut, kaze on jesam, kako nisam sinoc se nabacujes onom momku i to tako ocigledno kako te nije stid - ja
kaze: jos mi se u facu smijes ma, reko jel' se ti salis, kaze ne salim se, ja se naljutim i tako smo ti mi raskinuli - nisam nesto bila zaljubljena al' mi to ostalo krivo
pitam ga ja jesi li ti to nesto ljut, kaze on jesam, kako nisam sinoc se nabacujes onom momku i to tako ocigledno kako te nije stid - ja
- -danTe-
#8 Re: A ti se Muzafere kupaj...
robbie fowler?
- Not My Idea
#9 Re: A ti se Muzafere kupaj...
-danTe- wrote:robbie fowler?
- Not My Idea
#10 Re: A ti se Muzafere kupaj...
MedenoSrce wrote:Izlazila ja nekoliko mjeseci s jednim momkom, uglavnom se svi cudila sta cu ja s njim (izmedju ostalih fizickih nedostataka bio i nizi od mene) al' on stvarno dobar ko hljeb i bas se trudio da mi svaki trenutak bude maksimalno zabavan i sve to funkcionisalo da bismo jednu noc izasli, ja se pozdravim(i to ne prisno kako znam) s jednim momkom ... sve bilo ok tu noc kad zove on mene sutra kao ljut
![]()
pitam ga ja jesi li ti to nesto ljut, kaze on jesam, kako nisam sinoc se nabacujes onom momku i to tako ocigledno kako te nije stid - jakaze: jos mi se u facu smijes ma, reko jel' se ti salis, kaze ne salim se, ja se naljutim i tako smo ti mi raskinuli - nisam nesto bila zaljubljena al' mi to ostalo krivo
-
groove
#11 Re: A ti se Muzafere kupaj...
znaci nije musko?Not My Idea wrote:-danTe- wrote:robbie fowler?
-
Muzikjunki
#13 Re: A ti se Muzafere kupaj...
Robert Frost... nisam guglao, kunem se! 
- Not My Idea
#14 Re: A ti se Muzafere kupaj...
Muzikjunki wrote:Robert Frost... nisam guglao, kunem se!

-
Muzikjunki
#15 Re: A ti se Muzafere kupaj...
Not My Idea wrote:Muzikjunki wrote:Robert Frost... nisam guglao, kunem se!
- stachu
#16 Re: A ti se Muzafere kupaj...
Ne mogu komentarisat, al' da se pritefterim... 
- mullersmichael
#17 Re: A ti se Muzafere kupaj...
Ja za gluplji raskid nisam cuoMedenoSrce wrote:Izlazila ja nekoliko mjeseci s jednim momkom, uglavnom se svi cudila sta cu ja s njim (izmedju ostalih fizickih nedostataka bio i nizi od mene) al' on stvarno dobar ko hljeb i bas se trudio da mi svaki trenutak bude maksimalno zabavan i sve to funkcionisalo da bismo jednu noc izasli, ja se pozdravim(i to ne prisno kako znam) s jednim momkom ... sve bilo ok tu noc kad zove on mene sutra kao ljut
![]()
pitam ga ja jesi li ti to nesto ljut, kaze on jesam, kako nisam sinoc se nabacujes onom momku i to tako ocigledno kako te nije stid - jakaze: jos mi se u facu smijes ma, reko jel' se ti salis, kaze ne salim se, ja se naljutim i tako smo ti mi raskinuli - nisam nesto bila zaljubljena al' mi to ostalo krivo
-
groove
#18 Re: A ti se Muzafere kupaj...
pa mozda je mislio da si bitch pa vidio da se dzaba trudio...MedenoSrce wrote:Izlazila ja nekoliko mjeseci s jednim momkom, uglavnom se svi cudila sta cu ja s njim (izmedju ostalih fizickih nedostataka bio i nizi od mene) al' on stvarno dobar ko hljeb i bas se trudio da mi svaki trenutak bude maksimalno zabavan i sve to funkcionisalo da bismo jednu noc izasli, ja se pozdravim(i to ne prisno kako znam) s jednim momkom ... sve bilo ok tu noc kad zove on mene sutra kao ljut
![]()
- MedenoSrce
#19 Re: A ti se Muzafere kupaj...
Muntali se tri mjeseca i izlazili oko 4 mjeseca, a znali se kao i od ranije povrsno nesto tako da nije to ... mislim da mu je izletilo
... poslije mi kao nesto opipavao bilo za pomirenje al' sto mi je malo falilo da njega izgazam od batina uhhh
- stachu
#20 Re: A ti se Muzafere kupaj...
U je+ote...MedenoSrce wrote:Muntali se tri mjeseca i izlazili oko 4 mjeseca, a znali se kao i od ranije povrsno nesto tako da nije to ... mislim da mu je izletilo... poslije mi kao nesto opipavao bilo za pomirenje al' sto mi je malo falilo da njega izgazam od batina uhhh
- mullersmichael
#21 Re: A ti se Muzafere kupaj...
dobro je prosao znaci 
-
JazzNote
#22 Re: A ti se Muzafere kupaj...
MedenoSrce wrote:Izlazila ja nekoliko mjeseci s jednim momkom, uglavnom se svi cudila sta cu ja s njim (izmedju ostalih fizickih nedostataka bio i nizi od mene) al' on stvarno dobar ko hljeb i bas se trudio da mi svaki trenutak bude maksimalno zabavan i sve to funkcionisalo da bismo jednu noc izasli, ja se pozdravim(i to ne prisno kako znam) s jednim momkom ... sve bilo ok tu noc kad zove on mene sutra kao ljut
![]()
Ne kontam kako je mogao biti "dobar ko hljeb i bas se trudio da mi svaki trenutak bude maksimalno zabavan" i da radi ovakve stvari bude 'vaki kreten
- MedenoSrce
#23 Re: A ti se Muzafere kupaj...
Pa fino kaze tema "kako je izgledalo kad vas je partner ili potencijalni partner izlevatio, namagarcio, napravio budalu od vas" 
-
JazzNote
#24 Re: A ti se Muzafere kupaj...
Nisam mislio kontrirati...samo me cudi kakvih sve psihopata ima 
- insomnia78
#25 Re: A ti se Muzafere kupaj...
I kako te on to tacno namagarcio, izlevatio, napravio budalu od tebe?
Iako su svi pitali sta ces sa njim kad si toliko bolja od njega, on umjesto da bude presretan, suti i nastavi te zabavljati svaki dan ,on se usudio da pokaze ljubomoru i postavi ti pitanje?
s' moje sokocalo
Iako su svi pitali sta ces sa njim kad si toliko bolja od njega, on umjesto da bude presretan, suti i nastavi te zabavljati svaki dan ,on se usudio da pokaze ljubomoru i postavi ti pitanje?
s' moje sokocalo