sta je rec?
Ako ko ne zna to je onaj preko puta ROTA cevabdzinice i Black Label, bliu Cose...malo prije titinog mosta
a gdje Coco Loco, Concept, Akt?Qler wrote:ama ona konobarica, Alma, draga mi pravovesela skroz
a kasu sam pio inace u Net-u, Modjo, Intermezzo, cosa, kod krese, u starom gradu, nostalgija, u onom trznom centru, gdje je gradska kafana, onaj drugi trzni centar, pa ona iguana, kako li vecona navece
ne znam kako ne znam almu...ma garant znam ali ne mogu sada da povezem facu i imeQler wrote:ma kako ne znas Almu, plava kosa, manjagalami
![]()
sad sam se sjetio da sam sjedio u BB i nisam htio ici u Modjo![]()
Coco Loco mi je uvijek bio privlacan sa onom bastom, samo ne znam sto nisam nikada sjeo tamo![]()
U Columbia-i sam sjedio, ma svi kaficiu ondje ko' da si na ulicia bio sam i unutra
E jedino za Akt nisam siguran gdje je..
I nisam nikada bio u Dalekoj Obali:D
bila sam u Netu u cetvrtak vece....muzika uzivo, Kineski zid, petak neradni dan, pa se malo "puklo" uglavnom pao si mi na pametQler wrote:Bio sam neki dan dole, i da odem na kafu u moje omiljeno mjesto, kad ono zatvoreno![]()
sta je rec?![]()
Ako ko ne zna to je onaj preko puta ROTA cevabdzinice i Black Label, bliu Cose...malo prije titinog mosta