uh malo mi lakse...a nista nisam rek`o !!!
a sta je meni.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nostalgicar
#1 a sta je meni.....
Skoro 3 god. sam u toj vezi,a evo vec cirka 2 mjeseca je nekakva prava kriza,svaki dan nekakve svadja i prepiranja...a smijesno je to sto vise te svadje i nisu svadje,nego glupo samaranje rijecima od koje ni jedna jema nikakvog smisla......smucilo mi se pravo
-
leedeejah
#3 Re: a sta je meni.....
nostalgicar wrote:Skoro 3 god. sam u toj vezi,a evo vec cirka 2 mjeseca je nekakva prava kriza,svaki dan nekakve svadja i prepiranja...a smijesno je to sto vise te svadje i nisu svadje,nego glupo samaranje rijecima od koje ni jedna jema nikakvog smisla......smucilo mi se pravo![]()
Promjene u svakom pogledu dobro dodju
Jel ista jasno
poz.
-
etf_freak
#4 Re: a sta je meni.....
cak si i mene uspjela zbunitileedeejah wrote:nostalgicar wrote:Skoro 3 god. sam u toj vezi,a evo vec cirka 2 mjeseca je nekakva prava kriza,svaki dan nekakve svadja i prepiranja...a smijesno je to sto vise te svadje i nisu svadje,nego glupo samaranje rijecima od koje ni jedna jema nikakvog smisla......smucilo mi se pravo![]()
![]()
Koliko ti imas godina, i ona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ista jasno![]()
![]()
![]()
poz.
- nostalgicar
#5 Re: a sta je meni.....
4 godine smo udaljeni jedno od drugogleedeejah wrote:nostalgicar wrote:Skoro 3 god. sam u toj vezi,a evo vec cirka 2 mjeseca je nekakva prava kriza,svaki dan nekakve svadja i prepiranja...a smijesno je to sto vise te svadje i nisu svadje,nego glupo samaranje rijecima od koje ni jedna jema nikakvog smisla......smucilo mi se pravo![]()
![]()
Koliko ti imas godina, i ona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ista jasno![]()
![]()
![]()
poz.
-
prleitihi
registruj se na http://www.dernek.ba ..i naravno - DERNEČI! 
-
forUMASH
.....u nekim vezama to ide malo teze.....leedeejah wrote:forUMASH wrote:.....vrijeme vam je da promijenite pozu tokom seksa......Zar za 3 godine veze to vec nije uradio
![]()
![]()
-
leedeejah
Hajde ga pitaj pametuje li...forUMASH wrote:.....u nekim vezama to ide malo teze.....leedeejah wrote:forUMASH wrote:.....vrijeme vam je da promijenite pozu tokom seksa......Zar za 3 godine veze to vec nije uradio
![]()
![]()
.....ova njegova garant puno pametuje u krevetu......
![]()
![]()
-
krkan
#12 Re: a sta je meni.....
zasicenjenostalgicar wrote:Skoro 3 god. sam u toj vezi,a evo vec cirka 2 mjeseca je nekakva prava kriza,svaki dan nekakve svadja i prepiranja...a smijesno je to sto vise te svadje i nisu svadje,nego glupo samaranje rijecima od koje ni jedna jema nikakvog smisla......smucilo mi se pravo![]()
sad nastupa razlaz ili brak
-
mamica papucarka
#13 Re: a sta je meni.....
tako nekako.krkan wrote:zasicenjenostalgicar wrote:Skoro 3 god. sam u toj vezi,a evo vec cirka 2 mjeseca je nekakva prava kriza,svaki dan nekakve svadja i prepiranja...a smijesno je to sto vise te svadje i nisu svadje,nego glupo samaranje rijecima od koje ni jedna jema nikakvog smisla......smucilo mi se pravo![]()
znala sam parova i parova koji su se zabavljali po 7-8 godina. I na kraju se razisli bas zbog toga jer im se veza nije razvijala
Meni bilo cudno kako barem ne zive skupa. Nego, i poslije tolikih godina poslije sastanka, svak ide svojoj kuci
-
inspire_me
#14 Re: a sta je meni.....
I ja mislim da je ovo...jednostavno dodje vrijeme kad se mora skontati u kojem pravcu veza treba dalje da ide....krkan wrote:zasicenjenostalgicar wrote:Skoro 3 god. sam u toj vezi,a evo vec cirka 2 mjeseca je nekakva prava kriza,svaki dan nekakve svadja i prepiranja...a smijesno je to sto vise te svadje i nisu svadje,nego glupo samaranje rijecima od koje ni jedna jema nikakvog smisla......smucilo mi se pravo![]()
A mozda je samo i neka prolazna kriza (2 mjeseca
- DaysleepeR
Isto američke ljubavne drame.
Pa normalno je da dođe period napetosti kad mi nije ni do mene a kamoli do nekog drugog, plus se potrefi isto i parnerici i eto perioda svađe.
Svađe su dobre, ravnodušnost je kraj veze.
Prema tome, nikakve nebuloze o pauzama, rastavljanjima, brakovima i slično.
Proći će samo od sebe.
Pa normalno je da dođe period napetosti kad mi nije ni do mene a kamoli do nekog drugog, plus se potrefi isto i parnerici i eto perioda svađe.
Proći će samo od sebe.
- Pooll
#16 Re: a sta je meni.....
inspire_me wrote:I ja mislim da je ovo...jednostavno dodje vrijeme kad se mora skontati u kojem pravcu veza treba dalje da ide....krkan wrote:zasicenjenostalgicar wrote:Skoro 3 god. sam u toj vezi,a evo vec cirka 2 mjeseca je nekakva prava kriza,svaki dan nekakve svadja i prepiranja...a smijesno je to sto vise te svadje i nisu svadje,nego glupo samaranje rijecima od koje ni jedna jema nikakvog smisla......smucilo mi se pravo![]()
sad nastupa razlaz ili brak![]()
![]()
![]()
![]()
A mozda je samo i neka prolazna kriza (2 mjeseca![]()
)...mozda napraviti neku kracu pauzu, pa onda hladne glave porazgovarati sta i kako dalje
-
inspire_me
#17 Re: a sta je meni.....
Jest mi nesto drago kad mi ovo 'vako nekoPooll wrote:inspire_me wrote:I ja mislim da je ovo...jednostavno dodje vrijeme kad se mora skontati u kojem pravcu veza treba dalje da ide....krkan wrote: zasicenje
sad nastupa razlaz ili brak![]()
![]()
![]()
![]()
A mozda je samo i neka prolazna kriza (2 mjeseca![]()
)...mozda napraviti neku kracu pauzu, pa onda hladne glave porazgovarati sta i kako dalje
![]()
![]()
Pooll i tebi od mene
- nostalgicar
Ma ta pauza je i za mene ziva pegla..a ne nisam napis`o da je bolesno ljuboborna osoba...mada to vise nije interesantno vise....hehehe zamisli scene kaki mi za svoju rodjenu sestru.A ja joj iskreno kazem da ta njena sestrrica uopste niije moj tip cure i .DaysleepeR wrote:Isto američke ljubavne drame.
Proći će samo od sebe.
-
inspire_me
Povlacim sve sto sam reklanostalgicar wrote:Ma ta pauza je i za mene ziva pegla..a ne nisam napis`o da je bolesno ljuboborna osoba...mada to vise nije interesantno vise....hehehe zamisli scene kaki mi za svoju rodjenu sestru.A ja joj iskreno kazem da ta njena sestrrica uopste niije moj tip cure i .DaysleepeR wrote:Isto američke ljubavne drame.
Proći će samo od sebe.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ima, uzvratis im istom mjerominspire_me wrote:Povlacim sve sto sam reklanostalgicar wrote:Ma ta pauza je i za mene ziva pegla..a ne nisam napis`o da je bolesno ljuboborna osoba...mada to vise nije interesantno vise....hehehe zamisli scene kaki mi za svoju rodjenu sestru.A ja joj iskreno kazem da ta njena sestrrica uopste niije moj tip cure i .DaysleepeR wrote:Isto američke ljubavne drame.
Proći će samo od sebe.![]()
..... ljubomornim osobama nema spasa ni lijeka
![]()
![]()
![]()
-
inspire_me
Ih jasta, pa onda pomisle da je njihovo ponasanje normalno, pa postanu jos gorikarabaja-x wrote:ima, uzvratis im istom mjerominspire_me wrote:Povlacim sve sto sam reklanostalgicar wrote: Ma ta pauza je i za mene ziva pegla..a ne nisam napis`o da je bolesno ljuboborna osoba...mada to vise nije interesantno vise....hehehe zamisli scene kaki mi za svoju rodjenu sestru.A ja joj iskreno kazem da ta njena sestrrica uopste niije moj tip cure i .![]()
..... ljubomornim osobama nema spasa ni lijeka
![]()
![]()
![]()
- alphonse kauders
samo oštro, drži svoj stav ako fakat misliš da si 100% u pravu (ne sad ono, kontraš na svaku) , reci joj kako ona izgleda kad se ponaša kako se ponaša, reci joj kako ti vidiš ukupnu situaciju, čega te je strah, šta ti smeta kod nje, pitaj šta ne valja kod tebe (fali li joj štogod), ali bitno je samo samopouzdanje (nesigurne niko ne voli)...
Ne znam, kod mene je totalna otvorenost uvijek palila, jer mi je uvijek poslije bivalo lakše a i znaš na čemu si..

Ne znam, kod mene je totalna otvorenost uvijek palila, jer mi je uvijek poslije bivalo lakše a i znaš na čemu si..
-
violently_happy
#23 Re: a sta je meni.....
s tobom sve uredu... razmisli kako je meninostalgicar wrote:Skoro 3 god. sam u toj vezi,a evo vec cirka 2 mjeseca je nekakva prava kriza,svaki dan nekakve svadja i prepiranja...a smijesno je to sto vise te svadje i nisu svadje,nego glupo samaranje rijecima od koje ni jedna jema nikakvog smisla......smucilo mi se pravo![]()
- nostalgicar
Ma drago meni sto cu izgleda bar ja iz ove veze mozda izaci psihicki zdrav.Sto je ta ljubomora ganda stvar.Covjek puca izoblici se sav kada ga spica te bolesti opali....
gaddno,gadno,gadno.
I Usput hocel neko da mi pravi drustvo na exit-u ?
gaddno,gadno,gadno.
I Usput hocel neko da mi pravi drustvo na exit-u ?
- Pooll
Ti si king, sad mi je drago sto si dobio Sony na Coca-cola igriveca_sa wrote:razidjite se , ona ce pasti sa konja i oslijepiti al ti nece reci da je ostala sa tobom trudna i dijete ce imati tvoj ben, al ti ces vec biti u braku sa nekom drugom koju ne volis, i uprkos svemu sto je protiv vas, srescete se i ti ces je dotaci po ocima, ona ce progledati i reci ti da te nikad nije preboljela i da je dijete tvoje, za pola sata cete se vjencati, sve zaboraviti, i zivjeti "hepili ever after".
ipak ovo je malo vjerovatno , al boli te bar ces se na trenutak osjecat ko hose armando u nunca te olvidare