A ona bi odmah poslije utakmice...pih...daj malo se uozbilji.
A STA AKO ON NE MOZE????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Stari
Jaoo novalicko ...kako samo lijepo zvucis ...da ti je znati. Cuj poslije utakmice ...pa poslije utakmice se ide u birtiju na pivce -eventualno- konjak. Gdje cu onda takav u krevet k dragoj ....smrdim i gadim se sam sebi. Ne ne ne nema ti toga kod mene. Kad se to i onako radi jednom u dva mjeseca ...eh ...pa onda treba da bude po svim propisima. Kupanje, cetkanje zuba, brijanje (lica), kolonjska, deodorant za ispod pazuha, ...pa onda svijece, umjerena vecera prije ...ozderavanje moze....al' poslije, dalje friska i omeksivacem umirisana posteljina, iskljucivanje telefona...heeej bona projekat je to ...sa pripremama za izvedbu jednako opseznim kao i izgradnja autoceste u BiH...sve fizibiliti i predfizibiliti studije moraju biti uradjene....strateski partner ...dakako pronadjen i izabran...i tada i ni sekunde prije toga ....se moze poceti sa radovima na terenu.
- flora.sa
sinoc sam gledala film Kako izgubiti frajera za 10 dana...ima scena u vezi sa ovom temom...Cura mu malog nazove Princeza Sofia, a ovaj jadan, odmah nakon toga se...spustio
... kaze frajer gdje ces mi malog nazvati tako, moras nesto muzevnije izabrati
ne bi nista od akcije
ne bi nista od akcije
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
novalic wrote:stari.. koliko ja znam... pape se ne hvali.. sto mu se hvali.. nego sto ga nahvalise...
i uopste mi se ne cini da pretjeruje.. kazu, pojedine ljude legenda... prestize...
-
Stari
-
FFK as Lucy01
Ja cekam...horns&drums wrote:OOO vidi Lusi iskusne:D
Spava mi se ali duzan sam ti objasnjenje za travu i bobice
- bug
#84 Re: A STA AKO ON NE MOZE????
nadjes onog koji mozeangel26 wrote:CURE STA DA SE TAD RADI??????
-
car-x
#85 Re: A STA AKO ON NE MOZE????
htjedoh reci, moze ko moze..bug wrote:nadjes onog koji mozeangel26 wrote:CURE STA DA SE TAD RADI??????:D