Ja imam 3
A sada molim Vas iskreno!!!
-
Tuga
#1 A sada molim Vas iskreno!!!
Koliko nickova imate???
Ja imam 3

Ja imam 3
-
BigusDickus
1 jedini, bas mi je lijep... 
-
Tuga
hananah wrote:Jedan, glupo mi je kad ljudi imaju puno nikova, ne znam sta time postizu i sta zele postici, raja vazda provali a oni ispadnu glupi. Stari forumasi vazda imaju jedan nik, stari i stalni, ostali su prolaznitronikci
ja mislim da imaju vise zbog toga jer sami nisu stim zadovoljni sta pisu. ali to im padne kasnije na um
- Vodenjak
Dobro primjeceno ali u isto vrijeme to i neko k´o opravdanje za njih?Tuga wrote:hananah wrote:Jedan, glupo mi je kad ljudi imaju puno nikova, ne znam sta time postizu i sta zele postici, raja vazda provali a oni ispadnu glupi. Stari forumasi vazda imaju jedan nik, stari i stalni, ostali su prolaznitronikci
ja mislim da imaju vise zbog toga jer sami nisu stim zadovoljni sta pisu. ali to im padne kasnije na um
Ili?
-
Tuga
ohladi vodenjak
nego Vi stari forumasi da vas nesto pitam?
kad neko pronadje ovu stranicu, i zeli jednostavno da komunicira sa svojim zemljacima, kako treba da postupi da bi bio primljen, ili mora da posjeduje poseban IQ, da ga primite u svoju malu grupu????
nego Vi stari forumasi da vas nesto pitam?
kad neko pronadje ovu stranicu, i zeli jednostavno da komunicira sa svojim zemljacima, kako treba da postupi da bi bio primljen, ili mora da posjeduje poseban IQ, da ga primite u svoju malu grupu????
-
Tuga
Vodenjak wrote:Dobro primjeceno ali u isto vrijeme to i neko k´o opravdanje za njih?Tuga wrote:hananah wrote:Jedan, glupo mi je kad ljudi imaju puno nikova, ne znam sta time postizu i sta zele postici, raja vazda provali a oni ispadnu glupi. Stari forumasi vazda imaju jedan nik, stari i stalni, ostali su prolaznitronikci
Ili?
Pa eto da idem od sebe i kazem jednostavno DA!!!
-
Avangardan10
#18 Re: A sada molim Vas iskreno!!!
jedan majke mi... obilic-aristokrata - avangardan...Tuga wrote:Koliko nickova imate???
Ja imam 3![]()
![]()
a novi je u pripremi....
-
BigusDickus
...Vodenjak wrote:Toozla wrote:il' je karakterna osobina il' je fakticko stanje il' je pusta zelja....Tuga wrote:
A kako dodje majke na taj nick bas me interesuje?
![]()
![]()