Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kada sam ovo pitanje postavio jednoj djevojci odgovorila mi je
"zamisli kako bi tebi bilo da ti neko nešto gura u g..."
otprilike kao da sereš... nije puno drugačije, na faze zna biti čak i ugodno ali... al je uvjek nekako... napeto... i nema opuštanja... ah od kud znam nisam aj to nikad radila čula ja
komi wrote::D:D hm ne bih da se petljam gdje mi nije mjesto :D:D
zar podmazivanje ne šteti kondomu
Lubrikant mora biti na vodenoj bazi i tada ne steti kondom...moze se naci u apoteci...mislim da su oko 12 maraka...sve sto je na uljanoj bazi ce ostetiti kondom.
silentbob wrote:ameri (opet oni) dokazali da zena cak moze i svrsiti prilikom analnog sexa ....samo treba dobra erekcija u djuvegije i ne bi trebalo biti problema
a muskarac ne moze??? mislim da bi se gay populacija zestoko usprotivila ovoj tvrdnji
silentbob wrote:ameri (opet oni) dokazali da zena cak moze i svrsiti prilikom analnog sexa ....samo treba dobra erekcija u djuvegije i ne bi trebalo biti problema
a muskarac ne moze??? mislim da bi se gay populacija zestoko usprotivila ovoj tvrdnji
sad pricamo o zenama...a drugospomenuti me ne interesuju
bila je ova tema jednom...pa je neznam vise ko prokomentaris'o u stilu :
"nista ljepse nego kad ga izvadis a na njemu se zeljanica pusi"...tako nesto..