Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cyprus wrote:Ja otvaram udruženje osoba kojima ovakve vremenske prilike ne smetaju. Imal šanse da se još iko učlani?
Izvinite što vam vako kažem, al fakat ste dosadni . Gdje god pođem ljudi samo pričaju o vrućini. Šta vam je ba? Opravdanje dajem samo amrinoj , a vi ostali mi stvarno niste jasni. Hem što moram trpit ove svoje ukućane koji su mi se haman nisu popeli na glavu sa svojim "istopih se" pričama, još mi treba i ovdje slična priča.
Imas moju cyber-podrsku!
i moju
ja mislim da je ovo danas def najgori dan ev izasla po sata u bastu da se malo suncam ma bjez ev me ko rak crvena u mp3
sva sam znojava a dva puta sam se tusirala od jutros kad dodje racun za vodu uh
ladyblue18 wrote:i moju
ja mislim da je ovo danas def najgori dan ev izasla po sata u bastu da se malo suncam ma bjez ev me ko rak crvena u mp3
Joj što vas treba poćerat u Libijsku pustinju. Pa da mi je vidit đe bi se tamo kupali.
P.S. Ladyblue18 šta ima veze što si znojava. Nije to ni tako loše.
zemljotres wrote:haj'mo svi na ulice od 11h do 17h, pa da vide kol'ko nas moze unatoc svemu protestvovati.... a mogli smo i na kafu...
ma kakvi mi ba
sve i kad bi to uspjelo opet ne bi nista bilo
ne kontam zasto jos nije proglasena elementarna nepogoda receno je ako je temp.3 dana veca od covjeka normalne temp tjela(36,5)da se proglasava...pa sta cekaju
zemljotres wrote:haj'mo svi na ulice od 11h do 17h, pa da vide kol'ko nas moze unatoc svemu protestvovati.... a mogli smo i na kafu...
ma kakvi mi ba
ne kontam zasto jos nije proglasena elementarna nepogoda receno je ako je temp.3 dana veca od covjeka normalne temp tjela(36,5)da se proglasava...pa sta cekaju
ladyblue18 wrote:i moju
Joj što vas treba poćerat u Libijsku pustinju. Pa da mi je vidit đe bi se tamo kupali.
P.S. Ladyblue18 šta ima veze što si znojava. Nije to ni tako loše.
iz iskustva znam kako je u Libiji pa ne bih amidza mi je tamo radio 30 godina pa sam isla jednom..vako juli bio...dragi boze nisam htjela izac iz stana
tako da kad pogledas ovo kod nas super nam je
ma jok nije lose hocu poludit...cuj nije lose
zamisli sad mirise iz tramvaja u ovim danima pa vidi jel lose
ladyblue18 wrote:iz iskustva znam kako je u Libiji pa ne bih amidza mi je tamo radio 30 godina pa sam isla jednom..vako juli bio...dragi boze nisam htjela izac iz stana
tako da kad pogledas ovo kod nas super nam je
ma jok nije lose hocu poludit...cuj nije lose
zamisli sad mirise iz tramvaja u ovim danima pa vidi jel lose
ma kakvi mi ba
mozda se misli na 3 radna dana
sve i da je tako.od ponedjeljka je vako zanci 3 dana radna su prosla
bos ob'vezno deke
cyprus nece nam bit hladnije al et sad ni ja ne znam sta ce nam el.nepogoda
ja ne znam da je kod nas igdje skraceno vrijeme radno...jos...a dabogda da ce bit
pa opet da je tako u petak je onda trebalo bit proglaseno
bos koji jel donji il gornji
ladyblue18 wrote:ja ne znam da je kod nas igdje skraceno vrijeme radno...jos...a dabogda da ce bit
pa opet da je tako u petak je onda trebalo bit proglaseno
bos koji jel donji il gornji
zemljotres wrote:a neki, recimo Dom naroda, preselili sjednicu u Neum
Pa kad mogu, što ne bi?!
pa rec'mo zato sto vise od 50% gradjana nece ni do Jablanickog, a kamoli na Obalu... malo solidarnosti ne bi stetilo... doduse, vjerovatno smo svi tako - hedonisti u slucajevima osjecaja moci
zemljotres wrote:a neki, recimo Dom naroda, preselili sjednicu u Neum
Pa kad mogu, što ne bi?!
pa rec'mo zato sto vise od 50% gradjana nece ni do Jablanickog, a kamoli na Obalu... malo solidarnosti ne bi stetilo... doduse, vjerovatno smo svi tako - hedonisti u slucajevima osjecaja moci
Uskoro ce u rubrici Oglasi (On, Ona) poceti da se objavljuju oglasi slicnog sadrzaja:
"Mladic, naocit, sa ugradjenom klimom u stanu, trazi djevojku slicnih nazora radi upoznavanja i avanture. Sifra Samsung"