A ko si ti?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vratnik

#1 A ko si ti?

Post by vratnik »

Posto necu da razvodnjavam temu sa dijasporom, a tamo se potezu neke stvari koje istu uopce ne doticu, da pojasnimo neke stvari koje mi se cine bitne u vezi s nama, da ne bi bilo da je isto imati razum i biti djogo:

Tuzba BiH protiv SiCG! Podrzavam!
Svidjanje/ nesvidjanje samo zbog mjesta rodjenja! to mi je smijesno
Podjela ljudi po stepenu obrazovanja i kulture! UVIJEK! (Kultura je i posjeta stadionu, ali nikad ceca)
Rat nisu poceli svi, vec su rat poceli SANU sa ekstremnim krilom SDS i podobnim kriminalcima iz drugih narod! Apsolutna istina!
Podjela ljudi na vjernike / bolje vjernike/najbolje vjernike/. njihova / odnosno moja privatna stvar dok me neko ne ugrozava zbog iste.
Tolerisanje ljudi sa drugim sexualnim opredjeljenjem! Uvijek, pod uslovom da su preko 18 i oni s kojim to upraznjavaju to i zele. Kontakt, isto kao i religija je privatna stvar. Ako se vec radi, onda diskretno.
.
Kurcenje materijalizmom: NIKAD! (ovo me potsjeca na predratno vrijeme i nakog tipa u golfu kabrioletu koji se 90ih non-stop vrtio po gradu sa 30 km/h i mutavo se smjeskao lijevo desno uz do daske pojacano This beat is technotronic, gore dole.... ili kreten koji iznajmi jaguara (OVDJE U INOSTRANSTVU) i glumi lolu u selu, a 11 mjeseci zivi i radi na gradjevini (nista protiv postenog rada), ne cita, ne razvija se, ne zivi. (srecom ima i drugih, naravno) divim se ljudima koji govore vise svjetskih jezika, bave se sportom, dobrotvornim radom, procitali knjiga, navijaju za .....
Mrzim birokraciju koja mi otezava zivot umjesto da ga olaksa. (ovdje smo svi isti!). Prije sam vristao u posti kad bi mi se tako nesto desavalo, sad pretjerano ljubazno nakon cekanja od pet minuta prihvatim ponudu da pokupim formular na drugom salteru i pobovo stanem u red, skontao sam da je tako lakse uspjeti.
Reci VI a misliti na posebnog kretena. Nikad, uvijek i samo govorim u svoje ime, nikad se nisam uhvatio (osim ako se radi o ironiji koja je ponekad jedino oruzje protiv gluposti) da kazem mrzim sve srbe a mislim na cetnike. [/i
Glasanje! demokratsko pravo i obaveza (ali za koga glasam, to je moja stvar)
Toliko od mene, ko misli da nesto fali, nek doda..
danas

Post by danas »

nemam sta dodati... vidim, ti nisi ti, nego si ti ja... :D
gavrilo

Post by gavrilo »

ja ne mrzim sve srbe :P
Vodenjak

#4 Re: A ko si ti?

Post by Vodenjak »

vratnik wrote:Posto necu da razvodnjavam temu sa dijasporom, a tamo se potezu neke stvari koje istu uopce ne doticu, da pojasnimo neke stvari koje mi se cine bitne u vezi s nama, da ne bi bilo da je isto imati razum i biti djogo:

Tuzba BiH protiv SiCG! Podrzavam!
Svidjanje/ nesvidjanje samo zbog mjesta rodjenja! to mi je smijesno
Podjela ljudi po stepenu obrazovanja i kulture! UVIJEK! (Kultura je i posjeta stadionu, ali nikad ceca)
Rat nisu poceli svi, vec su rat poceli SANU sa ekstremnim krilom SDS i podobnim kriminalcima iz drugih narod! Apsolutna istina!
Podjela ljudi na vjernike / bolje vjernike/najbolje vjernike/. njihova / odnosno moja privatna stvar dok me neko ne ugrozava zbog iste.
Tolerisanje ljudi sa drugim sexualnim opredjeljenjem! Uvijek, pod uslovom da su preko 18 i oni s kojim to upraznjavaju to i zele. Kontakt, isto kao i religija je privatna stvar. Ako se vec radi, onda diskretno.
.
Kurcenje materijalizmom: NIKAD! (ovo me potsjeca na predratno vrijeme i nakog tipa u golfu kabrioletu koji se 90ih non-stop vrtio po gradu sa 30 km/h i mutavo se smjeskao lijevo desno uz do daske pojacano This beat is technotronic, gore dole.... ili kreten koji iznajmi jaguara (OVDJE U INOSTRANSTVU) i glumi lolu u selu, a 11 mjeseci zivi i radi na gradjevini (nista protiv postenog rada), ne cita, ne razvija se, ne zivi. (srecom ima i drugih, naravno) divim se ljudima koji govore vise svjetskih jezika, bave se sportom, dobrotvornim radom, procitali knjiga, navijaju za .....
Mrzim birokraciju koja mi otezava zivot umjesto da ga olaksa. (ovdje smo svi isti!). Prije sam vristao u posti kad bi mi se tako nesto desavalo, sad pretjerano ljubazno nakon cekanja od pet minuta prihvatim ponudu da pokupim formular na drugom salteru i pobovo stanem u red, skontao sam da je tako lakse uspjeti.
Reci VI a misliti na posebnog kretena. Nikad, uvijek i samo govorim u svoje ime, nikad se nisam uhvatio (osim ako se radi o ironiji koja je ponekad jedino oruzje protiv gluposti) da kazem mrzim sve srbe a mislim na cetnike. [/i
Glasanje! demokratsko pravo i obaveza (ali za koga glasam, to je moja stvar)
Toliko od mene, ko misli da nesto fali, nek doda..

Ma moglo bi se toga jos stosta dodati, ali bi bilo u istom stilu i samo bi "razvodnilo", sto kazes! :)
Aferim!
Vodenjak

Post by Vodenjak »

gavrilo wrote:ja ne mrzim sve srbe :P
Ni ja...
Skoro pa samo tebe! :D :D :D
haris303

Post by haris303 »

A mogu li i ja šta da kažem a da ne bidnem ružen :( :shock:
Maga

Post by Maga »

haris303 wrote:A mogu li i ja šta da kažem a da ne bidnem ružen :( :shock:
Reci Haris, bas me zanima!
Od mene neces nikada biti "ruzen"

Lep pozdrav
Maga
gavrilo

Post by gavrilo »

Vodenjak wrote:
Ni ja...
picko 8-) :D
praznina

Post by praznina »

gavrilo wrote:
Vodenjak wrote:
Ni ja...
picko 8-) :D
Zar nije pička anatomska osobina a pizda ili *izda karakterna.
gavrilo

Post by gavrilo »

praznina wrote:Zar nije pička anatomska osobina a pizda ili *izda karakterna.
u ovom slucaju samo picka 8-)
haris303

Post by haris303 »

Maga wrote:
haris303 wrote:A mogu li i ja šta da kažem a da ne bidnem ružen :( :shock:
Reci Haris, bas me zanima!
Od mene neces nikada biti "ruzen"

Lep pozdrav
Maga

E kada si tako fina kaži ako ima šta da te specijalno zanima i sve ću da ti kažem :-) :)

Plah pozdrav :-)
Post Reply