da vidimo kako, ali ISKRENO, stoje zene sa djetetom/djecom iz ranijeg braka...?
da li bi vam smetalo da udjete u vezu sa zenom koja je i majka djeci iz bivseg (da ne kazem propalog
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
zasto da ne?!Dajdo wrote:ok, danas je bila tema "cure sta mislite o muskarcu sa djetetom iz propalog braka" (ili tako nekako), i kako sam letimicno mogla vidjeti, svi/sve su bili/e pune tolerancije i ohrabrujucih rijeci...
da li bi vam smetalo da udjete u vezu sa zenom koja je i majka djeci iz bivseg (da ne kazem propalog) braka?
pa pogledaj one ljubavne oglase u Azri. Vidjet ces da svako malo stoji "jedno dijete nije problem"Dajdo wrote:ok, danas je bila tema "cure sta mislite o muskarcu sa djetetom iz propalog braka" (ili tako nekako), i kako sam letimicno mogla vidjeti, svi/sve su bili/e pune tolerancije i ohrabrujucih rijeci...
da li bi vam smetalo da udjete u vezu sa zenom koja je i majka djeci iz bivseg (da ne kazem propalog) braka?
da... a sta ako ima vise od jednog djetetamamica 31 wrote:pa pogledaj one ljubavne oglase u Azri. Vidjet ces da svako malo stoji "jedno dijete nije problem"Dajdo wrote:ok, danas je bila tema "cure sta mislite o muskarcu sa djetetom iz propalog braka" (ili tako nekako), i kako sam letimicno mogla vidjeti, svi/sve su bili/e pune tolerancije i ohrabrujucih rijeci...
ne znam bonicko??? To se i ja svaki put pitamzena21 wrote:da... a sta ako ima vise od jednog djetetamamica 31 wrote:pa pogledaj one ljubavne oglase u Azri. Vidjet ces da svako malo stoji "jedno dijete nije problem"Dajdo wrote:ok, danas je bila tema "cure sta mislite o muskarcu sa djetetom iz propalog braka" (ili tako nekako), i kako sam letimicno mogla vidjeti, svi/sve su bili/e pune tolerancije i ohrabrujucih rijeci...
![]()
znam... podsjeca me na menemamica 31 wrote:ne znam bonicko??? To se i ja svaki put pitamzena21 wrote:da... a sta ako ima vise od jednog djetetamamica 31 wrote: pa pogledaj one ljubavne oglase u Azri. Vidjet ces da svako malo stoji "jedno dijete nije problem"![]()
![]()
Al ti oglasi mi uvijek prvi padnu u oko (obozavam citat ljubavne oglase u Azri)
Cuj jedno dijete nije problem. Eto, pa obratite paznju, ako nemate pametnijeg posla
btw: Znas da su Hasanaginicu pored troje djece prosili sa sviju strana![]()
Cak i Imotski Kadija
ma meni je ista stvar, imala jedno ili petero, ako jedno nije problem, nece ni vise bitizena21 wrote:da... a sta ako ima vise od jednog djetetamamica 31 wrote:pa pogledaj one ljubavne oglase u Azri. Vidjet ces da svako malo stoji "jedno dijete nije problem"Dajdo wrote:ok, danas je bila tema "cure sta mislite o muskarcu sa djetetom iz propalog braka" (ili tako nekako), i kako sam letimicno mogla vidjeti, svi/sve su bili/e pune tolerancije i ohrabrujucih rijeci...
![]()
Yamahalac wrote:ma meni je ista stvar, imala jedno ili petero, ako jedno nije problem, nece ni vise bitizena21 wrote:da... a sta ako ima vise od jednog djetetamamica 31 wrote: pa pogledaj one ljubavne oglase u Azri. Vidjet ces da svako malo stoji "jedno dijete nije problem"![]()
joj kako mene upali ti komentari, cuj jedno nije problem, ccccc, pa kako bi usvojio dijete i sl.zena21 wrote:Yamahalac wrote:ma meni je ista stvar, imala jedno ili petero, ako jedno nije problem, nece ni vise bitizena21 wrote: da... a sta ako ima vise od jednog djeteta![]()
![]()
2Minnela wrote:ma zeno sta se ti sekiras,ti imas jednozena21 wrote:da... a sta ako ima vise od jednog djetetamamica 31 wrote: pa pogledaj one ljubavne oglase u Azri. Vidjet ces da svako malo stoji "jedno dijete nije problem"![]()
![]()
..
Jedno iz prvog braka, a ...Minnela wrote: ma zeno sta se ti sekiras,ti imas jedno![]()
..
zasto da ne. ako ima kcerku od 17 godina.Dajdo wrote:ok, danas je bila tema "cure sta mislite o muskarcu sa djetetom iz propalog braka" (ili tako nekako), i kako sam letimicno mogla vidjeti, svi/sve su bili/e pune tolerancije i ohrabrujucih rijeci...
fino je receno, onaj ko nema djecu ne moze to razumjetirajvosa^ wrote:Kad mi je bilo 20 ne bi ni pomislio bit sa zenom koja ima djecu (osim petkom). Danas bi to vjerovatno drugcije gledao da nemam familijiu. Mislim da muskarci koji su i sami usli u godine a neozenjeni, radije bi usli u takvu vezu nego mladji.
E jebi ga sad. Pitanje je malo tesko ako neko nije iskusio. Trebo bi jedan dobar givit za tu vagu.King Kikapu wrote:da ne postavljam posebnu temu...sta je s roditeljima cije su neudate kcerke slash neozenjeni sinovi u vezi sa muskarcem ili zenom koji imaju dijete iz braka ili veze ili bezveze? sta biste da ste na polozaju djece kojoj takvi roditelji zbog gorepomenutog djeteta prave probleme? kako izmjeriti tezinu tih veza? kako sve staviti na vagu?