A gdje smo sada mi???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

pitt

Post by pitt »

_BaykoNoor_ wrote:
Toozla wrote:
A gdje smo sada mi???
....bolje ti je da ne znas.....
slazem se kolega :D :D :D
na dnu :D
kojsino

Post by kojsino »

Mora da je Tito, opet kriv..
A ove danasnje vodje su svetinje!
Klon

Post by Klon »

zato mi idemo na Svjetsko Prvenstvo hehe

:bih:
almassy

Post by almassy »

umro je mostar wrote:
MBA wrote:
umro je mostar wrote:eh sada sve sto je bosansko i ima imalo ugleda u svijetu treba krenuti u kampanju da Hrvatskoj uslov za ulazak u EU bude oduzimanje drzavljanstva hercegovackim "sunarodnjacima", a SiCG ukidanje RS i oduzimanje eventualnih drzavljanstava prekodrinskim "sunarodnjacima". Da vidite kako onda vole BiH i kako zemlja napreduje i kako se jebe mater nacionalistima i kako se vice da smo mi vijekovima zivjeli zajedno i kako se hvataju zlocinci. Jebote to bi bilo cudo, ali sve sto je od ugleda u Bosni mora poceti voditi tu kampanju po cijelom svijetu da se to i ostvari. To je sansa Bosne i Hercegovine i ne smije se propustiti.
Dakle Hrvatska mora onima u Grudama i Citluku rec da nista nema sa njima i da njihovi pogledi trebaju ici prema Sarajevu, a ne prema Zagrebu. To isto treba uraditi Srbija sa prekodrincima i Bosna ce njih vrlo brzo stic.
Medjutim mene sve nesto strah da ovim dvjema drzavama niko nece postavit takav uslov.

Hrvatska to nece "reci." A i zasto bi? Da li zato sto bijednike poput tebe treba naciniti sretnim jer je i drugima jednako lose.

Ono sto treba da se uradi jeste da svak gleda svoja posla i bori se za bolji zivot svojim sopstvenim trudom, a ne cekajuci milostinju drugih. Zaboravi na negativne emocije i proslost; okreni se buducnosti. Za pocetak, oslobodi se kompleksa bijede i zavisti. Vjeruj da ces se sjetiti ovoga sto sam ti napisao i bit ces mi zahvalan.
ako to bude uslov ulaska u EU HRvatska ce to REĆI svidjalo se to njoj ili ne. Na nama je da ubjedimo Evropu da to bude uslov, jer nama zivota nema, a tu mislim na BiH, ako ovako ne bude, jer ovi ce onda obzriom da su EU drzavljani moci jebavat ovu zemlju vijekovima.
Jedino rijesenje u trenutku primanja CRO kao punopravne clanice (ili tokom pregovora) uputiti zalbu Evropskoj komisiji, ili Sudu evropske zajednice u Luxembourgu i navesti flagrantnu diskriminaciju EU prema stanovnicima BIH, u kojoj je jedan dio stanovnistva de jure eu gradjanin a ostali nisu. To nije neizvodljivo, moguce je napisati i kolektivnu gradjansku zalbu, lobirati u eu parlamentu. U svakom slucaju ne propustiti tu sansu, jer cro to nikada nece uraditi sama! Znaci na nama gradjanima BIH je da se organiziramo i proucimo sve moguce pravne zavrzlame(tu ne treba iskljuciti ni Vijece Evrope i Sud za ljudska prava u Strasbourgu)! Nije to neizvodljivo!
mostarac

Post by mostarac »

Evo sta jedan momak napisa na jednom drugom forumu.
Meni samo jedna stvar nije jasna, do prije 10-15 godina lokve i galoni krvi se prosipali da svako malo pleme dobije svoju vlastitu državu, a pritom se razbijala jedna veća država jer kobiva nismo mogli živjeti zajedno s onima prekoputa, i sad kad je zakopano pola milijuna duša, sad kopamo i rukama i nogama da uđemo u jednu tvorevinu u kojoj bi trebalo živjeti 40-ak različitih nacija!
pa koji ste ud rušili Jugoslaviju?
e stvarno, jebo lud zbunjena!
Mica bože svaka cast :)
kojsino

Post by kojsino »

To su bile i jos su :
GODINE PREVARA I MANIPULACIJA VJEROM I NACIJOM
kojsino

Post by kojsino »

I zato smo tu , gdje smo...
kojsino

Post by kojsino »