A gdje je chat?
- pekarce
#1 A gdje je chat?
Hoce li neko biti ljubazan da mi pokaze gdje se nalazi chat?
- Lace
chat je trenutno dislociran na http://groups.msn.com/smartnet
treba vam hotmail account i prilikom uclanjenja kliknite na yes, nakon toga ce se pojaviti smajli ispod kojeg pise I see smiley face (kliknite na tekst).
treba vam hotmail account i prilikom uclanjenja kliknite na yes, nakon toga ce se pojaviti smajli ispod kojeg pise I see smiley face (kliknite na tekst).
- Lace
lace chata iza 16:00 a prije 16:00 povremeno upada...znaci kriza je iza 16:00 (a tada vec ima vise ljudi i ima se s kim komunicirat)komi wrote:što se lace bori da dovuče što više forumaša na chat
da ne bude sama![]()
kriza je hvata..drhte prsti...oće da komunicira
-
Ludi_Milojko
cata neJma
more bit bidne
more bit ne bidne
ko to zna
ko to zna 
- Pooll
sicky wrote:jao jao interesdzije...Pooll wrote:vedraneeeeeeeeeee vratiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezoves Vedrana samo kad ti nesto treba....
da ti nisi laj'o svasta na chatu ne bi se ovo desilo!!! ovo je zbog tvog prostacenja!
jesam pićka jelde
- sicky
gdje je onaj bobi 
ravno 6x sam usla na chat u razlicito doba dana i noci i nikad nikog nisam zatekla
i zato sam se veceras sita ispricala sama sa sobom
pooll kretenu...sto si uradio sa msn-om...bolan ne bio da ti kazem da sam te vidjela veceras
ravno 6x sam usla na chat u razlicito doba dana i noci i nikad nikog nisam zatekla
pooll kretenu...sto si uradio sa msn-om...bolan ne bio da ti kazem da sam te vidjela veceras
- Pooll
Dze bona?!sicky wrote:gdje je onaj bobi
ravno 6x sam usla na chat u razlicito doba dana i noci i nikad nikog nisam zateklai zato sam se veceras sita ispricala sama sa sobom
![]()
Sho se ne pozdravi..
Meni CHAT NE RADI
- Pooll
o... jos sam bleno gore u meš, vidim hipten ljudi...sicky wrote:cigane pros'o si ispred pozorista sa jaranom, necu vristat' za tobom, bila sam u meshu![]()
nego radio ti je taj chat koliko znam..kakav si belaj napravio?
chat mi ne radi, a ja sve ljude ucim kako da dodju na chat... doduse JD-u nsiam htio pomoci i sada ispastam.. a sto ne mogu.. pise DONE i onda kao greska pri konekciji... haj nema veze sace vedran.. tj sutra
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Tools--Internet Options--Settings--View Objects.Pogledaj jel imas MSN Chat Control 4.5 i da li pored njega pise Installed.Pooll wrote:Dze bona?!sicky wrote:gdje je onaj bobi
ravno 6x sam usla na chat u razlicito doba dana i noci i nikad nikog nisam zateklai zato sam se veceras sita ispricala sama sa sobom
![]()
Sho se ne pozdravi..
Meni CHAT NE RADI