9 januar definitivno neustavan

Post Reply
Biene Maya

#301 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by Biene Maya »

.
Last edited by Biene Maya on 01/12/2015 09:24, edited 1 time in total.
PM72

#302 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by PM72 »

"ne lipši magarče do zelene trave"...
Fudo387

#303 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:"ne lipši magarče do zelene trave"...
Nemoj tu da palamudis vec da si se dao u izvidjanje Romanije i ostalih kota, zlu ne trebalo...docicu i ja. :D :lol:
PM72

#304 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by PM72 »

Fudo387 wrote:
Nemoj tu da palamudis vec da si se dao u izvidjanje Romanije i ostalih kota, zlu ne trebalo...docicu i ja. :D :lol:
:lol: :lol: :lol:

Đe si Fudara legendo!
Ti se uhvatio basketa i Nurkića pa te nema na ovim našim strateškim temama.sad je na Romaniji snjeg tako da od izviđanja nema ništa.Kad "okopni".Malo sutra...
Fudo387

#305 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:
Fudo387 wrote:
:lol: :lol: :lol:

Đe si Fudara legendo!
Ti se uhvatio basketa i Nurkića pa te nema na ovim našim strateškim temama.sad je na Romaniji snjeg tako da od izviđanja nema ništa.Kad "okopni".Malo sutra...
Ma ne smijem ovdje, odmah bude da dijaspora zakuhava, tako da sam se uhvatio onih globalnih i sportskih desavanja.
A i ne isplati se, jebi ti to, eno vidio si kako nam jaran Dozer zaplati. :lol:
sportman1

#306 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by sportman1 »

sukob u bih je neminovnost i sdamo je pitanje kada i kolikog obima.
suprotnosti su prevelike da bi se to izbjeglo.
i to je sukob rs,srbija protov bosnjackog dijela bih.

hrvati ce odmah da traze svoj dio kolaca i to zap. hercegovinu.
Biene Maya

#307 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by Biene Maya »

.
Last edited by Biene Maya on 01/12/2015 09:25, edited 1 time in total.
Fudo387

#308 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by Fudo387 »

Biene Maya wrote:
Hallo djikanu! Ovaj tvoj odgovor je vrh tvoje inteligencije! Nisam ja iznenadjena, s obzirom kako su vam inteligentni svi vasi prvaci! Dovoljno je samo jedna minuta na rtrs i covjek odmah povraca! Zar treba bilo kakav komentar?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ubila si pogresnog covEka. :(
muha_sa

#309 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by muha_sa »

Biene Maya wrote:
Hallo djikanu! Ovaj tvoj odgovor je vrh tvoje inteligencije! Nisam ja iznenadjena, s obzirom kako su vam inteligentni svi vasi prvaci! Dovoljno je samo jedna minuta na rtrs i covjek odmah povraca! Zar treba bilo kakav komentar?
:lol:

šta ti bi Majo :?
PM72

#310 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by PM72 »

E moj Fudara,
Vidiš ove guske što me naziva "đikanom" a ne zna gdje je sve šuplja a šatro bi nešto zakuhavala,ratovala...gledala čitavu minutu na RTRS-u i radila bi doktorsku disertaciju na temu "ugroženost Bošnjaka".
PM72

#311 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by PM72 »

sportman1 wrote:sukob u bih je neminovnost i sdamo je pitanje kada i kolikog obima.

samo najavi kad će to biti...
Jolpaz

#312 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by Jolpaz »

Biene Maya wrote:
Samoubistvo iz zasjede :mrgreen:
Kolega puskomitraljez je prvoborac, a nagrdi ga prava/zdrava :mrgreen:
muha_sa

#313 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by muha_sa »

PM72 wrote:
sportman1 wrote:sukob u bih je neminovnost i sdamo je pitanje kada i kolikog obima.

samo najavi kad će to biti...
barem heftu ranije :? :lol:
limeni

#314 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by limeni »

Vi zapeli za 9. januar a citava genocidna je nakardna od njenih temelja do predsjednika tog "entiteta".
Fasisti iz sumastije polovine nase lijepe BIH su kao isil, da ljudi oni su pravoslavni isil u srcu evrope i oni ce biti unisteni i kaznjeni jednog dana!
Biene Maya

#315 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by Biene Maya »

PM72 wrote:E moj Fudara,
Vidiš ove guske što me naziva "đikanom" a ne zna gdje je sve šuplja a šatro bi nešto zakuhavala,ratovala...gledala čitavu minutu na RTRS-u i radila bi doktorsku disertaciju na temu "ugroženost Bošnjaka".
Pa ako sam te pogresno svrstala medju djikane, po tvome obracanju, kulturi i vrijedjanju nisi ni daleko od toga!
Eto ja imam kulturu i necu te vrijedjati!
@mba

#316 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by @mba »

ako im se ne svidja DJIKAN moze i KMET, nek izaberu svi koji se osjecaju prozvani! :thumbup:
Edin H.

#317 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by Edin H. »

Drinski wrote:
_drunken_santa_ wrote: Jah... raspala se jugoslavija i ko da nista nije ni bilo, idemo dalje... e pa raspala se isto tako i sr bih kao i republika bih... bosnjaci nisu htjeli da budu manjina u krnjoj jugi jer su srbi valjda tako strasni sa rogovima na glavi. Ojasni mi molim te ako bosnjaci imaju takav stav da ce u vecinski srpskoj drzavi biti ugrozeni, zasto bi srbi mali drugaciji stav o drzavi u kojoj su bonjaci vecina?

Pazi ovo - bosnjaci nisu fasisti jer su rekli necemo u drzavu u kojoj cemo biti manjina ali su zato srbi fasisti jer nece da budu manjina u bih. Po kojoj logici?
Po logici genocida.

No, da se ne natezemo oko toga, BIH se moze raspasti samo silom, stoga uzmite tenkove pa se otcijepite, to BL nije mogla pa je pristala na Dejton. Sada neko trazi nesto drugo, to postujem ali i ja trazim nesto drugo. Ako mene pitas, ja bih recimo prsitao na reformu Ustavnog suda BIH ali pod uslovom da se ukine entitetsko glasanje u PS BIH i uvede Dom naroda (ili izmjeni poslovnik o radu Ustavnog suda RS ako se zadrzava Vijece naroda) u NS RS.
Moze ili ne moze, ne znam, ali oko gore navedenoga se vrti sve u zadnje 23 godine. :roll:
Biene Maya

#318 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by Biene Maya »

muha_sa wrote:
Biene Maya wrote:
:lol:

šta ti bi Majo :?
Pa nista "Muha", ja mislila on djikan, a onda je on pokazao svu svoju kulturu!
radostan dan

#319 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by radostan dan »

@PM72, koja ti je kr. slava? :mrgreen:
prog321

#320 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by prog321 »

Biene Maya wrote: Pa nista "Muha", ja mislila on djikan, a onda je on pokazao svu svoju kulturu!

Ne brini. mnogi su ga zamjenili sa 'anam onamo'. :-D
PM72

#321 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by PM72 »

Kad se napiše "ne lipši magarče do zelene trave" to se odnosi na nešto što nečeš dočekati tako lako.U ovom slučaju to sam napisao na ono tvoje o prihvatanju presuda ustavnog suda od strane genocidne tvorevine.Nisam ti ja kriv što si nenačitana i što od printanih izdanja jedino koristiš - katalog CM-a.Nivo razmišljanja ti je kao u kakve ohmice pa reaguješ odmah na prvu.A ti i kultura :lol:
arzuhal

#322 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by arzuhal »

Evo na PTPC-u, ''Aspekt'', pola haman Narodne skupštine RS-a Vanja zovnula da meljaju o ugroženosti, Ustavnom sudu BiH, ovo-ono....Tema: ''Treba li nam Ustavni sud BiH?'' Pa nisu referendum raspisali ni za Sud BiH, a evo i ovaj u pitanju, pobogu...

Oj, Bakire, što si mor'o apelovat, sad valja kmečanje slušat po godine...Oj, Božee...oooooj..

:mrgreen:
Fudo387

#323 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by Fudo387 »

arzuhal wrote:Evo na PTPC-u, ''Aspekt'', pola haman Narodne skupštine RS-a Vanja zovnula da meljaju o ugroženosti, Ustavnom sudu BiH, ovo-ono....Tema: ''Treba li nam Ustavni sud BiH?'' Pa nisu referendum raspisali ni za Sud BiH, a evo i ovaj u pitanju, pobogu...

Oj, Bakire, što si mor'o apelovat, sad valja kmečanje slušat po godine...Oj, Božee...oooooj..

Bas ti hvala, ne znam ko je veci hajvan, ja koji sad ovo gledam i slusam ili oni budalasi tamo.
arzuhal

#324 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by arzuhal »

Fudo387 wrote:
arzuhal wrote:Evo na PTPC-u, ''Aspekt'', pola haman Narodne skupštine RS-a Vanja zovnula da meljaju o ugroženosti, Ustavnom sudu BiH, ovo-ono....Tema: ''Treba li nam Ustavni sud BiH?'' Pa nisu referendum raspisali ni za Sud BiH, a evo i ovaj u pitanju, pobogu...

Bas ti hvala, ne znam ko je veci hajvan, ja koji sad ovo gledam i slusam ili oni budalasi tamo.
Ja sam utrn'o tv, ne mogu, hoće mi nešta bit... :lol:
arzuhal

#325 Re: 9 januar definitivno neustavan

Post by arzuhal »

Nakon što čuh od gos'n. Dokića koji noćas reče da se, ustvari, ne može pričati o promjenama zakona o Ustavnom sudu BiH jer takav zakon i ne postoji, nema zakona o Ustavnom sudu BiH,
te napomeni gos'n. Simića, bivšeg sudije Ustavnog suda BiH, da se "zakon o Ustavnom sudu BiH" ne može ni donijeti u roku od 120 dana - koliko je odredila i dala roka Parlamentarnoj skupštini BiH ova jučerašnja svesrpska blackmail hajdučija - jer se tu radi, ustvari, o izmjeni i reformi Ustava BiH za što je predviđena složenija procedura (a Šefik Džaferović dodao da bi se promjenama Ustava BiH mogla riješiti i ta pitanja vezana za prisustvo stranih sudija u Ustavnom sudu BiH :mrgreen: , k'o biva kada već toliko želite da krenete u reforme Ustava BiH, odnosno Aneksa IV),
te kmečanja Stevandića da je Ustavni sud BiH j e d i n a institucija u kojoj Srbi nemaju mehanizam opstru...mehanizam zaštite, te kako i napuštanje sudija iz srpskog naroda ne bi zaustavilo rad Suda i donošenje odluka,

malo sam čitao o Ustavnom sudu BiH i vidim da je to jedna plaho lijepa, gospodska institucija, jaka k'o tonbe i niš' ne trea dirat u njoj :bih:
Post Reply