dje mi je razglednica
8 rasirenih zabluda o single djevojkama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Teufik iz Los Angelesa
iskusan decko 
dje mi je razglednica
dje mi je razglednica
- anais_nin
Zivot zene je nepotpun dok se ne uda. Poslije toga je dokrajcen.
Imas dva izbora u zivotu: mozes ostati neudata i osjecati se jadno ili se udati i pozeljeti da si mrtva
Neka je zena govorila: Nisam znala za pravu srecu sve dok se nisam udala, a tada je bilo prekasno.
Imas dva izbora u zivotu: mozes ostati neudata i osjecati se jadno ili se udati i pozeljeti da si mrtva
Neka je zena govorila: Nisam znala za pravu srecu sve dok se nisam udala, a tada je bilo prekasno.
-
Teufik iz Los Angelesa
nije to rekla zena nego al bundyanais_nin wrote:Zivot zene je nepotpun dok se ne uda. Poslije toga je dokrajcen.
- anais_nin
ja samo kopiram onako kako dobijem u mailuTeufik iz Los Angelesa wrote:nije to rekla zena nego al bundyanais_nin wrote:Zivot zene je nepotpun dok se ne uda. Poslije toga je dokrajcen.
-
Satriani
Neki opet kazu da zene imaju problem za svako rjesenje.anais_nin wrote:Zivot zene je nepotpun dok se ne uda. Poslije toga je dokrajcen.
Nisam siguran, al mozda je tu caka!
-
mala-i
za mene su uvijek mislili (dok sam bila single) da je to zbog toga sto sam nepodnosljivo tvrdoglava,o svemu hocu da se raspravljam,ne drzi me mjesto i prezivahna sam da bi me iko ozbiljno shvatio...
mislim da su bili u pravu
al potvrdi se ona stara:nasla vreca zakrpu
mislim da su bili u pravu
al potvrdi se ona stara:nasla vreca zakrpu
-
mamica papucarka
pa da ja pripremim kanapanais_nin wrote:Zivot zene je nepotpun dok se ne uda. Poslije toga je dokrajcen.
-
unipege
Ono sto je tacno u svemu ovome je da su muskarci ti koji se boje slobodnih zena, pa zbog toga smisljaju sve i svasta... da, ona je lezbejka, stalno je sa tom i tom prijateljicom... ili... sama je zato sto joj fakat nesto fali.
Muskarci, shvatite jednu stvar: BOLJE JE BITI SAMA NEGO S BILO KIM!
Ja se drzim toga i, lijepo mi je.
-
Sarafcina
a ovdje faliunipege wrote:Ono sto je tacno u svemu ovome je da su muskarci ti koji se boje slobodnih zena, pa zbog toga smisljaju sve i svasta... da, ona je lezbejka, stalno je sa tom i tom prijateljicom... ili... sama je zato sto joj fakat nesto fali.
jedno malo
kako da
smrtnik
-
unipege
Izadjes s djevojkom i ako joj je svaka druga o tome koliko si visok kada stanes na novcanik i tome slicno, onda znas da je probirljiva (citaj: sponzorusa).Sarafcina wrote:a ovdje faliunipege wrote:Ono sto je tacno u svemu ovome je da su muskarci ti koji se boje slobodnih zena, pa zbog toga smisljaju sve i svasta... da, ona je lezbejka, stalno je sa tom i tom prijateljicom... ili... sama je zato sto joj fakat nesto fali.
Ja se drzim toga i, lijepo mi je.jos ...
jedno malo![]()
uputstvo
kako dato jedan
dosadan i prosjecan
obicni
smrtnikrazlikuje
od mita
broj jedan
?
I da, nisam rekla (niti to mislim) da su svi muskarci isti, ali se desavalo slijedece: ni moja najbolja prijateljica ni ja nemamo decka. Izadjemo same (sto cesto podrazumijeva i odredjene kolicine alkohola na nasem stolu) i do nas stignu komentari poput: ''Nafurane kucke'' (ako odbijemo pice nekog nafuranog ''ja mogu imati koju hocu'' lika) ili ''Garant su lezbejke'' (ne znam po cemu to zakljucuju, valjda zato sto smo same i taaaaako nam je dobro).....
Mogu ti navesti jos hiljadu primjera.
I onda ti s punim pravom mogu reci da ustvari ti glupi ''mitovi'' i krecu od muskaraca jer ne znaju odvojiti normalnu djevojku od..hm... ostalih.
A ni sve zene nisu iste, istina.
-
unipege
Da, jos nesto.
Probirljivu djevojku ces prepoznati po tome sto ce te prvo odgledati od glave do pete i to pravo ofirno, zatim ce ti pricati kako ona ne voli ovo ili ono kod muskarca ( daje ti do znanja: ''Nadam se da nisi takav''). Nakon toga ce ti reci... ma sve zavisi i od tebe kako se postavis.
Probirljivu djevojku ces prepoznati po tome sto ce te prvo odgledati od glave do pete i to pravo ofirno, zatim ce ti pricati kako ona ne voli ovo ili ono kod muskarca ( daje ti do znanja: ''Nadam se da nisi takav''). Nakon toga ce ti reci... ma sve zavisi i od tebe kako se postavis.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#38 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama
Mjesavina svih 8 zabluda 
-
dr. Wrgon
#39 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama
Interesantno
-
ania
#40 Re:
_STOKA_OD_OKA wrote:pa ima i muskaraca ovakvih
mislim sve u svemu... bolje je voditi zivot sam, nemas problema, itd... nemoze mi sada nista pasti na pamet... ali ja mislim da je bolje graditi karjeru i skolovati se nego ganjati kakve pizde (mislim djevojke, samo nemojte se uvrjediti)... prvo zivot srediti pa zatim svoj zivot sa drugom polovinom koja te ispunjava.... ali ako sta naleti usput onda se provedi![]()
![]()
pozdrav
apsolutno se slazem...u takvoj sam fazi i sama trenutno
-
roba_s_greskom
#41 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama
U vecini slucajeva bude da je dovoljan jedan razlog a to je da je ...roba s greskom

-
Konjanik
#42 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama
I šta bi javil se kome ta Tanja?
-
barby02
#44 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama
Ma ista sam ko Tanja, samo sto lose kuham, al fino jedem 
-
shalaedin
#45 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama
imali koja da bi zeljela da razbije taj mit ...
Al sam se zapalio bas sam se napalio ... Nazovi me ba ... 062 358 785

Al sam se zapalio bas sam se napalio ... Nazovi me ba ... 062 358 785
-
ania
#46 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama
krivo je drustvo...osobito ovaj balkanski tip...zene od malih nogu uce, kako im je udaja vrhunac zivota...ako momka nemas, SIGURNO ti nesto fali!!!
i onda one jadne, samo o tome i pricaju...nabijaju si komplexe, izmisljajuci ove mitove, mislim, jadno stvarno...
i onda zenski casopisi, kako g uhvatiti, kako ga zadovoljiti i sl zajebancije...i sve tako...muka mi je od takvih prica,,,
sama sam trenutno, jerr nije naletio niko solidan...ali to nije razlog za bediranja i izmisljanje mana...kad mi zatreba... nadjem ga, najmanji problem
ali bosna je ovo, pa to donekle objasnjava situaciju!
i onda one jadne, samo o tome i pricaju...nabijaju si komplexe, izmisljajuci ove mitove, mislim, jadno stvarno...
i onda zenski casopisi, kako g uhvatiti, kako ga zadovoljiti i sl zajebancije...i sve tako...muka mi je od takvih prica,,,
sama sam trenutno, jerr nije naletio niko solidan...ali to nije razlog za bediranja i izmisljanje mana...kad mi zatreba... nadjem ga, najmanji problem
ali bosna je ovo, pa to donekle objasnjava situaciju!