8 rasirenih zabluda o single djevojkama

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

iskusan decko :D

dje mi je razglednica :D
Michun

Post by Michun »

Teufik iz Los Angelesa wrote:iskusan decko :D

dje mi je razglednica :D
Dakako da je iskusan kad je u USA :D . Tamo je vecina singl cura u tim godinama i smatraju da imaju sve ove "greske" i jos pokoju.

Dobra tema. :)
anais_nin

Post by anais_nin »

Zivot zene je nepotpun dok se ne uda. Poslije toga je dokrajcen.

Imas dva izbora u zivotu: mozes ostati neudata i osjecati se jadno ili se udati i pozeljeti da si mrtva

Neka je zena govorila: Nisam znala za pravu srecu sve dok se nisam udala, a tada je bilo prekasno. :D
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

anais_nin wrote:Zivot zene je nepotpun dok se ne uda. Poslije toga je dokrajcen.

Imas dva izbora u zivotu: mozes ostati neudata i osjecati se jadno ili se udati i pozeljeti da si mrtva

Neka je zena govorila: Nisam znala za pravu srecu sve dok se nisam udala, a tada je bilo prekasno. :D
nije to rekla zena nego al bundy :oops:
anais_nin

Post by anais_nin »

Teufik iz Los Angelesa wrote:
anais_nin wrote:Zivot zene je nepotpun dok se ne uda. Poslije toga je dokrajcen.

nije to rekla zena nego al bundy :oops:
ja samo kopiram onako kako dobijem u mailu :lol: :D eto tebe i Al Bundyija pa se vi obracunajte :lol:
Satriani

Post by Satriani »

Neki opet kazu da zene imaju problem za svako rjesenje.
Nisam siguran, al mozda je tu caka!
mala-i

Post by mala-i »

za mene su uvijek mislili (dok sam bila single) da je to zbog toga sto sam nepodnosljivo tvrdoglava,o svemu hocu da se raspravljam,ne drzi me mjesto i prezivahna sam da bi me iko ozbiljno shvatio...
mislim da su bili u pravu :(
al potvrdi se ona stara:nasla vreca zakrpu :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

pa da ja pripremim kanap :lol:
unipege

Post by unipege »

Ono sto je tacno u svemu ovome je da su muskarci ti koji se boje slobodnih zena, pa zbog toga smisljaju sve i svasta... da, ona je lezbejka, stalno je sa tom i tom prijateljicom... ili... sama je zato sto joj fakat nesto fali.
Muskarci, shvatite jednu stvar: BOLJE JE BITI SAMA NEGO S BILO KIM!
Ja se drzim toga i, lijepo mi je.
Sarafcina

Post by Sarafcina »

unipege wrote:Ono sto je tacno u svemu ovome je da su muskarci ti koji se boje slobodnih zena, pa zbog toga smisljaju sve i svasta... da, ona je lezbejka, stalno je sa tom i tom prijateljicom... ili... sama je zato sto joj fakat nesto fali.
a ovdje fali :oops: jos ...
jedno malo :? :shock: uputstvo ;)
kako da :) to jedan ;) dosadan i prosjecan ;) obicni :)
smrtnik ;) razlikuje ;) od mita :roll: broj jedan :( ?
unipege

Post by unipege »

Sarafcina wrote:
unipege wrote:Ono sto je tacno u svemu ovome je da su muskarci ti koji se boje slobodnih zena, pa zbog toga smisljaju sve i svasta... da, ona je lezbejka, stalno je sa tom i tom prijateljicom... ili... sama je zato sto joj fakat nesto fali.
a ovdje fali :oops: jos ...
jedno malo :? :shock: uputstvo ;)
kako da :) to jedan ;) dosadan i prosjecan ;) obicni :)
smrtnik ;) razlikuje ;) od mita :roll: broj jedan :( ?
Izadjes s djevojkom i ako joj je svaka druga o tome koliko si visok kada stanes na novcanik i tome slicno, onda znas da je probirljiva (citaj: sponzorusa).
I da, nisam rekla (niti to mislim) da su svi muskarci isti, ali se desavalo slijedece: ni moja najbolja prijateljica ni ja nemamo decka. Izadjemo same (sto cesto podrazumijeva i odredjene kolicine alkohola na nasem stolu) i do nas stignu komentari poput: ''Nafurane kucke'' (ako odbijemo pice nekog nafuranog ''ja mogu imati koju hocu'' lika) ili ''Garant su lezbejke'' (ne znam po cemu to zakljucuju, valjda zato sto smo same i taaaaako nam je dobro).....
Mogu ti navesti jos hiljadu primjera.
I onda ti s punim pravom mogu reci da ustvari ti glupi ''mitovi'' i krecu od muskaraca jer ne znaju odvojiti normalnu djevojku od..hm... ostalih.
A ni sve zene nisu iste, istina.
unipege

Post by unipege »

Da, jos nesto. :)
Probirljivu djevojku ces prepoznati po tome sto ce te prvo odgledati od glave do pete i to pravo ofirno, zatim ce ti pricati kako ona ne voli ovo ili ono kod muskarca ( daje ti do znanja: ''Nadam se da nisi takav''). Nakon toga ce ti reci... ma sve zavisi i od tebe kako se postavis. :)
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#38 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama

Post by Šeherzada »

Mjesavina svih 8 zabluda :D
dr. Wrgon

#39 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama

Post by dr. Wrgon »

Interesantno
ania

#40 Re:

Post by ania »

_STOKA_OD_OKA wrote:pa ima i muskaraca ovakvih

mislim sve u svemu... bolje je voditi zivot sam, nemas problema, itd... nemoze mi sada nista pasti na pamet... ali ja mislim da je bolje graditi karjeru i skolovati se nego ganjati kakve pizde (mislim djevojke, samo nemojte se uvrjediti)... prvo zivot srediti pa zatim svoj zivot sa drugom polovinom koja te ispunjava.... ali ako sta naleti usput onda se provedi :-) :-)

pozdrav

apsolutno se slazem...u takvoj sam fazi i sama trenutno :D :D :D
roba_s_greskom

#41 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama

Post by roba_s_greskom »

U vecini slucajeva bude da je dovoljan jedan razlog a to je da je ...roba s greskom :D :D
Konjanik

#42 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama

Post by Konjanik »

I šta bi javil se kome ta Tanja?
Ekspanzi

#43 Re:

Post by Ekspanzi »

Nabildana_Baba wrote:Zdravo svima, ja sam Tanja. Vidim, pricate o meni, a bez mene. CCC. :-D
deder tanja gukni :)
barby02

#44 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama

Post by barby02 »

Ma ista sam ko Tanja, samo sto lose kuham, al fino jedem :-)
shalaedin

#45 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama

Post by shalaedin »

imali koja da bi zeljela da razbije taj mit ...

Al sam se zapalio bas sam se napalio ... Nazovi me ba ... 062 358 785

:)
ania

#46 Re: 8 rasirenih zabluda o single djevojkama

Post by ania »

krivo je drustvo...osobito ovaj balkanski tip...zene od malih nogu uce, kako im je udaja vrhunac zivota...ako momka nemas, SIGURNO ti nesto fali!!! :? :? :?
i onda one jadne, samo o tome i pricaju...nabijaju si komplexe, izmisljajuci ove mitove, mislim, jadno stvarno...
i onda zenski casopisi, kako g uhvatiti, kako ga zadovoljiti i sl zajebancije...i sve tako...muka mi je od takvih prica,,,

sama sam trenutno, jerr nije naletio niko solidan...ali to nije razlog za bediranja i izmisljanje mana...kad mi zatreba... nadjem ga, najmanji problem 8-) 8-) 8-)

ali bosna je ovo, pa to donekle objasnjava situaciju!
Post Reply