8.mart
-
Lesli Eldridž
Ja mislim da je 8. mart bezveze praznik. Zato mi Sumiko i danas iz osvete pripremila opet rižu
Kažu ono od riže se diže. Ako je i za ninđu previše je, ali sad je kasno za izvinjenje. Nego jedi opet rižu 
-
carla del ponte
Zaphodia je skroz -naskroz u pravu, ali zašto je Klara cetkin napravila to što je već napravila /k'o fol ravnopravnost?
Naime, corpus calosum je tkivo koje spaja lijevu i desnu stranu mozga i žena ga imaju oko 70% više nego muškarci. Iz tog razloga žene razmišljaju sa obe polovine mozga što kod muškaraca nije stvar. Oni mogu da misle samo na jednu stvar odjedanput /
/. Doduše, imaju nešto teži mozak, ali ga ne koriste. Kao da je za šaltanje daljinskog potrebna neka pamet!!!
Dakle, žene su ubijedile muškarce da su oni "jači pol" a svi znamo da nije tako. CURE, NE DAJTE SE PREVARITI!!!
Naime, corpus calosum je tkivo koje spaja lijevu i desnu stranu mozga i žena ga imaju oko 70% više nego muškarci. Iz tog razloga žene razmišljaju sa obe polovine mozga što kod muškaraca nije stvar. Oni mogu da misle samo na jednu stvar odjedanput /
Dakle, žene su ubijedile muškarce da su oni "jači pol" a svi znamo da nije tako. CURE, NE DAJTE SE PREVARITI!!!
-
hitman05
Naravno, ljudi iskvare i nesto tako cisto kao sto je ljubav. Al sta se može, svi će dobiti ono sto su zaslužili.
Uglavnom, sretan 8. mart svim ženama, posebno našim dražesnim i ljupkim djevojkama sa etf-a
-------------------------------------
ETF TK Forum: http://etf-2008.tk
Uglavnom, sretan 8. mart svim ženama, posebno našim dražesnim i ljupkim djevojkama sa etf-a
-------------------------------------
ETF TK Forum: http://etf-2008.tk
-
Leonid Breznjev
- fantom slobode
Sretan 8. mart divnim damama ovog foruma.

-
fixer
http://youtube.com/watch?v=N4GYqDfOzMA
drage moje dame srtean 8 mart. imate jednu lijepu pjesmicu od mene.
drage moje dame srtean 8 mart. imate jednu lijepu pjesmicu od mene.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Posto ima tema za cestitke,da ja ovde pitam.
Meni stvarno nije jasno ako je 8. potekao iz Amerike zasto ga oni ne slave
Sta vise, ja nisam cula nigdje drugo da se 8. slavi osim kod nas ovdje na Balkanu

Meni stvarno nije jasno ako je 8. potekao iz Amerike zasto ga oni ne slave
Sta vise, ja nisam cula nigdje drugo da se 8. slavi osim kod nas ovdje na Balkanu
-
GoschaUkuchi
Ja jutros otvaram oci, kad moj dragi stoji sa buketom predivnog cvijeca....
Kako je divno bilo probuditi se i ugledati takav prizor
Pa onda poljupcic, pa onda kafica... Ah, sto ti je 8 mart!
Kako je divno bilo probuditi se i ugledati takav prizor