Beatnik_Bunny wrote:
Prošle godine na radnom mjestu me potrefilo obilježavanje tog praznika. I samo nas dvojica zalutalih. A žene se opustile, uz nekakvu deracku muziku, naravno. Morao sam napustiti slavlje nakon pojedene torte... A da se neko sjeca 1910. - tesko...
8.mart
- Saian
- Faust
Dobro si zamislio....Saian wrote:Beatnik_Bunny wrote:
Prošle godine na radnom mjestu me potrefilo obilježavanje tog praznika. I samo nas dvojica zalutalih. A žene se opustile, uz nekakvu deracku muziku, naravno. Morao sam napustiti slavlje nakon pojedene torte... A da se neko sjeca 1910. - tesko...![]()
![]()
![]()
![]()
aj sad sam zamislio bb-a sa kolachem na papirnatom tanjiru, sto se zhene vise clusteriziraju zagrljene pjevajuci to bb brze jede svoj kolach
![]()
![]()
- lady midnight
nema veze, ja kad chestitam, uvijek podsjetimBeatnik_Bunny wrote:Prošle godine na radnom mjestu me potrefilo obilježavanje tog praznika. I samo nas dvojica zalutalih. A žene se opustile, uz nekakvu deracku muziku, naravno. Morao sam napustiti slavlje nakon pojedene torte... A da se neko sjeca 1910. - tesko...lady midnight wrote: a to shto je to kod nas obiljezhavanje 8. marta pervertirano do te mjere da je svedeno na dernechenje, pokoji crveni cvjetic i raznorazne degutantnosti koje je bea tako slikovito opisalato se mene ne tiche
ja svojih simbola ne dam
:D:D
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
sabanss wrote:Ja se spremam da tuzim firmu za koju radim ako se ponovi prosla godina pa zenama daju 200 KM poklona.
Ne moze me niko ubjediti da to nije polna diskriminacija
Pa ko vam je kriv kad vi nemate svoj dan
-
paratrooper
zivis u bosnisabanss wrote:Ja se spremam da tuzim firmu za koju radim ako se ponovi prosla godina pa zenama daju 200 KM poklona.
-
sabanss
paratrooper wrote:zivis u bosnisabanss wrote:Ja se spremam da tuzim firmu za koju radim ako se ponovi prosla godina pa zenama daju 200 KM poklona.
Nazalost. Samo gledam kako mi pare izmicu. Da zivim u Americi garant bih za ovo uzeo bar pola miliona. Dusevna bol, diskriminacija, vako, nako...
Da ne zaboravim reklamu za pojedina desavanja u SA klubovima:
"Za djevojke ulaz besplatan!"
-
paratrooper
znas oko ovog zadnjeg je nako - vako, kako sam primjetio muski likovi ulaze u dance klub samo da se sepure i tamo uglavnom stoje kao mulci ( osim malo izuzetaka ) , osim toga i zenske su cudne pa nista ne rade ako nije besplatno , hocu reci namamis ih na nesto samo ako im obecas da ih ne ce nista kostat.sabanss wrote: Da ne zaboravim reklamu za pojedina desavanja u SA klubovima:
-
sabanss
Ma ne tangira to mene, ionako ne volim guzve. Neg' me nesto kapric uhvati kad vidim diskriminaciju na djeluparatrooper wrote:znas oko ovog zadnjeg je nako - vako, kako sam primjetio muski likovi ulaze u dance klub samo da se sepure i tamo uglavnom stoje kao mulci ( osim malo izuzetaka ) , osim toga i zenske su cudne pa nista ne rade ako nije besplatno , hocu reci namamis ih na nesto samo ako im obecas da ih ne ce nista kostat.sabanss wrote: Da ne zaboravim reklamu za pojedina desavanja u SA klubovima:
- ladyblue18
Ja samo da prijavim da je meni tata jucer dao parfem, kaze da ne ceka do 8.Dena wrote:Jos 3 dana
To je vjerovatno jedino sto cu i dobit...eventualno ako se brat sjeti
- kukalatimajka
UNAPRIJED, SRETAN 8 MART!
DODJITE NA PROTESTE PRED SARAJEVSKU KATEDRALU 8 MARTA U 13:00 SATI I OBECAVAM ODLICAN PROVOD, PUNO CVIJECA I SVAKOJAKIH PRIGODNIH POKLONA.
ULAZ ZA SVE BESPLATAN!
DODJITE NA PROTESTE PRED SARAJEVSKU KATEDRALU 8 MARTA U 13:00 SATI I OBECAVAM ODLICAN PROVOD, PUNO CVIJECA I SVAKOJAKIH PRIGODNIH POKLONA.
ULAZ ZA SVE BESPLATAN!
- Dori
Dobro, ali sta cemo navecer?kukalatimajka wrote:UNAPRIJED, SRETAN 8 MART!
ULAZ ZA SVE BESPLATAN!

- selmap26
bavece svaka ptica svome jatu ideDena wrote:Dobro, ali sta cemo navecer?kukalatimajka wrote:UNAPRIJED, SRETAN 8 MART!
ULAZ ZA SVE BESPLATAN!
- kukalatimajka
Poslije protesta mozes sve, citaj: rado vidjena 
- ladyblue18
E steta ja ne radimselmap26 wrote:i ja istoDena wrote:Ja sam svojim momcima na poslu pomjerila 8-mi na 7mi![]()
![]()
Bice ovo divan i nadasve neobican 8. uz proteste
-
callmethebreeeze
#49 Re: 8.mart
ja se ama bas nikako ne spremam. sta vise, citajuci drugu temu o 8. martu pomislio sam da je danas to pa sam djevojci cestitao, ona se uredno zahvalila i podsjetila me je da praznik u subotu.Dena wrote:Drage moje dame kakvi su Vam planovi? Gdje cete za ovaj 8.mart? Vec imate nesto dogovoreno ili...Ima li neko od Vas vec neku tradiciju? Slavite sa familijom? S rajom s posla?
Gdje ste inace na ovaj dan? Kafana? Kuca? Vecera sa dragim? Mozda muski striptiz?![]()
Muskarci, kako se Vi spremate za "nas" dan? Spremili pare? Prebrojali koliko Vam treba cvijeca? Kome ga sve kupujete?![]()
- Dori
#50 Re: 8.mart
callmethebreeeze wrote: ja se ama bas nikako ne spremam. sta vise, citajuci drugu temu o 8. martu pomislio sam da je danas to pa sam djevojci cestitao, ona se uredno zahvalila i podsjetila me je da praznik u subotu.