Gdje ste inace na ovaj dan? Kafana? Kuca? Vecera sa dragim? Mozda muski striptiz?
Muskarci, kako se Vi spremate za "nas" dan? Spremili pare? Prebrojali koliko Vam treba cvijeca? Kome ga sve kupujete?

O.o wrote:I generally don't care, unless they are giving free drinks
vi ste izabrale da 8. mart bude vas dan, posto ste prve birale mi smo uzeli ono sto je ostalo tako da smatramo da je svaki drugi dan nas dan, eh sad ako ti hoces poklon na svoj dan potrudi se pa i ti poklanjaj za nase dane, ako to ne radis onda si i ti izgubila kulturu i manireladyblue18 wrote:Hmm jos jedan komercijalni praznik![]()
Al eto njega donekle i mogu da slavim...
Al rijetko kad dobijem sta...ko kad su ovi danasnji muskarci zaboravili kulturu i manire
Spremamo se da Vas vodimo na protest!Dena wrote:Muskarci, kako se Vi spremate za "nas" dan? Spremili pare? Prebrojali koliko Vam treba cvijeca? Kome ga sve kupujete?![]()
Hahah nemoj zezatOp3r4t0r wrote:vi ste izabrale da 8. mart bude vas dan, posto ste prve birale mi smo uzeli ono sto je ostalo tako da smatramo da je svaki drugi dan nas dan, eh sad ako ti hoces poklon na svoj dan potrudi se pa i ti poklanjaj za nase dane, ako to ne radis onda si i ti izgubila kulturu i manireladyblue18 wrote:Hmm jos jedan komercijalni praznik![]()
Al eto njega donekle i mogu da slavim...
Al rijetko kad dobijem sta...ko kad su ovi danasnji muskarci zaboravili kulturu i manire![]()
Tesssa wrote:O.o wrote:I generally don't care, unless they are giving free drinks![]()
Ne slavim![]()
Jednom mami kupih cvijece, zena me pogledala u stilu: "Koji ti je..."![]()
![]()
A plus sto ne volim ruze i karanfile, pa mi je muka kad ih gledam na sve strane. Sta cu kad sam namcor
Prošle godine na radnom mjestu me potrefilo obilježavanje tog praznika. I samo nas dvojica zalutalih. A žene se opustile, uz nekakvu deracku muziku, naravno. Morao sam napustiti slavlje nakon pojedene torte... A da se neko sjeca 1910. - tesko...lady midnight wrote: a to shto je to kod nas obiljezhavanje 8. marta pervertirano do te mjere da je svedeno na dernechenje, pokoji crveni cvjetic i raznorazne degutantnosti koje je bea tako slikovito opisalato se mene ne tiche
ja svojih simbola ne dam
:D:D