ja mislim neko sitno okupljanje, u zavisnosti od vremenskih prilika, jer svakako vlast nije jos formirana,
a kad ce biti nezna se jos
moguce da bi vece proteste mogli organizovati sindikati administracije ako im smanje plate, mozda u jesen
citas li to avaz?saimidin wrote:sta se moze ocekivati, na godisnjicu protesta
ja mislim neko sitno okupljanje, u zavisnosti od vremenskih prilika, jer svakako vlast nije jos formirana,
moguce da bi vece proteste mogli organizovati sindikati administracije ako im smanje plate, mozda u jesen
Ko zna, možda snijeg padne. Februar je to... Kako je za olimpijadu iznenada pao sedmog februara naveče...jao_situacije wrote:ja očekujem fino vrijeme, nekog sunca, da se na miru popije kahva i odgleda koja utakmica.
Moram pogledati prognozu, a snijeg je lijep samo kad ga gledam kroz prozor..Cherry-Cherry wrote:Ko zna, možda snijeg padne. Februar je to... Kako je za olimpijadu iznenada pao sedmog februara naveče...jao_situacije wrote:ja očekujem fino vrijeme, nekog sunca, da se na miru popije kahva i odgleda koja utakmica.
Evo gledala sam. Snijeg.jao_situacije wrote:Moram pogledati prognozu, a snijeg je lijep samo kad ga gledam kroz prozor..Cherry-Cherry wrote:Ko zna, možda snijeg padne. Februar je to... Kako je za olimpijadu iznenada pao sedmog februara naveče...jao_situacije wrote:ja očekujem fino vrijeme, nekog sunca, da se na miru popije kahva i odgleda koja utakmica.
vlast i da je formirana ni najmanje ne utice na zivot ljudi. demokratija kod nas je samo igrokaz. da ispadne kao da se obicni ljudi za nesto pitaju. svaka stranka je klijent stranih banaka, imf-a i svjetska banke. gdje dalje kad i domaci privredni subjekti i institucije drze sredstva u stranim bankama.saimidin wrote:sta se moze ocekivati, na godisnjicu protesta
Nije niti jedan.Pomiritelj Iskreni wrote:Koliko je osuđenih organizatora i agresivnih učesnika prošlogodišnjih nasilnih demonstracija ?
Obespravljeni radnici sa područja Tuzlanskog kantona iskazuju nezadovoljstvo zbog odabira budućeg ministra za industriju, s obzirom na to da se radi o čovjeku koji je do sada obavljao funkciju referenta za nabavku hrane u Rudniku Kreka Tuzla.
Mislis na izvijesnog Aldina Siranovica ?ranger wrote:Sta bi s onim momkom iz Tuzle sto je plako po tv.u da ga policija tuce zlostavlja, pa neki azil trazio vani.. vako nesto...?

ee taaj..nostalgicar wrote:Mislis na izvijesnog Aldina Siranovica ?ranger wrote:Sta bi s onim momkom iz Tuzle sto je plako po tv.u da ga policija tuce zlostavlja, pa neki azil trazio vani.. vako nesto...?
Koliko sam ja upoznat taj lik je zatrazio azil u Austriji,koji je naravno i dobio.Sada uziva u EU i boli ga kurac za BiH !!!
VjecitiStudent wrote:Obespravljeni radnici sa područja Tuzlanskog kantona iskazuju nezadovoljstvo zbog odabira budućeg ministra za industriju, s obzirom na to da se radi o čovjeku koji je do sada obavljao funkciju referenta za nabavku hrane u Rudniku Kreka Tuzla.