7:15
Moderator: _BataZiv_0809
- StLouis
#1 7:15
a sjecate se 7:15 i crtica??
koji je bi vas omiljeni crtani film? maloprije, napisah na jednoj drugoj temi A JE TO, Lolek i Bolek
joj sjecate se Loleka i Boleka??
ono kada grade kucu, a ono ispadne lokomotiva umjesto kuce, pa sve ponovo zbrkaju, pruze ruke, nakrive kapice A JE TO!! 
- Daphna
Ajjj... Ja bih mogla do sutra nabrajati svoje omiljene inatrc mlif-ove
(sestra i ja smo uvijek to čitale obrnuto). Baš se sjećam, odgledaš crtić i furaš u školu... Ili naveče na spavanje!
Nikada neću zaboraviti Stripija (koji ludak ono smisli) i ona dva krompira (ne znam kako se zove crtani, ali meni liče na krompiriće, i ništa ne pričaju, nego nešto mumlaju). Ah i Baltaraz, a najjači je definitivno Gustav!
Nikada neću zaboraviti Stripija (koji ludak ono smisli) i ona dva krompira (ne znam kako se zove crtani, ali meni liče na krompiriće, i ništa ne pričaju, nego nešto mumlaju). Ah i Baltaraz, a najjači je definitivno Gustav!
-
zmijaIzmaj
ma tom i dzeri, klasika
...u danasnje vrijeme, kad slucajno
naletim na njih, ni rodbini (onoj iz dijaspore
) se ne obradujem toliko 
- Patron of Formello
Tarzan.
Nedeljom navece. 
- rajvosa^
Eustahije brzic - japanska buba
Kako se zove onaj sto frajer crta liniju pa brise itd...
Kako se zove onaj sa kojotom i onom brzom pticom?...jebo te zaboravih legendarne crtane - doduse ima puno godina od kad sam ih gledao.
(odgovoreno post iznad)
Kako se zove onaj sa kojotom i onom brzom pticom?...jebo te zaboravih legendarne crtane - doduse ima puno godina od kad sam ih gledao.
Last edited by rajvosa^ on 20/08/2007 21:22, edited 1 time in total.
- Daphna
Pijetao? Meni po tvom opisu liči na Pticu trkačicu i kojota genijaStLouis wrote:a kako se zvao onaj ludi pijetao ili sta je veckoji je furao 300 na sat i ponavljao mik-mik
sjeca li se neko?? please, help, my memory is running low, treba mi za esej
- Dirty Harry
La Linea ...rajvosa^ wrote:Eustahije brzic - japanska buba![]()
Kako se zove onaj sa kojotom i onom brzom pticom?...jebo te zaboravih legendarne crtane - doduse ima puno godina od kad sam ih gledao.(odgovoreno post iznad)
http://www.youtube.com/watch?v=bTrVFX8j-ZQ
- Daphna
onaj sa linijom čini mi se da je italijanski i da se zvao La Linea, ili nešto tako...rajvosa^ wrote:Eustahije brzic - japanska buba![]()
Kako se zove onaj sa kojotom i onom brzom pticom?...jebo te zaboravih legendarne crtane - doduse ima puno godina od kad sam ih gledao.(odgovoreno post iznad)
- rajvosa^
ma ja mariso se sa japanskom bubom ako ne grijesimbosmen wrote:Eustahije ti je zmiugarajvosa^ wrote:Eustahije brzic - japanska buba![]()
- StLouis
Dirty Harry wrote:Ptica trkačica
nije ni on vise isti, vidi mu bora oko kljuna
a kako se zvala ona baba ili nena
a tek pink panter
-
zmijaIzmaj
"mirko s. kojotovskitech10 wrote:Samo je jedan inzinjer - genije: Wil E Coyote![]()
- Dirty Harry
Malo ... al odoh sad na pivu, pa cu da nastavim ...Daphna wrote:Harry, ohani malo. Sve si odgovore dao prije mene...
Naspavao se?
- Daphna
Hoćes reći da je uvijek nosio šljivu, od japanske bube?rajvosa^ wrote:ma ja mariso se sa japanskom bubom ako ne grijesimbosmen wrote:Eustahije ti je zmiugarajvosa^ wrote:Eustahije brzic - japanska buba![]()
-
Bubamaja
Prije rata gledam ja " Kocka, kocka kockica", novogodisnja emisija i dosao Djed Mraz djeci i pita ih sta bi zeljeli u Novoj godini....nabrajaju klinci sve i svasta i na kraju dodju do malog sto sjedi u cosku i suti. Pita ga Branko kosckica sta bi on htio, kaze mali : Da kojot uhvati pticu trkacicu!!!!Dirty Harry wrote:Ptica trkačica
- chocolate_girl
http://www.youtube.com/watch?v=KJJW7EF5aVkBubamaja wrote:Prije rata gledam ja " Kocka, kocka kockica", novogodisnja emisija i dosao Djed Mraz djeci i pita ih sta bi zeljeli u Novoj godini....nabrajaju klinci sve i svasta i na kraju dodju do malog sto sjedi u cosku i suti. Pita ga Branko kosckica sta bi on htio, kaze mali : Da kojot uhvati pticu trkacicu!!!!Dirty Harry wrote:Ptica trkačica
![]()
![]()
-
Leonid Breznjev
#23 Re: 7:15
jesi siguran da mislis na loleka i boleka?StLouis wrote:a sjecate se 7:15 i crtica??koji je bi vas omiljeni crtani film? maloprije, napisah na jednoj drugoj temi A JE TO, Lolek i Bolek
joj sjecate se Loleka i Boleka??
ono kada grade kucu, a ono ispadne lokomotiva umjesto kuce, pa sve ponovo zbrkaju, pruze ruke, nakrive kapice A JE TO!!