60 minuta u skrovistu Ante Gotovine
Moderator: anex
-
truhlo14
#1 60 minuta u skrovistu Ante Gotovine
U vecerasnjem izdanju 60 minuta bice emitovana reportaza sa Tenerifa na kojim je uhapsen Ante Gotovina.
-
Prenj
#2 Re: 60 minuta u skrovistu Ante Gotovine
Zali boze para ...truhlo14 wrote:U vecerasnjem izdanju 60 minuta bice emitovana reportaza sa Tenerifa na kojim je uhapsen Ante Gotovina.
-
da pamtis
#3 Re: 60 minuta u skrovistu Ante Gotovine
truhlo14 wrote:U vecerasnjem izdanju 60 minuta bice emitovana reportaza sa Tenerifa na kojim je uhapsen Ante Gotovina.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
meni je smijesno sto se prica da se krio uopce....
1. izgleda isto, mozda cak i bolje nego za vrijeme oluje
2. slobodno sece i vecera u restoranu
krio se...aham.....
pa samo se sjetite snimka kad su nasli Sadama....
em zarastao, em se fakat krio u rupi....
a Ante je setao .....
krio se.... oh yes....
1. izgleda isto, mozda cak i bolje nego za vrijeme oluje
2. slobodno sece i vecera u restoranu
krio se...aham.....
pa samo se sjetite snimka kad su nasli Sadama....
em zarastao, em se fakat krio u rupi....
a Ante je setao .....
krio se.... oh yes....
-
kub lajkan
A zasto ne bi isli na lice mjesta? Kad su isli Karadjicevoj materi u kucu onda se niko nije bunio sto idu...Murisno1 wrote:Jel to oni od nasih para za predplatu putuju po ostrvima maujku im... da nam pokazu gdje se skrivo gotovina!![]()
Pa sta cu ja sad s tim!
-
Prenj
Naravno da su trebali ici na sahranu Karadjiceve majke, jer tamo se skupila gomila likova koji jos uvijek igraju neku ulogu u njegovom skrivanju.kub lajkan wrote:A zasto ne bi isli na lice mjesta? Kad su isli Karadjicevoj materi u kucu onda se niko nije bunio sto idu...Murisno1 wrote:Jel to oni od nasih para za predplatu putuju po ostrvima maujku im... da nam pokazu gdje se skrivo gotovina!![]()
Pa sta cu ja sad s tim!
Koga su mogli snimiti na Kanarima? I sta su mogli saznati?
Od konobara saznati sta je Gotovina rucao, vecerao, jel' bio darezljiv sa napojnicama?
-
kub lajkan
Ne mislim na sahranu, nego su isli u kucu, kad je zena bila ziva...Prenj wrote:Naravno da su trebali ici na sahranu Karadjiceve majke, jer tamo se skupila gomila likova koji jos uvijek igraju neku ulogu u njegovom skrivanju.kub lajkan wrote:A zasto ne bi isli na lice mjesta? Kad su isli Karadjicevoj materi u kucu onda se niko nije bunio sto idu...Murisno1 wrote:Jel to oni od nasih para za predplatu putuju po ostrvima maujku im... da nam pokazu gdje se skrivo gotovina!![]()
Pa sta cu ja sad s tim!
-
kub lajkan
Ko je pomenuo intervju?wanderer wrote:Pa bolje ide intervju sa zivima. Koga ce intervjuista u Spaniji?
-
Prenj
Sta ocekujes da vidis u prilogu?kub lajkan wrote:Ko je pomenuo intervju?wanderer wrote:Pa bolje ide intervju sa zivima. Koga ce intervjuista u Spaniji?
Hotel, restoran, koke na plazama?
Ili ce, u "najboljoj" tradiciji BH novinarstva, sada kada je sve gotovo i sve se zna, otkrivati nam toplu vodu?
Ko ono kad uhapse Lukica u Argentini, a Avaz dan-dva poslije "sve" zna ...
-
mawerick
koke, naravno! da malo razbiju ovo nase decembarsko sivilo!Prenj wrote:Sta ocekujes da vidis u prilogu?kub lajkan wrote:Ko je pomenuo intervju?wanderer wrote:Pa bolje ide intervju sa zivima. Koga ce intervjuista u Spaniji?
Hotel, restoran, koke na plazama?
Ili ce, u "najboljoj" tradiciji BH novinarstva, sada kada je sve gotovo i sve se zna, otkrivati nam toplu vodu?
Ko ono kad uhapse Lukica u Argentini, a Avaz dan-dva poslije "sve" zna ...
-
_galaksija
Pa da u pravu je Panta Rei.Da je kojim slucajem pala atomska na Tenerife ne bi oni tek tako otisli da prave exluzivu. 
-
radeljas
slazem se. izgleda da nam je tv bas bogata. neka je debeli novinar kaletovic vidio to skupo odmaraliste. bolje bi bilo da su ulozili novac da novinar koji je zavrsio neki zanat koliko znam, malo smrsa, osisa se i da zavrsi barem neki kurs novinarstva.Panta Rei wrote:Vidio sam tu ekskluzivnu, skandaloznu "reportažu" s Tenerifa. Da mi je samo znati koji su k... išli tamo i džaba trošili pare. Bio u hotelu, pa šta. Da su ga oni našli, pa hajde de. Ali ovako im je "ekskluziva" pravo šuplja.
a sva reportaza i prica su bili smjesni. pa niko im nije dao nikakvu izjavu. sto na kojem je uhapsen smo vidjeli vec. bahati bakir je to proglasio exluzivom. ljigavo, odvratno, fuj ...
-
Nigmus
radeljas wrote:slazem se. izgleda da nam je tv bas bogata. neka je debeli novinar kaletovic vidio to skupo odmaraliste. bolje bi bilo da su ulozili novac da novinar koji je zavrsio neki zanat koliko znam, malo smrsa, osisa se i da zavrsi barem neki kurs novinarstva.Panta Rei wrote:Vidio sam tu ekskluzivnu, skandaloznu "reportažu" s Tenerifa. Da mi je samo znati koji su k... išli tamo i džaba trošili pare. Bio u hotelu, pa šta. Da su ga oni našli, pa hajde de. Ali ovako im je "ekskluziva" pravo šuplja.
a sva reportaza i prica su bili smjesni. pa niko im nije dao nikakvu izjavu. sto na kojem je uhapsen smo vidjeli vec. bahati bakir je to proglasio exluzivom. ljigavo, odvratno, fuj ...