"60 minuta", tehnicki gledano...

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
kub lajkan

#1 "60 minuta", tehnicki gledano...

Post by kub lajkan »

Imate li utisak da emisija "60 minuta" bas i nije tehnicki dorecena?

Meni se svaki put cini da su mnogi prilozi duzi nego sto bi trebali biti, uvijek ima viska price, sto uveliko utice na smanjenu zanimljivost cijele emisije.

Znam da kad nasem narodu ponudis koncepciju emisije tipa "ko je ukr'o pare?" da uvijek mozes racunati na brojnu publiku, ali nikako me ne napusta utisak da se to moglo uraditi i jos bolje...
mr_orange

Post by mr_orange »

Nista ondje nije dotjerano, rasulo totalno.
SD-6

Post by SD-6 »

...zbog tehnickih propusta treba ih ukinuti :D :D
silence_is_sexy

Post by silence_is_sexy »

posto su to jedini ljudi iz elektronskih medija u bih koji imaju muda pricati o temama o kojima ostali sute tu se nema sta kritikovati...
da su tehnicki na nivou studija 99 iz najcrnjih dana, to i dalje zasluzuje totalni respect...

a kod nas je simptomaticno da se uvijek trazi dlaka u jajetu... :x
Toozla

Post by Toozla »

silence_is_sexy wrote:posto su to jedini ljudi iz elektronskih medija u bih koji imaju muda pricati o temama o kojima ostali sute tu se nema sta kritikovati...
da su tehnicki na nivou studija 99 iz najcrnjih dana, to i dalje zasluzuje totalni respect...

...izvinjavam se ali trazenje dlake u jajetu se u svijetu zove profesionalizam....
pitt

Post by pitt »

Toozla wrote:
silence_is_sexy wrote:posto su to jedini ljudi iz elektronskih medija u bih koji imaju muda pricati o temama o kojima ostali sute tu se nema sta kritikovati...

...izvinjavam se ali trazenje dlake u jajetu se u svijetu zove profesionalizam....
Ters :D:D
Toozla

Post by Toozla »

...samni ters....uvijek moze bolje...pitaj mog' sefa... :D
kub lajkan

Post by kub lajkan »

To o cemu ti govoris je SADRZAJ, a naslov upucuje da raspravljamo o FORMI oliti AMBALAZI. To su dvije razlicite stvari, i necemo o tome koja je od njih vaznija...
Prenj

Post by Prenj »

silence_is_sexy wrote: da su tehnicki na nivou studija 99 iz najcrnjih dana
Tesko poredjenje, cini mi se da je kod studija 99 svaki dan - najcrnji dan
karanana

Post by karanana »

Mislim da nisu losi. Kad sam ih tek poceo gledati, mislio sam da samo trabunjaju i laju na Ashdowna bez ikakvih dokaza, ali mi se sada cini da ipak imaju neke argumente.

Moram reci da im je sinosnja reportaza o Velezu bila super i da je donijela suze u moje oci.
mr_orange

Post by mr_orange »

Prenj wrote:
silence_is_sexy wrote: da su tehnicki na nivou studija 99 iz najcrnjih dana
Tesko poredjenje, cini mi se da je kod studija 99 svaki dan - najcrnji dan
:D :D :D :D :D
Post Reply