"60 minuta", tehnicki gledano...
Moderator: anex
-
kub lajkan
#1 "60 minuta", tehnicki gledano...
Imate li utisak da emisija "60 minuta" bas i nije tehnicki dorecena?
Meni se svaki put cini da su mnogi prilozi duzi nego sto bi trebali biti, uvijek ima viska price, sto uveliko utice na smanjenu zanimljivost cijele emisije.
Znam da kad nasem narodu ponudis koncepciju emisije tipa "ko je ukr'o pare?" da uvijek mozes racunati na brojnu publiku, ali nikako me ne napusta utisak da se to moglo uraditi i jos bolje...
Meni se svaki put cini da su mnogi prilozi duzi nego sto bi trebali biti, uvijek ima viska price, sto uveliko utice na smanjenu zanimljivost cijele emisije.
Znam da kad nasem narodu ponudis koncepciju emisije tipa "ko je ukr'o pare?" da uvijek mozes racunati na brojnu publiku, ali nikako me ne napusta utisak da se to moglo uraditi i jos bolje...
-
silence_is_sexy
posto su to jedini ljudi iz elektronskih medija u bih koji imaju muda pricati o temama o kojima ostali sute tu se nema sta kritikovati...
da su tehnicki na nivou studija 99 iz najcrnjih dana, to i dalje zasluzuje totalni respect...
a kod nas je simptomaticno da se uvijek trazi dlaka u jajetu...
da su tehnicki na nivou studija 99 iz najcrnjih dana, to i dalje zasluzuje totalni respect...
-
Toozla
...izvinjavam se ali trazenje dlake u jajetu se u svijetu zove profesionalizam....silence_is_sexy wrote:posto su to jedini ljudi iz elektronskih medija u bih koji imaju muda pricati o temama o kojima ostali sute tu se nema sta kritikovati...
- pitt
TersToozla wrote:...izvinjavam se ali trazenje dlake u jajetu se u svijetu zove profesionalizam....silence_is_sexy wrote:posto su to jedini ljudi iz elektronskih medija u bih koji imaju muda pricati o temama o kojima ostali sute tu se nema sta kritikovati...
-
kub lajkan
To o cemu ti govoris je SADRZAJ, a naslov upucuje da raspravljamo o FORMI oliti AMBALAZI. To su dvije razlicite stvari, i necemo o tome koja je od njih vaznija...silence_is_sexy wrote:posto su to jedini ljudi iz elektronskih medija u bih koji imaju muda pricati o temama o kojima ostali sute tu se nema sta kritikovati...
- karanana
Mislim da nisu losi. Kad sam ih tek poceo gledati, mislio sam da samo trabunjaju i laju na Ashdowna bez ikakvih dokaza, ali mi se sada cini da ipak imaju neke argumente.
Moram reci da im je sinosnja reportaza o Velezu bila super i da je donijela suze u moje oci.
Moram reci da im je sinosnja reportaza o Velezu bila super i da je donijela suze u moje oci.