60 minuta
Moderator: anex
- scorpion7
#1 60 minuta
Ljudi ne znam jel tema na mjestu....jel ikako moguce doci do ove zadnje Baxove emisije 60 minuta....kad je bilo ovo prozivanje za sume RS-a
.....ako je ikako moguce da se negdje to postavi na internet...moze i samo taj dio....hvala unaprijed
.....ako je ikako moguce da se negdje to postavi na internet...moze i samo taj dio....hvala unaprijed
-
The__Doctor
Meni je legendaran komentar onoga novinara iz BL "Pored ovih nasih kriminalaca i sicilijanska mafija izgleda kao humanitarna organizacija"

-
Umjetnik a
The__Doctor wrote:Meni je legendaran komentar onoga novinara iz BL "Pored ovih nasih kriminalaca i sicilijanska mafija izgleda kao humanitarna organizacija"![]()
![]()
hahahahahahahaha
to nisam čuo
-
Umjetnik a
da i jsam to čuokaranana wrote:prvi put sam cuo sinoc ono, a vjerovatno je i prije to nastalo: prvo su dosli popovi, pa topovi, pa lopovi
ovdje se naravno misli i na hodze.
ali ne kontam šta se time želi reći
- karanana
upravo ono sto nam se desavalo zadnjih 20 godina sabrano u 3 hronoloska dogadjaja.Umjetnik a wrote:da i jsam to čuokaranana wrote:prvi put sam cuo sinoc ono, a vjerovatno je i prije to nastalo: prvo su dosli popovi, pa topovi, pa lopovi
ali ne kontam šta se time želi reći
-
JKG
Da, to su njegove rijeci sa poslijeratnog koncerta u "Skenderiji"...Baby Blue wrote:Cini mi se da je Balas to rekao prije nekih dobrih 10-15 godinakaranana wrote:prvi put sam cuo sinoc ono, a vjerovatno je i prije to nastalo: prvo su dosli popovi, pa topovi, pa lopovi