davis.ba wrote:I šta sad trebamo, svak na svoju stranu, i čekati, možda se nešto desi samo od sebe, jel?Vodenjak wrote:Sa onima koji su napisali postojeci ustav i koji je izvor svog zla koje nas je zadesilo, za istim stolom sasvim sigurno ne mozes ostvariti dobar rezultat!davis.ba wrote: Jesi li ti svjestan da ni jedna stranka sama ne može promjeniti ustav, i sad bi ti da prestane i ta jadna komunikacija koja postoji.
Jesi li ti TOGA svjestan?
Bosna i Hercegovina je, kazu, demokratska zemlja!Vodenjak wrote: Iznesi svoj program, reci za sta jesi i za sta nisi i pusti narodu da sam skonta je li to OK ili nije.
SDP kao opoziciona stranka nema, po meni, nikakve obaveze da u ovoj situaciji na sebe preuzima bilo kakvu odgovornost da "prosvijetli" degene na vlasti.
Stalnim pricama i prepiranjima sa istima dovode se u situaciju da budu baceni u isti kosh!
Ako su opozicija, neka to budu u pravom smislu te rijeci!
U ovom mandatu vladaju oni koji vladaju, a to znaci da su isti na sebe preuzeli obavezu da zemlju vode ka prosperitetu i napretku.
Ocekivati ili jos gore traziti od nekog drugog koji nema obavezu a jos manje pravo da se petlja u ono za sta nije dobio mandat je u najmanju ruku - bezobrazno!
Gospoda na vlasti su sama zakuhala kashu, a narod im je za to dao povjerenje!
I podrzava ih i dalje, cini se...
Pokusaji opozicije da u ovom mandatu nature svoje stavove onima koji su izabrani je atak na demokratiju!
Tako je svuda u svijetu.
Mozda u Bosni nije, ne znam...