60 MINUTA LAGUMDZIJA VS TERZIC
Moderator: anex
- Qler
temu sam procitao na preskaku, pa cu samo reci par stvari i par misljenja...
prvo: Moj dedo, koji prima penziju, je rpesoa limit za tu opmoc, to zbrinjavanje za pola marke...... e mozete misliti...ja kako sam se zaposlio, kad god vidim da mu nesto treba, uzmem mu, da vidite srece kad sam mu donio rio mare... "To ona sto je reklamiraju!?" to mi je reko, e, da se sad ne bi sjecao familije SVIMA U SDA I OSTALIM i jedinstvenoj stopi, prestat tu oko ovoga..
@addem, kako li, Turska je napravila najbolju stvar na svijetu, kada je odvojila vjeru od drzave....sekuralna drzava je zakon... meni ceric moze vaziti do sutra, kad ja znam da je on lopovcina, i koji je manji vjernik od mene koji ne znam ni fatihu prouciti.... SDA i ostale nacionalne stranke su nas i dovele dovde, i nema te sanse, tih obecanja da dobiju moj glas, NIKAD.... Zlatka i gotivim zato sto, da izvinete, ne hebe hodze i popove i 2%.... VJERA NEMA STA DA TRAZI U DRZAVI! To je zlatna....! Dok se oni lopovi petljaju u drzavu, nikad mira i prosperiteta u BiH! Pogledajte u RS.. na zakletvama popovi, ovdje hodze, tamo isto popovi.... kakve su to hodze/popovi i kakva je to vjera koja podrzava ratove....u miru? sve su to govna.....
samo da napomenem, nisu sve hodze i popovi isti....ima i postenih, ali na zalost takvih je pravo malo.....
prvo: Moj dedo, koji prima penziju, je rpesoa limit za tu opmoc, to zbrinjavanje za pola marke...... e mozete misliti...ja kako sam se zaposlio, kad god vidim da mu nesto treba, uzmem mu, da vidite srece kad sam mu donio rio mare... "To ona sto je reklamiraju!?" to mi je reko, e, da se sad ne bi sjecao familije SVIMA U SDA I OSTALIM i jedinstvenoj stopi, prestat tu oko ovoga..
@addem, kako li, Turska je napravila najbolju stvar na svijetu, kada je odvojila vjeru od drzave....sekuralna drzava je zakon... meni ceric moze vaziti do sutra, kad ja znam da je on lopovcina, i koji je manji vjernik od mene koji ne znam ni fatihu prouciti.... SDA i ostale nacionalne stranke su nas i dovele dovde, i nema te sanse, tih obecanja da dobiju moj glas, NIKAD.... Zlatka i gotivim zato sto, da izvinete, ne hebe hodze i popove i 2%.... VJERA NEMA STA DA TRAZI U DRZAVI! To je zlatna....! Dok se oni lopovi petljaju u drzavu, nikad mira i prosperiteta u BiH! Pogledajte u RS.. na zakletvama popovi, ovdje hodze, tamo isto popovi.... kakve su to hodze/popovi i kakva je to vjera koja podrzava ratove....u miru? sve su to govna.....
samo da napomenem, nisu sve hodze i popovi isti....ima i postenih, ali na zalost takvih je pravo malo.....
-
Bosna_E
Qler wrote:Turska je napravila najbolju stvar na svijetu, kada je odvojila vjeru od drzave....
Qler wrote:meni ceric moze vaziti do sutra, kad ja znam da je on lopovcina
Qler wrote:SDA i ostale nacionalne stranke su nas i dovele dovde, i nema te sanse, tih obecanja da dobiju moj glas, NIKAD.
Qler wrote:Zlatka i gotivim zato sto, da izvinete, ne hebe hodze i popove i 2%.... VJERA NEMA STA DA TRAZI U DRZAVI!
Svaka ti ova zlatna. Potpisujem ti sve i jednu....Qler wrote:Dok se oni lopovi petljaju u drzavu, nikad mira i prosperiteta u BiH! Pogledajte u RS.. na zakletvama popovi, ovdje hodze, tamo isto popovi....
Ovu zadnju necu jer je pogresna. Ni jedna vjera na svijetu ne podrzaje ratove.Qler wrote:kakve su to hodze/popovi i kakva je to vjera koja podrzava ratove....
To su samo pojedinci u vrhu koji su nafatali budala i sad ih setaju kako oni hoce...
- Vodenjak
Sitnicaru!Bosna_E wrote:Qler wrote:Turska je napravila najbolju stvar na svijetu, kada je odvojila vjeru od drzave....Qler wrote:meni ceric moze vaziti do sutra, kad ja znam da je on lopovcinaQler wrote:SDA i ostale nacionalne stranke su nas i dovele dovde, i nema te sanse, tih obecanja da dobiju moj glas, NIKAD.Qler wrote:Zlatka i gotivim zato sto, da izvinete, ne hebe hodze i popove i 2%.... VJERA NEMA STA DA TRAZI U DRZAVI!Svaka ti ova zlatna. Potpisujem ti sve i jednu....Qler wrote:Dok se oni lopovi petljaju u drzavu, nikad mira i prosperiteta u BiH! Pogledajte u RS.. na zakletvama popovi, ovdje hodze, tamo isto popovi....
Ovu zadnju necu jer je pogresna. Ni jedna vjera na svijetu ne podrzaje ratove.Qler wrote:kakve su to hodze/popovi i kakva je to vjera koja podrzava ratove....
To su samo pojedinci u vrhu koji su nafatali budala i sad ih setaju kako oni hoce...
Ovo si zadnje nasao samo da mu bilo sta proturijecis!
-
Bosna_E
Volio bi ja da sam ga mogao podrzat i u toj al ne ide...
Ko smatra da grijesim nek mi skenira dio Biblije / Kur'an-a ili slicno u kom se navodi da treba ubijat.
To ne postoji. Sve bozije knjige pozivaju na mir samo sto su ljudi najvece zivotinje i odluce se da ne postuju bas taj, najvazniji dio.
Ko smatra da grijesim nek mi skenira dio Biblije / Kur'an-a ili slicno u kom se navodi da treba ubijat.
To ne postoji. Sve bozije knjige pozivaju na mir samo sto su ljudi najvece zivotinje i odluce se da ne postuju bas taj, najvazniji dio.
-
Hendrix
Ne znam za vas ljudi ali ja sam obišao dosta malih mjesta po BiH u zadnjih godinu dana i tamo sam vidio pravu sliku "pozitivnih promjena" koje debil Adnan na sav glas promoviše.Sve je mrtvo ekonomski ali bukvalno!Svi gradići koji su građeni kao smještaj za radnike fabrika a takvih je kod nas koliko hoćete propadaju i ljudi nemamu šta da rade jer su fabrike većinom donje.Nema tu sjaja i evropskog feelinga ko u Sarajevu naprimjer.Ko druga država,i onda eto ti Terzića da priča o pozitivnim stvarima,ne znam ima li iko ko vjeruje u ono njegovo ubleharenje.
- Fair Life
Narod je dresiran da... vjeruje Terzicima.Hendrix wrote:(...)
Nema tu sjaja i evropskog feelinga ko u Sarajevu naprimjer.Ko druga država,i onda eto ti Terzića da priča o pozitivnim stvarima, ne znam ima li iko ko vjeruje u ono njegovo ubleharenje.
- Qler
nisi ti mene shvatio, i ova je dobraBosna_E wrote:Qler wrote:Turska je napravila najbolju stvar na svijetu, kada je odvojila vjeru od drzave....Qler wrote:meni ceric moze vaziti do sutra, kad ja znam da je on lopovcinaQler wrote:SDA i ostale nacionalne stranke su nas i dovele dovde, i nema te sanse, tih obecanja da dobiju moj glas, NIKAD.Qler wrote:Zlatka i gotivim zato sto, da izvinete, ne hebe hodze i popove i 2%.... VJERA NEMA STA DA TRAZI U DRZAVI!Svaka ti ova zlatna. Potpisujem ti sve i jednu....Qler wrote:Dok se oni lopovi petljaju u drzavu, nikad mira i prosperiteta u BiH! Pogledajte u RS.. na zakletvama popovi, ovdje hodze, tamo isto popovi....
-
Bosna_E
Ja vjerujem da je to njemu licno pozitivno. Mozda njemu i slicnima njemu PDV koliko toliko procuri u platu...Hendrix wrote:onda eto ti Terzića da priča o pozitivnim stvarima
Ova ti drzava sve vise lici na jednu seosku farmu, narod na krompire a politicari na seljake koji po cjeli dan samo sjede i gule krompir...