60 MINUTA LAGUMDZIJA VS TERZIC

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Qwert

Post by Qwert »

Ne znam zasto, al' me je emisija strasno podsjecala na nadrealiste.
Qler

Post by Qler »

temu sam procitao na preskaku, pa cu samo reci par stvari i par misljenja...

prvo: Moj dedo, koji prima penziju, je rpesoa limit za tu opmoc, to zbrinjavanje za pola marke...... e mozete misliti...ja kako sam se zaposlio, kad god vidim da mu nesto treba, uzmem mu, da vidite srece kad sam mu donio rio mare... "To ona sto je reklamiraju!?" to mi je reko, e, da se sad ne bi sjecao familije SVIMA U SDA I OSTALIM i jedinstvenoj stopi, prestat tu oko ovoga..

@addem, kako li, Turska je napravila najbolju stvar na svijetu, kada je odvojila vjeru od drzave....sekuralna drzava je zakon... meni ceric moze vaziti do sutra, kad ja znam da je on lopovcina, i koji je manji vjernik od mene koji ne znam ni fatihu prouciti.... SDA i ostale nacionalne stranke su nas i dovele dovde, i nema te sanse, tih obecanja da dobiju moj glas, NIKAD.... Zlatka i gotivim zato sto, da izvinete, ne hebe hodze i popove i 2%.... VJERA NEMA STA DA TRAZI U DRZAVI! To je zlatna....! Dok se oni lopovi petljaju u drzavu, nikad mira i prosperiteta u BiH! Pogledajte u RS.. na zakletvama popovi, ovdje hodze, tamo isto popovi.... kakve su to hodze/popovi i kakva je to vjera koja podrzava ratove....u miru? sve su to govna.....

samo da napomenem, nisu sve hodze i popovi isti....ima i postenih, ali na zalost takvih je pravo malo..... :(
Bosna_E

Post by Bosna_E »

Qler wrote:Turska je napravila najbolju stvar na svijetu, kada je odvojila vjeru od drzave....
Qler wrote:meni ceric moze vaziti do sutra, kad ja znam da je on lopovcina
Qler wrote:SDA i ostale nacionalne stranke su nas i dovele dovde, i nema te sanse, tih obecanja da dobiju moj glas, NIKAD.
Qler wrote:Zlatka i gotivim zato sto, da izvinete, ne hebe hodze i popove i 2%.... VJERA NEMA STA DA TRAZI U DRZAVI!
Qler wrote:Dok se oni lopovi petljaju u drzavu, nikad mira i prosperiteta u BiH! Pogledajte u RS.. na zakletvama popovi, ovdje hodze, tamo isto popovi....
Svaka ti ova zlatna. Potpisujem ti sve i jednu....
Qler wrote:kakve su to hodze/popovi i kakva je to vjera koja podrzava ratove....
Ovu zadnju necu jer je pogresna. Ni jedna vjera na svijetu ne podrzaje ratove.
To su samo pojedinci u vrhu koji su nafatali budala i sad ih setaju kako oni hoce...
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Bosna_E wrote:
Qler wrote:Turska je napravila najbolju stvar na svijetu, kada je odvojila vjeru od drzave....
Qler wrote:SDA i ostale nacionalne stranke su nas i dovele dovde, i nema te sanse, tih obecanja da dobiju moj glas, NIKAD.
Qler wrote:Zlatka i gotivim zato sto, da izvinete, ne hebe hodze i popove i 2%.... VJERA NEMA STA DA TRAZI U DRZAVI!
Qler wrote:Dok se oni lopovi petljaju u drzavu, nikad mira i prosperiteta u BiH! Pogledajte u RS.. na zakletvama popovi, ovdje hodze, tamo isto popovi....
Qler wrote:kakve su to hodze/popovi i kakva je to vjera koja podrzava ratove....
To su samo pojedinci u vrhu koji su nafatali budala i sad ih setaju kako oni hoce...
Sitnicaru! :D :D :D

Ovo si zadnje nasao samo da mu bilo sta proturijecis! :-) :-) :D
Bosna_E

Post by Bosna_E »

Volio bi ja da sam ga mogao podrzat i u toj al ne ide...
Ko smatra da grijesim nek mi skenira dio Biblije / Kur'an-a ili slicno u kom se navodi da treba ubijat.
To ne postoji. Sve bozije knjige pozivaju na mir samo sto su ljudi najvece zivotinje i odluce se da ne postuju bas taj, najvazniji dio.
Qwert

Post by Qwert »

A tek sta bi Te knjige bile bez ljudi.

Kad vec....jesu li Biblija i Kuran oslobodjeni PDV-a?
Bosna_E

Post by Bosna_E »

Pitaj Terzica ja ti o PDV nemam pojma... :P
Hendrix

Post by Hendrix »

Ne znam za vas ljudi ali ja sam obišao dosta malih mjesta po BiH u zadnjih godinu dana i tamo sam vidio pravu sliku "pozitivnih promjena" koje debil Adnan na sav glas promoviše.Sve je mrtvo ekonomski ali bukvalno!Svi gradići koji su građeni kao smještaj za radnike fabrika a takvih je kod nas koliko hoćete propadaju i ljudi nemamu šta da rade jer su fabrike većinom donje.Nema tu sjaja i evropskog feelinga ko u Sarajevu naprimjer.Ko druga država,i onda eto ti Terzića da priča o pozitivnim stvarima,ne znam ima li iko ko vjeruje u ono njegovo ubleharenje.
mostarac

Post by mostarac »

ma nisu ti to samo gradici. U Mostaru u 12 navece na sred ulice mozes ubit covjeka, izrezat ga na cevape, i lijepo popakovat u porcije po 10 komada a da ne bude nijednog svjedoka.
U ovoj drzavi je sve mrtvo doslovno.
Vingo

Post by Vingo »

...al se voz ljulja, a ovce bleje (na lagumdziju, naravo, ne na voz).
Fair Life

Post by Fair Life »

Hendrix wrote:(...)
Nema tu sjaja i evropskog feelinga ko u Sarajevu naprimjer.Ko druga država,i onda eto ti Terzića da priča o pozitivnim stvarima, ne znam ima li iko ko vjeruje u ono njegovo ubleharenje.
Narod je dresiran da... vjeruje Terzicima.
Qler

Post by Qler »

Bosna_E wrote:
nisi ti mene shvatio, i ova je dobra :) nisam ja mislio nista protiv vjere nego protiv tih pojedinaca, popova i hodza, sto su ih nafatali pa ih setaju sad...
Bosna_E

Post by Bosna_E »

Hendrix wrote:onda eto ti Terzića da priča o pozitivnim stvarima
Ja vjerujem da je to njemu licno pozitivno. Mozda njemu i slicnima njemu PDV koliko toliko procuri u platu...

Ova ti drzava sve vise lici na jednu seosku farmu, narod na krompire a politicari na seljake koji po cjeli dan samo sjede i gule krompir...
stella_k

Post by stella_k »

Post Reply