hahahahhahaddem wrote:Ovaj Lagumdzija se veceras jako lose pokazao. Stvarno nevjerovatan licemjer. Poslije ovoga veceras niti jedan od njih dvojice nije gubitnik. SVI SMO MI GUBITNICI.
Kakvi nas ljudi predstavljaju ovo je katastrofa.
PDV je neminovnost i zalosno je da se diplomirani ekonomista (doktor nauka ) zalaze protiv. PDV je davno trebalo uvesti i bravo Terzicu sto si mu rekao da ga je on trebao uvesti. Sve zemlje EU imaju PDV i PDV je nabolji nacin za zaustavljanje korupcije. Siguran sam da to Zlaja zna samo se pravi budala i pokusava da zaradi jeftine politicke poene plaseci sirotinju.
Da mi je neko pricao da ce polupismeni Terzic koji jednog stranog jezika biti bolji u verbalnom duelu sa Lagumdzijom ja bi se smijao, al veceras stajem na terzinu stranu.
Zlaja smiluj se i daj ostavku, pruzi ovoj zemlji makar sansu da nam bude bolje.
pa Zlaja nikad nije rekao da nam ne treba PDVi to je tipicna SDA-opvska floskula. PDV nam treba, ali ne treba nam jedinstvena stopa, a Zlaja nikad nije rekao da nam ne treba PDV. Najbolje je ovo kad postavljaju pitanja Sto Zlaja nije ovo ili ono. pa ne bi to sto su neki ocekivali mogao za 10 godina mandata u kojem bi samo on bio na vlasti, a ne za 18 mjeseci. on jeste najsposobniji BH politicar, ali madjionicar definitivno nije.
P.S. Zlaja je elektroinzinjer, smjer informatika.