Neki gad ili gadura ostavila je 6 macica u kutiji odvojenih od mame. Dz. Bijedica 80.
Husein, koji ih je pronasao uzet ce jedno k sebi. za ostale nam treba privremeni skrbnik.
6 MACICA U KUTIJI
Moderator: anex
-
VeljaPas
#2 Re: 6 MACICA U KUTIJI
Velja wrote:Neki gad ili gadura ostavila je 6 macica u kutiji odvojenih od mame. Dz. Bijedica 80.
Husein, koji ih je pronasao uzet ce jedno k sebi. za ostale nam treba privremeni skrbnik.

Posto je ucestala pojava ostavljanja macica i kucica u ili pored kontejnera, preporucam da KJP RAD uz ove svoje ekoloske, postavi i kontejnere za kucice i macice.
Husein (061 550 022) je ubijedio jos dvoje komsija da privremeno preuzmu dvoje.
Ovi na fotkama ako ih neko ne prihvatiti neka im ispod prozora krepaju.
SOS ne moze prihvatati ovoliki broj ljudskim poganlukom unesrecenih zivotinja.
Last edited by VeljaPas on 17/09/2008 17:08, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: 6 MACICA U KUTIJI
razumijem ljutnju i bijes, ali
to ne prihvatam..Ovi na fotkama ako ih neko ne prihvatiti neka im ispod prozora krepaju.
-
VeljaPas
#4 Re: 6 MACICA U KUTIJI
znam da ne prihvatas i tebi nije ni namijenjeno nego komsijama da im tukne.mIRCerka wrote:razumijem ljutnju i bijes, alito ne prihvatam..Ovi na fotkama ako ih neko ne prihvatiti neka im ispod prozora krepaju.
jos jedno je zbrinuto. dvoje je ostalo u haustoru. kad se husein vratio nije ih bilo. nadam se da su i oni sklonjeni. uglavnom nisu u kontejneru.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#5 Re: 6 MACICA U KUTIJI
Ma znam da nije namjenjeno meni, ali ne mogu i necu da prihvatim tu mogucnost.Velja wrote:znam da ne prihvatas i tebi nije ni namijenjeno nego komsijama da im tukne.mIRCerka wrote:razumijem ljutnju i bijes, alito ne prihvatam..Ovi na fotkama ako ih neko ne prihvatiti neka im ispod prozora krepaju.
jos jedno je zbrinuto. dvoje je ostalo u haustoru. kad se husein vratio nije ih bilo. nadam se da su i oni sklonjeni. uglavnom nisu u kontejneru.
Nek Husein provjeri da nisu to dvoje U kontejneru sad...kad gospodje i dame mogu papagaje izbacivat iz kuca jer su cule da ima bolest koja se yove pticija gripa, ne bi me cudilo da neko mrtav hladan baci macice u kontejner. Kud njih njihov otac nije jednostavno otresao ispod lipe...
-
VeljaPas
#6 Re: 6 MACICA U KUTIJI
Da u istoj ulici, bukvalno preko puta zgrade gdje su pored kontejnera u kutiji ostavljeni macici, zive i rade ljudi koji cine ovo sto na fotki, koju sam napravio sinoc, vidite. Radi se o posadi koja opsluzuje kupce u Merkatoru. Svaka cast.Velja wrote:Velja wrote:Neki gad ili gadura ostavila je 6 macica u kutiji odvojenih od mame. Dz. Bijedica 80.
Posto je ucestala pojava ostavljanja macica i kucica u ili pored kontejnera, preporucam da KJP RAD uz ove svoje ekoloske, postavi i kontejnere za kucice i macice.
Husein (061 550 022) je ubijedio jos dvoje komsija da privremeno preuzmu dvoje.
Ovi na fotkama ako ih neko ne prihvatiti neka im ispod prozora krepaju.