Eto vidiš da nisi dugo čekaoFallen Angels wrote:Sreca meni pomoc stize sutraEuridika wrote:Ja bih rado pomogla, ali su mi nokti skroz propali...pukepuke wrote: Žene, dajte da pomognemo jadnom čovjeku, nije mu lako... Hajmo jednu akciju za Pilu.. Preko vikenda sam bila vrijedna, pravila ajvar, pa sam ih morala skroz skratiti i naravno nema laka...
![]()
A vidim da ti zdušno pomažeš...... samo bojim se da Pili treba dobar mentalni odmor, pravilna ishrana, unos tekućine i sl.
![]()
I to ujutro kad je najtvrdje
6 godina u vezi bez seksa :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pukepuke
#76 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
- Fallen Angels
#77 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Mozda pila uradio Upgrade pa marise redom

- Fallen Angels
#78 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Hahaha Pjuk, a nije nesto al ajd ima se za sta primit kad krenu turbulencije 
- Fallen Angels
#79 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Isti ja zivota mi!

- Euridika
- Globalna šefica
#80 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ma ne zezajte čovjeka, premlad je on za pumpice...zipoo wrote:Ma njemu ni sredjeni nokti ne pomažu. Sta da mu kazem ? Brat ga više ni rukom ne može ohladiti. Ovako možda sa štapićima fiksiran uspije skinuti nervozu.Euridika wrote:Joooj, savjeta...![]()
Ma riješio bi se problem s ćunom, samo da mu je kakvu finu curu naći...
Mozda da ugradi još pumpicu
- Euridika
- Globalna šefica
#81 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
A sad mu treba neka bezobrazna...Fallen Angels wrote:Upravo to i jeste problem, bojim se da je vec imao finih cura.![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#82 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Valjda je dobro...pukepuke wrote:Znači udlaga za čunuZezamo se mi,ode tema, a Pila se ne javlja nekoliko dana...
- Fallen Angels
#83 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Aha, zgodna divljakusa koja vristi, samara, i jase.... Poput one u ljubavnoj komediji "Just Married" kas Ashtona ona plavusa zajase i isamaraEuridika wrote:A sad mu treba neka bezobrazna...Fallen Angels wrote:Upravo to i jeste problem, bojim se da je vec imao finih cura.![]()
?
- Euridika
- Globalna šefica
#84 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Eno Pila je otvorio novu temu...Fallen Angels wrote:Aha, zgodna divljakusa koja vristi, samara, i jase.... Poput one u ljubavnoj komediji "Just Married" kas Ashtona ona plavusa zajase i isamaraEuridika wrote:A sad mu treba neka bezobrazna...Fallen Angels wrote:Upravo to i jeste problem, bojim se da je vec imao finih cura.![]()
?
- Fallen Angels
#85 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Evo vidim, ma nisam ja njega ni shvatio neozbiljno, ovo su ajmo rec zajebancije koje ni trun zla ne ucine.Dobro neko malo i prigoni. Sta da kazem, samo doktor mu moze pomoc. Nema daljnje rasprave.
- Euridika
- Globalna šefica
#86 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ma već su mu forumaši dali neke savjete, ono što možeš laički reći. Ako to ne pomaže, onda mora doktoru. Možda je problem na sasvim drugom mjestu.
- Fallen Angels
#87 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ne volim onakve teme, ne zbog moralnog karakteta, vec me sikiraju. Zato pisem tu, hocu da napomenem da je govorio o dvije faze obrezivanja s tim da je jedna isla "po zlu". Mislim da treba prvo poceti od tog uzroka.
I ja bih mu savjetovao da se makne od teretane.
Moze to i kod kuce, sklekove, trbusnjake, rucni tegovi od 5-6 kila i jedan veci od dvadesetak, al od teretane mu je bolje da se makne. Znam ja da on ovo cita zato i pisem.
I ja bih mu savjetovao da se makne od teretane.
Moze to i kod kuce, sklekove, trbusnjake, rucni tegovi od 5-6 kila i jedan veci od dvadesetak, al od teretane mu je bolje da se makne. Znam ja da on ovo cita zato i pisem.
- Fallen Angels
#88 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Nego procitaj ovo zadnje da se ne ponavljam, a zelim te jos nesto pitat. S obzirom da je ovo Ljubav i Seks sekcija, nema potrebe cenzurirat. Svi vrlo dobro znamo sta su picka i kurac. Dakle, reci mi kad ti se zadnji put djevojka skinula gola, kad ste imali fizicki dodir u takvom stanju-goli, kako si se tad osjecao i kako je "on" reagirao na nju golu?
-
zipoo
#89 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ne kontam što jednostavno ne posjetis doktora ?
- Euridika
- Globalna šefica
#90 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ne zezam se s tvojim problemom, nije meni ovo smiješno... A problem može biti u psihi (90%), a može biti i zdravstveni (ne nužno vezan za reproduktivno zdravlje). To što ti kažeš da si nasmijan i veseo, ne znači da ispod toga nisi nasekiran. Kažeš da si promijenio način ishrane... piješ li dovoljno tekućine, koliko kofeina/teina konzumiraš, koliko alkohola konzumiraš... jesi li provjeravao krvnu sliku (anemija, šećer i masnoće u krvi i sl.), krvni pritisak i sl.?Lucky Strike wrote:FKT sam znao da cete se zajebavati sa mnom, ali fakat ja sto sam googlao, bas svaki portal kaze da je problem u psihi, a ja se osjecam fantasticno..
NASMIJAN, RASPOLOZEN, VESEO...
Samo ne mogu dr..t!
Pila, idi doktoru! Ovo je fakat najiskreniji savjet. Knjižicu u ruke i zakaži pregled kod urologa, ne moraš ljekaru opće prakse detaljisati zašto ti treba uputnica. U krajnjem slučaju, imaš privatnike urologe.
- Fallen Angels
#91 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ja se sve bojim da je njega "s godinama stiglo" to komplicirano obrezivanje, pogotovo ako je sada 20 ili 25+, samo doktoru otici drugo nema.
- Fallen Angels
#92 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Nije na tebe ni mislio da ga zajebavas.Euridika wrote:Ne zezam se s tvojim problemom, nije meni ovo smiješno... A problem može biti u psihi (90%), a može biti i zdravstveni (ne nužno vezan za reproduktivno zdravlje). To što ti kažeš da si nasmijan i veseo, ne znači da ispod toga nisi nasekiran. Kažeš da si promijenio način ishrane... piješ li dovoljno tekućine, koliko kofeina/teina konzumiraš, koliko alkohola konzumiraš... jesi li provjeravao krvnu sliku (anemija, šećer i masnoće u krvi i sl.), krvni pritisak i sl.?Lucky Strike wrote:FKT sam znao da cete se zajebavati sa mnom, ali fakat ja sto sam googlao, bas svaki portal kaze da je problem u psihi, a ja se osjecam fantasticno..
Samo ne mogu dr..t!
Pila, idi doktoru! Ovo je fakat najiskreniji savjet. Knjižicu u ruke i zakaži pregled kod urologa, ne moraš ljekaru opće prakse detaljisati zašto ti treba uputnica. U krajnjem slučaju, imaš privatnike urologe.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#93 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Jel problem u psihi ili sto je dva puta sunecen?
- Fallen Angels
#94 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Mi nagadjamo jer moze bit svasta, ali ja sam stavio akcenat na ono obrezivanje jer je i rekao da je 2 puta radjeno i da je bilo komplikacija. Tako da su "dobre" sanse da ga je i to stiglo s godinama. Onda slijede podjednake mogucnosti psiholoskog stanja, tjelesnog zdravlja, ranijih seksualnih aktivnosti itd.
I po treci-cetvrti put ponavljam, idi PILO doktoru i nema stida ili sramezljivosti. Reci ono sto si napisao na novootvorenoj temi i bit ces mu od pomoci kod terapije.
I po treci-cetvrti put ponavljam, idi PILO doktoru i nema stida ili sramezljivosti. Reci ono sto si napisao na novootvorenoj temi i bit ces mu od pomoci kod terapije.
- pukepuke
#95 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Koliko smo se zadali da pomognemo čovjeku, osjećam kao da smo svi jedna velika, sretna obitelj 
- Fallen Angels
#96 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Tak ti je to kad si human being
Nego imas li sta jos osim onih lijepih nogica?

Nego imas li sta jos osim onih lijepih nogica?
- Euridika
- Globalna šefica
#97 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ma znam... iako nas je kvotao oboje. Odgovorila sam više da mu dam još koju sugestiju (mada mislim da je ovo sve već čuo)...Fallen Angels wrote:Nije na tebe ni mislio da ga zajebavas.Euridika wrote:Ne zezam se s tvojim problemom, nije meni ovo smiješno... A problem može biti u psihi (90%), a može biti i zdravstveni (ne nužno vezan za reproduktivno zdravlje). To što ti kažeš da si nasmijan i veseo, ne znači da ispod toga nisi nasekiran. Kažeš da si promijenio način ishrane... piješ li dovoljno tekućine, koliko kofeina/teina konzumiraš, koliko alkohola konzumiraš... jesi li provjeravao krvnu sliku (anemija, šećer i masnoće u krvi i sl.), krvni pritisak i sl.?Lucky Strike wrote:FKT sam znao da cete se zajebavati sa mnom, ali fakat ja sto sam googlao, bas svaki portal kaze da je problem u psihi, a ja se osjecam fantasticno..
Samo ne mogu dr..t!
- pukepuke
#98 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Ih, ja tek sad vidjela da si me nešto pitao. Zar to ne bi trebao pitati nekog muškarca, nakon jutrošnjeg izlaska iz ormara?Fallen Angels wrote:Tak ti je to kad si human being![]()
Nego imas li sta jos osim onih lijepih nogica?![]()
- pink floydd
#99 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
Fallen Angels wrote:Ma to jaro na selu gdje nema niceg osim struje i vode, sto je muzlo koze i krave od prvog razreda osnovne (zajeba se pri pisanju pa napisao kokoske :mrgreem: ), polaze kokama hranu, mete po kuci i pere ves, pa mama i babo nasli na sijelu finog momcica od 18 pa da ih spoji. Et
zelen si ti haman i neinformisan.....kakve kucanije po selu ima ovi rijalitiji su pi*kin dim za to.
- Fallen Angels
#100 Re: 6 godina u vezi bez seksa :P
1. Generaliziras (a to ti je jako glup potez)
2. Nisi u toku
3. To te cini daleko zelenijim i vise neinformiranim od mene
4. Ne da mi se vodit daljnju raspravu ako navalis, sumnjam da bi bila kvalitetna
Eto
2. Nisi u toku
3. To te cini daleko zelenijim i vise neinformiranim od mene
4. Ne da mi se vodit daljnju raspravu ako navalis, sumnjam da bi bila kvalitetna
Eto