Ima kupiti na eBay-u ali mrsko mi sad cekati par tjedana da mi dostave a ne bi placao $100-150 postarinu da mi posalju brzinski...
Hvala Unaprijed!
Moderator: anex

A ? Red Bull ? Pa vidis kako se nisam toga sjetio...vr4g wrote:
Hvala na prijedlogu ali trazim bas 5 Hour Energyroki wrote:Nitrix oxide u malim pakovanjima.Jedna doza 3.5KM.Ima u BBI na 5. spratu
http://www.nutricionsport.com/bsn-noxplode.htm
Hvala, izgleda interesantno.Mr Hiccup wrote:endorush
Hvala na prijedlogu ali nebi folio da postanem Caffeine Junkie.sitna.buranija wrote:Pogledao sam aktivne sastojke... nista specijalno.
Nadji kofein u tabletama. 200-400mg (tableta je obicno 200mg) doziraj u vrijeme kada pocinje ta smjena i samo naprijed. Trebaju neke 3 sedmice da se receptori zasite, tako da ce biti efikasno, osim ako inace ne pijes pravo puno kafe.
Izgleda da je i tebi izgorio mozak od kofeina...zijancer wrote:!!!!1![]()
God bleSS modularni raster! google earth mapppp!!! dobre duse koje su slikale slatinu i kačile je po netu
(zahvativsi slucajno i dom zdravlja
)
![]()
i Reference scale
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oHHHHi sinalco energies
![]()
![]()
inace bi ovo bila kombinacija čiNJNJenica i bajki žil verna
xxtoni wrote:Hvala na prijedlogu ali nebi folio da postanem Caffeine Junkie.sitna.buranija wrote:Pogledao sam aktivne sastojke... nista specijalno.
Nadji kofein u tabletama. 200-400mg (tableta je obicno 200mg) doziraj u vrijeme kada pocinje ta smjena i samo naprijed. Trebaju neke 3 sedmice da se receptori zasite, tako da ce biti efikasno, osim ako inace ne pijes pravo puno kafe.