5-6 europskih drzava ...

Post Reply
Skljoco

#1 5-6 europskih drzava ...

Post by Skljoco »

nisu sklone da se sa R.Hrvatskom otpocne sa pregovorima o ulasku u EU , veli gos.Senader .
Malo bolje upuceni svatit ce da je gos. Senader mislio na drzave u kojima su u vecini pripadnici protestanske religije .
Kad te senadorove navode i tvrdnje "razaberemo" nista nam ne preostaje nego da se upitamo , Pokusava li katolicka R.Hrvatska da udje u katolicku Europu ili u multivjersku Europu u kojoj " jacu" ekonomsku stranu cine drzave u kojima je dominantna protestanka religija .
Zar to hrvatsko rukovodstvo nije prije prepoznalo ili se sad osvjescuju od te spoznaje , ostaje pitanje ?
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ja glupe teme.....
Skljoco

Post by Skljoco »

MRAVOJED wrote:ja glupe teme.....
Politicko rukovodstvo R.Hrvatske i dalje predano radi na omalozavanju drzava clanica EU u kojima vecinu cine pripadnici pretestanskog vjerskog identiteta .
I u tom omalozavanju svoju netrpeljivost prema tim drzavama ne mogu sakriti .
Eh ! :shock:
Tolerancija na "balkanski" odnosno srpsko-hrvatsko-bosnjacki nacin :
- Mnogi Srbin ,Hrvat il Bosnjak isopljava svoju toleranciju na taj nacin sto upire prstom u svog komsiju - susjeda kojeg moze ubiti bez problema ali eto on je tolerantan pa tom svoj komsiji - susjedu druge nacije i druge religije "poklanja" pravo na zivot .
car-x

Post by car-x »

EU ne zeli da udje sa hrvatskom u pregovore dok hrvatska ne ispuni svoje obaveze prema haskom tribunalu.. tacka..
Zadig

Post by Zadig »

tocka
:D
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Zadig wrote:tocka
:D
.
Zox

Post by Zox »

Cudno, ja sam mislio da je Latvija usla BAS zato sto je katolicka zemlja... Doduse bez problema sa Hagom...
pitt

Post by pitt »

A jel Vatikan uso? :D
redar

Post by redar »

pozz..

Ma Vatikan je izasao.
Nije to njihov nivo bolan.

A to za Hrvatsku. Ma oni su sad totoalno zbunjeni. Prvii kaze nasa jedina sansa je Evropa. Drugi opet ne damo ko fol Gotovinu. A gdje su oni Srbi iz Hrvatske sto im se ne daju vratiti. I oni sto su se vratili siknirani su od svojih komsija zato ih se pola naselilo po sjevernom dijelu republike mrske.
A ima ih bogami sto ne smiju ni da predju Savu da bi potpisali kupoprodajni ugovor.
Mozes zamisliti licemjerstva nece da kupe imovinu od Srba, korste je jer ovi ne smiju nazad.

Ja ne vjerujem da je i jedna nacija imala kuhara koliko Srbi 96.
Koga god da upitas gdje je bio i sta je radio u ratu sve sami kuhari. :D

ozz..
Fair Life

Post by Fair Life »

redar wrote:Ja ne vjerujem da je i jedna nacija imala kuhara koliko Srbi 96.
Koga god da upitas gdje je bio i sta je radio u ratu sve sami kuhari. :D

ozz..
Al' se tada dobro jelo...
manijak1

Post by manijak1 »

............Škljoco izvini , oprosti ali Mravoklop :D je u pravu :D :D .
Što ne znači da se ti trebaš sekirati zbog toga , evo koliko ja imam glupih postova :D :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

manijak1 wrote:
............Škljoco izvini , oprosti ali Mravoklop :D je u pravu :D :D .
Što ne znači da se ti trebaš sekirati zbog toga , evo koliko ja imam glupih postova :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
sanjanin

Post by sanjanin »

Zox wrote:Cudno, ja sam mislio da je Latvija usla BAS zato sto je katolicka zemlja... Doduse bez problema sa Hagom...
Nije katolicka vec pravoslavna. Ne bi usla da je islamska. :roll::D
sanjanin

Post by sanjanin »

Ups, izgleda da su ipak Protestanti. :roll::D

A Litvanci Katolici.
Skljoco

Post by Skljoco »

Poljska je najsjevernija europska drzava u kojoj su pripadnici katolicke religije u vecini .
I nije tajna da se rukovodstvo R.Hrvatske preracunalo pa nije uzimalo u obzir cinjenicu da su protestanti malobrojniji ali "boljestojeci" od katolika. Nesto slicno kao sto je R.Slovenija bila u Jugoslaviji . :lol:
A hrvatska nacionalna "osvjescenost" je dostigla kulminaciju kad se svakog katolika na Balkanu i blizoj okolini podvodi pod hrvatski nacionalni identitet.
Evo prilike da cestitam Uskrst i da ujedno pokazem razliku izmedju hrsatskog nacionalnog i bosanskohercegovackog nacionalnog "korpusa" .
Svim pripadnicima
- Nacije i
- Naroda
drzave Bosne i Hercegovine a protestanske , katolicke i bilo koje druge religije kojima je sutra Uskrst Cestitam uskrsnje blagdane !
U R.Hrvatskoj to cestitanje izgleda ovako ,
- Svim pripadnicima nacije i naroda R.Hrvatske Cestitam Uskrst !
Nenadv24

Post by Nenadv24 »

sanjanin wrote:Ups, izgleda da su ipak Protestanti. :roll::D

A Litvanci Katolici.
Da upravo tako Letonci i Estonci su Luterani sa velikom pravoslavnom manjinom(Rusi i Ukrajinci koji su doseljavani na te prostore) a Litvanci su Katolici.
Post Reply