40 hiljada usta zvizdi goranu
-
pegaz
#1 40 hiljada usta zvizdi goranu
Idem na koncert Bijelog dugmeta radi našeg Tife čisto da bih ako nista svojim zvizdukom pri izlasku Bregovica i ostalih supaka odvojio njega tj Tifu od ostalih.Potajno se nadam da ce biti pokrenuta salva zvizduka bar mislim da nas grad ima dovoljno dostojanstva i ponosa da na bini Bragovica otjeraju u cosak sa 45 hiljada zvizduka.Mi smo znali to prirediti i drugima koji su se ogrijesili o ovaj grad pa se ponavljam potajno nadam da cemo znati to ponoviti i kod ove slinave pojave kao sto je Bregovic.Usput to mi je moguca satisfakcija za odlazak na koncert.Dugme mogu slusati i kuci.Pokrecem inicijativu da oni koji hoce da bojkotuju koncert to urade na ovaj nacin.Mislim da je djelotvornije tako pokazati sta raja konta o liku i djelu Bregovica od samog izostanka sa koncerta.
-
papak_eliminator
stota tema o dugmetu..jubilej... a 98. neozibljna...aferim...
-
pegaz
Znam da je raji pun k...koncerta i dugmeta i izvinjavam se unaprijed onima kojima je ova tema dosadna ali stvarno sam imao potrebu ovo napisati iz razloga sto se nadam da cu dozivjeti na Kosevu to sto sam napisao.A raja koja je bila u BiH u ratu ce znati ocijeniti sta je ozbiljno a sta sega.Nismo mi ipak toliki licemjeri da se to ne desi a i imamo hrabrosti pokazati sta mislimo i osjecamo.Bar se nadam da nismo....
- flora.sa
meni samo nije jasno, št5o se to nije pokazivalo kada je održao koncert u BKC-u?
Brega, pa Brega...
Ako ideš samo zbog zviždanja, onda se poštedi toga.
Rađe sjedi kući i radi nešto konstruktivnije.
Nemoj mi samo reći da ćeš odzviždati svoje i napustiti stadion!
Pjevaćete vi svi i Đurđevdan, i kad bi bio Bijelo dugme.
Brega, pa Brega...
Ako ideš samo zbog zviždanja, onda se poštedi toga.
Rađe sjedi kući i radi nešto konstruktivnije.
Nemoj mi samo reći da ćeš odzviždati svoje i napustiti stadion!
Pjevaćete vi svi i Đurđevdan, i kad bi bio Bijelo dugme.
- pitt
Kazu i kondoliza je kartu uzelaToozla wrote:...friske vijesti...
...Bono Vox trazio od organizatora 10 VIP karata i najavio svoj dolazak....
...moguc dolazak i bivseg USA predsjednika Clintona...
- flora.sa
ma to oni, samo kada su ovi stadioni u pitanju!mIRCerka wrote:flora.sa wrote:meni samo nije jasno, št5o se to nije pokazivalo kada je održao koncert u BKC-u?
BINGO
valjda da nam ne ugaze zelenu travu!
vjerovatno se ni za Brenu ne bi bunili da je pjevala u Mejdanu, al" hej stadion je u pitanju!
ne sviđa se ni meni što je Brega rekao, ali to nije razlog da 50 000 ljudi, koji jedva čekaju koncert pate zbog eventualnog otkazivanja.
hebem ti više ove na baterije...
dino sad valja sad ne valja, to kako koji vjetar zapuše, tako se i oni okreću!!!
- flora.sa
ma jok, bilo bi njima drago da ih time malo namlatiš!Aammra wrote:ma zamislila sam ono pravo kako ih MLATIM, al ono znasflora.sa wrote:a ne smijem se ja bona zbog toga, nego zbog nečeg drugog!Aammra wrote:
znam ja sto se ti smijes
![]()
![]()
ne daj bona mazohistima da uživaju!
- Fair Life
Eh jebena narodna "spontanost"... Spontana reakcija beretki, spontano se prijeti bombom...rajvosa wrote:I dojava o bombi u hotelu,¨
eto vidis sta su zelene beretke spremne uraditi.Jos malo pa ce poceti terorisati .
Raja vratite se iz dijaspore u ovakvu Bosnu i Hercegovinu... investirajte u BiH privredu... pomozite drzavi i narodu.