da li ste se ikad dobrovoljno odrekli sexa na neki vremenski period???
40 dana i 40 noci ili DOBROVOLJNA APSTINENCIJA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 40 dana i 40 noci ili DOBROVOLJNA APSTINENCIJA
Cesto mi padne na pamet ovaj film....pogotovo u ovo doba godine
jeste li uspjeli izdurati bez istog onoliko koliko ste odlucili?
I da se iz bilo kojeg razloga odlucite na taj potez sta mislite koji bi vam bio maximum izdrzljivosti?
Da li bi mogli ispostovati svih 40 dana?
posebno da se pojavi kakva primamljiva prilika? 
Last edited by anais_nin on 26/03/2007 21:46, edited 1 time in total.
-
Svemirski_Jebach
ja bi mogao sad bez problema apstinirat jedno godinu...radi jacanja karaktera.

-
urbanagerila
haj da se slozimo bar jednom ....pitt wrote:ja mislim da se niko normalan nece dobrovoljno odreci
- pitt
gerilac, ne slazi se ziv bio.....mojne miu suhvu vezatanais_nin wrote:A sto da ne?pitt wrote:ja mislim da se niko normalan nece dobrovoljno odrecirecimo za Lent (usput kako se kod nas kaze Lent?) odreknes se sexa na 40 dana
jacanje karaktera i to
'erka.....pa stop mora sex biti.......mozes i psovanja se odreci ili neceg drugog. Ne mora toliko rigorozno biti
- anais_nin
pa poenta je da se odreknes neceg sto ti je bitno i cega ti se tesko odrecipitt wrote:gerilac, ne slazi se ziv bio.....mojne miu suhvu vezatanais_nin wrote:A sto da ne?pitt wrote:ja mislim da se niko normalan nece dobrovoljno odrecirecimo za Lent (usput kako se kod nas kaze Lent?) odreknes se sexa na 40 dana
jacanje karaktera i to
'erka.....pa stop mora sex biti.......mozes i psovanja se odreci ili neceg drugog. Ne mora toliko rigorozno biti
- pitt
pa nije niko mazohista toliki.....odrekni se cuge ili necega. Kazu cafiri i ako je za Boga-previse jeanais_nin wrote:pa poenta je da se odreknes neceg sto ti je bitno i cega ti se tesko odrecipitt wrote:gerilac, ne slazi se ziv bio.....mojne miu suhvu vezatanais_nin wrote: A sto da ne?recimo za Lent (usput kako se kod nas kaze Lent?) odreknes se sexa na 40 dana
jacanje karaktera i to
'erka.....pa stop mora sex biti.......mozes i psovanja se odreci ili neceg drugog. Ne mora toliko rigorozno bitija gledam ove oko sebe svi se nesto odricu kafe, sira, ko to neki problem
![]()
haj stisni prdu pa se sexa odrekni
jos posebno ako si u vezi
- pitt
ihhh pa onda se sexas sa kojom god hocesanais_nin wrote:vidi ovog padobrancatech10 wrote:I am still master of my domain![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. eto recimo da je masturbacija dozvoljena, ali SEX jok.....hajde koliko dana maksimum, da vas cujemhcou brojeve
-
Svemirski_Jebach
masturbacija dozovljena? e onda bi mogo da ni ne guzim vise nikako...anais_nin wrote:vidi ovog padobrancatech10 wrote:I am still master of my domain![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. eto recimo da je masturbacija dozvoljena, ali SEX jok.....hajde koliko dana maksimum, da vas cujemhcou brojeve
- anais_nin
pa mora se negdje visak energije "istresti", nisam ni ja sada za "mission impossible" zadatkepitt wrote:ihhh pa onda se sexas sa kojom god hocesanais_nin wrote:vidi ovog padobrancatech10 wrote:I am still master of my domain![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D
- pitt
bih.....ako nisu petak-subota-nedeljaanais_nin wrote:pa mora se negdje visak energije "istresti", nisam ni ja sada za "mission impossible" zadatkepitt wrote:ihhh pa onda se sexas sa kojom god hocesanais_nin wrote: vidi ovog padobranca![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D
haj da te cujem da je dobrovoljno koliko dugo bi izdurao?
bi li mogao 3 dana?