Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U Makedoniji se takođe ljube tri puta. Svaki put kada odem tamo ili ako neko nam dođe u goste iz MKD ljubljenje tri puta je obavezno. Šta je u tome loše? Evo baš prošlog mjeseca jedna naša prijateljica je došla u Mostar pa kad sam se vidio s njom izljubili smo se tačno 3 puta.
Moja kolegica koja je iz Austrije, primjetila je ( o tome upoće nisam razmišljala, dok mi nije rekla), da se mi, za razliku od Austrijanaca, prvo ljubimo u lijevi obraz!
horns&drums wrote:Ma jebe mi se koliko se neko ljubi puta, fakat. Ja se nekada ljubim tri puta iz zajebancije. Crnogorci se ljube 5 puta, je l' ti i to smeta?
Postuj druge i njihove obicaje i zivjeti ces sretno
A ja lizem sto duze mogu i to trebate postovati....
flora.sa wrote:Moja kolegica koja je iz Austrije, primjetila je ( o tome upoće nisam razmišljala, dok mi nije rekla), da se mi, za razliku od Austrijanaca, prvo ljubimo u lijevi obraz!
To se zove:
Kultura različitosti!!!
Meni jaran kaze ovdje u Holandiji se isto ljube tri puta , prvo u lijevi , pa u desni pa onda protrljaju nosevima ko Eskimi...koja je to tek raznolikost...