33 godine zatvora za godine ubijanja, terora, maskra ....
-
Downunda
#1 33 godine zatvora za godine ubijanja, terora, maskra ....
D.Milošević je za dvije godine divljanja (dovoljna je jedna riječ) nad nama i našim gradom, dobio 33 godine zatvora (s'tim što su mu uračunute i godine koje je proveo u pritvoru tokom sudskog procesa)!
Razmišljao sam da li je uopšte i potrebno da se i postavi ovakva tema, jer pretpostavljam da nas komentari o "kazni" mogu samo dodatno isfrustrirati.
I žalosno, i jadno, i ironično i apsurd i kako god hoćete......
Nadam se da me, dragi moji sugrađani razumijete ... samo sam htio da podijelimo skupa ovo osjećanje, izazvano sramotnom i najnemoralniom odlukom sudskog vijeća u Haag-u, jer ne možemo pobijeći od činjenice da je na današnji dan jedan od najvećih zlikovaca osuđen na zatvorsku "kaznu" od 33 godine zatvora... a preko 10 000 naših sugrađana više nema.
p.s. zar ne mislite da je malo čudno da je Galić za isti vremenski period komandovanja najdivljijom vojskom (1992-1994) dobio doživotni zatvor, a ovaj bolesni idiot 33 godine?!
Razmišljao sam da li je uopšte i potrebno da se i postavi ovakva tema, jer pretpostavljam da nas komentari o "kazni" mogu samo dodatno isfrustrirati.
Nadam se da me, dragi moji sugrađani razumijete ... samo sam htio da podijelimo skupa ovo osjećanje, izazvano sramotnom i najnemoralniom odlukom sudskog vijeća u Haag-u, jer ne možemo pobijeći od činjenice da je na današnji dan jedan od najvećih zlikovaca osuđen na zatvorsku "kaznu" od 33 godine zatvora... a preko 10 000 naših sugrađana više nema.
p.s. zar ne mislite da je malo čudno da je Galić za isti vremenski period komandovanja najdivljijom vojskom (1992-1994) dobio doživotni zatvor, a ovaj bolesni idiot 33 godine?!
-
basta sljezove boje
a Sljivancanin je od danas na slobodi 
cudne su im racunice, sve u svemu i sto vise covjek o tome cita vise se nervira
cudne su im racunice, sve u svemu i sto vise covjek o tome cita vise se nervira
-
basta sljezove boje
... kad nam je premijer od Visegrada, a sef TV od Bugojna ...Celly wrote:...a sta tek reci na cinjenicu da niko u BiH nije prenosio izricanje presude!! Valjda nam nije dovoljno vazno?
- hrusta
ali ljudi oni su se samo branili od islamsko-dzamahiriske rulje koja je svim namjerama pokusavala da izgradi zelenu transferzalu od sarajeva do teherana, i oni su svim mogucim srestvima pokusavali da to sprijece za dobrobit srpske nejaci
treba non stop ponavljati da su GENOCIDNA TVOREVINA.
treba non stop ponavljati da su GENOCIDNA TVOREVINA.
- pitarozder
vala nije u redu opalit ga 33 god a mi sami sebe granatirali
- hrusta
pitarozder wrote:vala nije u redu opalit ga 33 god a mi sami sebe granatirali![]()
ja vala stvarno, ovo je garant urota protiv neduznog srpskog naroda. ovaj neduzni oficir je samo branio nejac avio bombama, a svi znamo da smo se mi sami granatirali, toliko smo municije imali u p*** m*** da smo je trosili od dosade da se malo rokamo nako iz zajebancije.
ali govnari ce njima ostati heroji jer su im stvorili tvorevinu, a bila to i genocidnim putem ebe se njih oni su je dobili a nasi je fino ovjerili krvavim pecatom, hvala vam nasi dragi potilicari neka ste nas vako fino zajebali....
-
luciferino
S obzirom na starost idiota, za njega će 33 godine i biti doživotan zatvor. A kakav je Hag i koliko se sve oteže, dobro je da ga nisu pomilovali ili tako nešto.
- muha_sa
hrusta wrote:pitarozder wrote:vala nije u redu opalit ga 33 god a mi sami sebe granatirali![]()
ja vala stvarno, ovo je garant urota protiv neduznog srpskog naroda. ovaj neduzni oficir je samo branio nejac avio bombama, a svi znamo da smo se mi sami granatirali, toliko smo municije imali u p*** m*** da smo je trosili od dosade da se malo rokamo nako iz zajebancije.
ali govnari ce njima ostati heroji jer su im stvorili tvorevinu, a bila to i genocidnim putem ebe se njih oni su je dobili a nasi je fino ovjerili krvavim pecatom, hvala vam nasi dragi potilicari neka ste nas vako fino zajebali....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#13 Re: 33 godine zatvora za godine ubijanja, terora, maskra ...
Dobio je cak manje od pola godine za svaku zrtvu masakra na Markalama...Downunda wrote:D.Milošević je za dvije godine divljanja (dovoljna je jedna riječ) nad nama i našim gradom, dobio 33 godine zatvora (s'tim što su mu uračunute i godine koje je proveo u pritvoru tokom sudskog procesa)!
te 33 godine njemu jesu dozivotni zatvor, ali zaista bi bio melem za ranu da su izrekli DOZIVOTNI ZATVOR...ovako dadoshe brojku, i kao idemo dalje...
Bashto, nesto ne vidjoh da su se GRADSKA DJECA gurala kad se borilo za pozicije, stoga stvarno nema mjesta obracanju s visine prema ljudima iz manjih gradova...
-
Atanasije_Svilar
STRASNO!!!!
-
FFK as Lucy01
Ja bolje da i ne citam ovakve vijesti....izgubim totalno vjeru u ljude i humanost i pravdu i sve u MP3
Opet kontam, znam malo im je da su dobili 333 godine zatvora, imajuci u vidu sta su radili....sjecajuci se samo one slike odmah nakon granate na Markalama
, ali....
Culi ste sta se dogodilo na Kapiji u Tuzli
. Jos niko nije ni optuzen, a kamo uhapsen za zlocin pocinjen 25. Maja....Vazno je da je Ilija Jurisic "najveci zlocinac Balkana i ubica Srpske nejaci" zavrsio u zatvoru....yebiga mora i neko "nash" zaglaviti...
I dok sam ovde, da vam samo pokazem sta znaci propaganda. Ukucala sam Markale u Google serach i pogledajte i procitajte koja je stranica bila 3. po redu
....i onda se pitamo zasto svijet jos uvije ne vjeruje da je ovde napadao jaci na slabijeg 4 godine....
http://www.srpska-mreza.com/Bosnia/Sara ... kale1.html
Opet kontam, znam malo im je da su dobili 333 godine zatvora, imajuci u vidu sta su radili....sjecajuci se samo one slike odmah nakon granate na Markalama
Culi ste sta se dogodilo na Kapiji u Tuzli
I dok sam ovde, da vam samo pokazem sta znaci propaganda. Ukucala sam Markale u Google serach i pogledajte i procitajte koja je stranica bila 3. po redu
http://www.srpska-mreza.com/Bosnia/Sara ... kale1.html
- muha_sa
zar josh neko vjeruje u pravo i pravdu M.Z. kad je BiH u pitanju
morat cemo posebnu temu otvorit--o rezolucijama Galijevog UN--Jasushijevoj i Sadakinoj humanitarnoj i josh o mnogo cemu shto je dolazilo od M.Z.od 92-e do danas -----o tome se u nashim shkolama ne uci---neko zabranio--ko li ?
morat cemo posebnu temu otvorit--o rezolucijama Galijevog UN--Jasushijevoj i Sadakinoj humanitarnoj i josh o mnogo cemu shto je dolazilo od M.Z.od 92-e do danas -----o tome se u nashim shkolama ne uci---neko zabranio--ko li ?
-
marimahunar
bem'ti mrkvicu više se ne smije reći da ti smrdi seljački gnjoj 
@ tema ... fakat su zanimljiva mišljenje vas dragih sarajevaca o domaćim životinjama ... pls keep going
@ tema ... fakat su zanimljiva mišljenje vas dragih sarajevaca o domaćim životinjama ... pls keep going
- GandalfSivi
Hem je dobio kaznu koja je za njega dozivotna, hem je jos jednom utvrdjena istina oko markala, ako se nadje jos kakav idiot da pametuje nesta.
Ja zadovoljan...
Ja zadovoljan...
-
bosanska rijec
da ovaj osuđenik ima 30 godina bilo bi malo, ovako na njegove godine kao da je dobio smrtnu odnosno dozivotnu , i neka svaki zlocinac ove starosne dobi dobije ovoliko i kao da je mrtav. Dovoljno da ne izadje vise. mraka zlocinacka