Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobar sastav .. Nek je ove iz germanije ubacio .. Mozda ne zeli da se zamjeri Safetu pa ih gurnuo pa ako sta pokazu bujrum .. Ali posto nece nista pokazati ovo im je vjerovatno zadnji poziv Ako bude Avdija isao na Alabinu stranu jebo je jeza u ledja
Ja mislim da se trudio da smisli debilniji sastav, ne bi mu uspjelo.
Hadzic (LOL) zadnji vezni, Vrsajevic i Hajrovic krila. Avdija - ćurka, Hajrovic- van forme totalno.
OK, prijateljska je i ja sam za to da se proba, ali ocekivao sam nesto drugo. Npr. Stilic iza Dzeke, Besic i Pjanic u sredini. Hajrovic i Visca krila. Koji ce mu kurac Hadzic? Ne kontam.
Sjecam se vrlo dobro kada sam isao gledati utakmicu Austria-BiH 2001. godine. Tada sam nazalost bio u pogresnom sektoru iz kojeg su "navijaci" (njih saka jada i nicim izazvani) cijelo vrijeme vrijedjali austrijske igrace, te provocirali austrijske navijace koji ipak nisu nasjeli na to. I na kraju Austrija naguzi BiH sa 2-0. Veceras se nadam kulturnijem navijanju mada je pristiglo dosta olosa koji su vec na FB-u poceli vrijedjati i provocirati.