31.08.05 - 640 ljudi ubijeno u Iraku danas
- karanana
ma treba bush sve te divljake poravnati. kao prvo ti shiiati ne prate islam kako bi trebali, mole se nekim sheicima i imamima i imaju neke divljacke obrede gdje sami sebe bichuju. a neki divljak iz mase vrisnuo da je bombas samoubica medju njima i jedni druge pregazili i zgurali s mosta. boze me se ne ogrijesi ali mi je mozda vise zao one mace sto se smocila u nju orleansu nego ovih vjerskih ludjaka koji i nisu na pravom putu svoje vjere.
- pitt
A maca je prave vjere?karanana wrote:ma treba bush sve te divljake poravnati. kao prvo ti shiiati ne prate islam kako bi trebali, mole se nekim sheicima i imamima i imaju neke divljacke obrede gdje sami sebe bichuju. a neki divljak iz mase vrisnuo da je bombas samoubica medju njima i jedni druge pregazili i zgurali s mosta. boze me se ne ogrijesi ali mi je mozda vise zao one mace sto se smocila u nju orleansu nego ovih vjerskih ludjaka koji i nisu na pravom putu svoje vjere.
Treba ti biti zao ljudskih zivota....bez obzira odakle su i sta su.
-
orbit
boze sacuvaj svakakvih likova na ovom forumukaranana wrote:ma treba bush sve te divljake poravnati. kao prvo ti shiiati ne prate islam kako bi trebali, mole se nekim sheicima i imamima i imaju neke divljacke obrede gdje sami sebe bichuju. a neki divljak iz mase vrisnuo da je bombas samoubica medju njima i jedni druge pregazili i zgurali s mosta. boze me se ne ogrijesi ali mi je mozda vise zao one mace sto se smocila u nju orleansu nego ovih vjerskih ludjaka koji i nisu na pravom putu svoje vjere.
p.s.
bolje kad se covjek sam bicuje, nego kad bicuje druge...(osim ako nisu S/M igrice)