31.08.05 - 640 ljudi ubijeno u Iraku danas

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
rehaktor

Post by rehaktor »

tacniji izraz bi bio da je 640 ljudi poginulo... uzas, fakat pravi uzas... kakav je to stampedo :?
Prenj

Post by Prenj »

Jos jedan znak da pravi rat u Iraku, nazalost, tek pocinje.
Thanatos

Post by Thanatos »

Zato je prva vijest na tom sajtu tornado Katrin, 3 dana nakon tornada.
Jel to ono ko u arabiji ili gdje već kad se svake godine u nekim vjerskim stampedima izgaze do 100-njak mrtvih :? ?
DTL

Post by DTL »

Prenj wrote:Jos jedan znak da pravi rat u Iraku, nazalost, tek pocinje.
Nema bitke, nema jata, bez Jaseja Ajafata!!!!!

Pozdrav
morti

Post by morti »

:(
karanana

Post by karanana »

ma treba bush sve te divljake poravnati. kao prvo ti shiiati ne prate islam kako bi trebali, mole se nekim sheicima i imamima i imaju neke divljacke obrede gdje sami sebe bichuju. a neki divljak iz mase vrisnuo da je bombas samoubica medju njima i jedni druge pregazili i zgurali s mosta. boze me se ne ogrijesi ali mi je mozda vise zao one mace sto se smocila u nju orleansu nego ovih vjerskih ludjaka koji i nisu na pravom putu svoje vjere.
pitt

Post by pitt »

karanana wrote:ma treba bush sve te divljake poravnati. kao prvo ti shiiati ne prate islam kako bi trebali, mole se nekim sheicima i imamima i imaju neke divljacke obrede gdje sami sebe bichuju. a neki divljak iz mase vrisnuo da je bombas samoubica medju njima i jedni druge pregazili i zgurali s mosta. boze me se ne ogrijesi ali mi je mozda vise zao one mace sto se smocila u nju orleansu nego ovih vjerskih ludjaka koji i nisu na pravom putu svoje vjere.
A maca je prave vjere?
Treba ti biti zao ljudskih zivota....bez obzira odakle su i sta su. :( :( :(
orbit

Post by orbit »

karanana wrote:ma treba bush sve te divljake poravnati. kao prvo ti shiiati ne prate islam kako bi trebali, mole se nekim sheicima i imamima i imaju neke divljacke obrede gdje sami sebe bichuju. a neki divljak iz mase vrisnuo da je bombas samoubica medju njima i jedni druge pregazili i zgurali s mosta. boze me se ne ogrijesi ali mi je mozda vise zao one mace sto se smocila u nju orleansu nego ovih vjerskih ludjaka koji i nisu na pravom putu svoje vjere.
boze sacuvaj svakakvih likova na ovom forumu :sad: :x :sad:

p.s.
bolje kad se covjek sam bicuje, nego kad bicuje druge...(osim ako nisu S/M igrice)
Post Reply