30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
dječak sa šibicama

#76 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by dječak sa šibicama »

plain vanilla wrote:e dugo nije bilo ovako lijepo organizovane pljuvacine..
em pisu muski i mladji od 30, kao nesto i oni znaju, a ovi stariji valjda planiraju strijeljat zhene kad predju 40 :-)
Gdje si ti u svemu ovome prepoznala pljuvacinu?
ljubav_aha

#77 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ljubav_aha »

rika wrote:30te..
Opjevane i "odsvirane",predsoblje 40tih,za neke mozhda i kraj prvog poluvremena..;)
U svojim 20tim sam 30te smatrao dobom kada ce se na mome hardware-u vec poceti kvariti neke stvari,da kucnem u drvo
sve radi bez problema,cak mi je i opca kondicija bolja nego u 20tim..:)
Sa ostatkom sam i vise nego zadovoljan (ako je to nekakvo mjerilo uspjeha),poslovi dobro idu,a
cak i volim ono sto radim,mada opet u 20tim sam mislio da cu "spashavati svijet" u 30tim..
Da ne zvucim sada patetichno,ali da bi se sve bilo potpuno nedostaje osoba "B" (mada kontam, da mozhda postoji osoba 'B',nesto bi drugo sigurno nedostajalo,mozhda bi nam djeca navijala za F.K "Torpedo" ) :) :)
Kazhu da problem uvijek treba trazhiti u ili pri sebi i daleko od toga da sam savrshen..jako sam direktan,nisam
laskavac (niti uopce znam kako se to "radi" ) ,pa cak sam i u nekim "udvaranjima" daleko od suptilnog (ali nikad
bezobrazan) i ako prvi napravim korak prema djevojci,ocekujem u skorasnje vrijeme neki oblik reciprociteta..
I last but not least,posto sam odrastao vani (i to prije "desavanja" naroda u SFRJ),imam nemali problem sa konkretno
sarajevskim mentalitetom,mada sam igrom sluchaja (i prijevremenog pucanja maminog mjehura) u ovom gradu i rodjen..:)---cinjenica koja obraduje svakog immigration agent-a po bjelosvjetskim aerodromima (Tel-Aviv mi je omiljeni) :D
Znaci pretjerana posvecenost fizickom izgledu i garderobi ce me mozhda privuci na prvu (jer svi mi muski slicno kucamo)
ali i nakon upoznavanja sa nekom djevojkom ,problemi pocinju uvijek sa drugim utiskom..
Nalazim se u drugoj polovici 30tih ,znaci djevojke sa kojima sam izlazio su "tu negdje",vecinom par godina mladje,
koliko toliko (mislim) formirane licnosti,ne izgledaju lose ali problem je "pricha",karizma,energija..
One su jednostavno UMORNE,SLOMLJENE ne znam kako to vise ni opisati..Sva se pricha nekako svede na
"Sefica joj popi krv"," raja se razishla kako su se prijateljice poudale" ," joj vidi nam drzhave gdje zhivimo"..
Sve se svodi na nekakvo "lamentiranje",kukanje ,nigdje tu neke mladalacke svjezhine,nekih mozhda i luckastih snova
(koji se mozhda nece nikada ni ostvariti ali covjek dok je zhiv treba da ima planove i snove) ,nego iz tih
djevojaka izbija tolika tezhina da je poslije tih nekih kvazi sastanaka bukvalno na ramenima osjecam..:(
I kako se zagrijati za tako nekoga :(?
Popricham i (pozhalim se) nekim jaranima i haverima i oni koji su single imaju slichne probleme,oni koji nisu
"a sto bi tebi bilo bolje nego nama?" :) :)
Pa me interesuje,kakva je situacija kod vas :)?

gdje zivis :?: vecina osoba iz BiH tako prica,bez obzirana status
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#78 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by plain vanilla »

dječak sa šibicama wrote:
em pisu muski i mladji od 30, kao nesto i oni znaju, a ovi stariji valjda planiraju strijeljat zhene kad predju 40 :-)
pa ako tebi nije izraz jadnica pljuvacina..a koristi si samo jer zhena nije umra prije 30. godine, onda ne znam sta je :?
Luce

#79 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Luce »

Vanilla, oni pricaju samo iz svog ugla i to vjerovatno jeste tako.
Samo jednu stvar ne shvataju, nije ovo pitanje ni gendera, ni godina, vec onoga u sta se nasa raja pretvorila.
Mogu i ja sad pricati kakve nesarmantne, neduhovite, nezanimljive momke poznajem...ali necu, jer vjerujem da ima i onih drugih, samo sto ja mozda nisam imala prilike da ih sretnem i upoznam.
dječak sa šibicama

#80 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

plain vanilla wrote:
pa ako tebi nije izraz jadnica pljuvacina..a koristi si samo jer zhena nije umra prije 30. godine, onda ne znam sta je :?
Nisam to primjetio, ali pretpostavljam da se misli na odredjene, ne na sve zene koje imaju vise od 30 godina.

Koliko vidim, ovdje se govori o odredjenim zenama, nema nikakvog generaliziranja.

Mada licno ne znam kakve veze ima ta famozna granica od 30 godina, ali eto neka drugi o tome polemiziraju...

Cinjenica je da mnogi ljudi (eto necu reci zene) misle da zaista FK Vratnik moze igrati Ligu Prvaka, odnosno, precjenjuju sebe i previse traze od potencijalnog partnera. Ako je vec i ta tema dotaknuta.

Tu nema pljuvacine, to su cinjenice.

Ja iz licnog iskustva znam puno zena koje imaju vise od 30 godina a koje su samo za pozeljeti. Zena na mjestu, kako se vec kaze. Tako da...

Izvinjavam se ako sam nesto preskocio pa otisao u offside upravo.
ljubav_aha

#81 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ljubav_aha »

Attitude wrote: @djecace - istina je da negativa odbija...mada nikome ne treba neko ko bjezi na prvu nevolju - tako hvala Bogu na takvim koji nas zaobilaze....a opet s druge strane - da li bi ti bio s nekim ko stalno kuka :-?
mogu naici periodi...ali stalno kukanje meni "baca" na nesto sto bi se mozda i klinicki trebalo lijeciti..
Nekako mislim da oni sto najvise kukaju, njima je najbolje u zivotu. Bar imam takva iskustva, oni sto stalno potenciraju materijalne probleme, puni su ko brod. Nije nuzno, ali je cest primjer. Naravno da se zale i oni koji zaista nemaju, ali...

Ja kukam samo zbog sunca, to mi je trenutno najveci problem, sto ne mogu rahat napolje izaci a da se ne istopim ko sladoled :D

Osobe koje su zarobljene u svom negativnom svijetu, svakako trebaju potraziti pomoc strucnog lica, jer to je u najvecem broju slucajeva hronicna depresija. To vecina nas u ovom ili onom trenutku, iz ovog ili onog razloga, u ovom ili onom obimu, i osjeti odnosno dozivi. Sve je do covjeka, kako ce se sa tim izboriti.

Za "luckastost" se slazem, ne smije covjek sebi dopustiti da mu zivot postane dosadan i jednolican, pri tome mislim i na zivot u dvoje. To je prva stepenica prema onom stanju o kojem i govorimo, dakle vjecito nezadovoljstvo, dosada i depresija.

Ali da ne idem daleko od teme, da se ne ljuti postavljac.
:thumbup:
zelenashica

#82 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by zelenashica »

johnny-bravo wrote:
Hasharijast wrote: Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda :)

Sjecam se kada su me kolegice, koje su takodjer presle 30tu, pitale za kakvog jarana. Da vidis uslova: da nije papak, da je zgodan, da je sportista, da nije kurvar, da ne zivi sa majkom, da ima stan, da je finansijski obezbjedjen, da nije mafijaš da ima stalan posao, da je iskren, da je visoko obrazovan (po mogucnosti vani), da je romantican, zabavan, da nije mamin sin, da nije debeo, itd itd itd.Na svako od pitanja sam odogovorio da imam takvih prijatelja, a kada su me onako, gotovo agresivno pitale a kad cemo ih upoznati, hladno sam odgovorio:

"Mislim da nema potrebe, oni ganjaju samo djevojke ispod 22 godine".

E da vidite onda paljbe: seljaci, šovinisti, glupani a čak se jednoj ote PEDOFILI ! :):):) Ponovo sam na to odgovorio: Pa šta ćete, vi imate 50 kriterija a oni samo jedan. Mislim da su moje kolege ipak poštenije :)
:thumbup: aplaudiram u pozadini!!! Odmah su se forumse zeMske pobunile protiv postavljaca, te ocekuje da ga neko zabavlja, te valjda je pozitivno ako je zena ozbiljna, te nije svaka rodjena sa zlatnom kasikom, a covjek je totalno u pravu! De ba ljudi malo pozitive, pa zar su problemi svakodnevnice tema za upoznavanja i prvi/drugi sastanak! I ja sam silom prilika od 15 godine vrlo ozbiljan, ne znam gdje cu od problema, ujutru se roknem na infuziju da preguram dan, ali ne prosipam to nekome koga tek upoznajem, tj. ne prosipam ih nikome! Kad se god sjedne na kafu s'nekim samo cujem qqlele, zahebi to, ako mi nemamo o cemu drugom pricati... O kriterijumima danasnjih djevojaka suvisno je i govoriti, u citiranom postu je sve receno... a sve nesto ogorceno, ljuto, umislilo da su Sex&City (u stvari sex-a godinama vidilo nije a selendra samo takva) nemoze im se na lopati prinijeti i prici, osmijeh su zaboravile kako izgleda, a ako igrom kakvog misterioznog slucaja i pridjes... kad otvori usta ujedes sam sebe za dupe sto si joj i prilazio... niko ne ocekuje da se tu izvodi trostruki axl, ali po koji osmijeh, lijepo izrazavanje, i koja vedra i lijepa rijec su dobrodosle! Isto kao sto i vi padate na "sarm i duhovitost" (lafo) tako i mi volimo da se nasmijemo s'vremena na vrijeme...
Svi mi imamo kriterije,i ničiji nisu identični,samo ruku na srce što na njih zaboravimo istog momenta kada nam neko sa onim "NEŠTO"zavrti mozak :-) ...zbilja ne vidim poentu u analiziranju kriterija.
I ono što mi "pade"u oči je post iznad koji je prepun ogorčenosti na ženski rod....ostaje pitanje zašto?
ljubav_aha

#83 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ljubav_aha »

Hasharijast wrote:Pokusaj primjeniti ovu formulu pri trazenju djevojka. Broj svojih godina podijeli sa dva i dodaj sedam. Npr. ako imas 36 godina pola od toga je 18 plus 7 = 25. Sve iznad toga ce ti krv popiti, kao sto si i sam primjetio.

Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda :)

Sjecam se kada su me kolegice, koje su takodjer presle 30tu, pitale za kakvog jarana. Da vidis uslova: da nije papak, da je zgodan, da je sportista, da nije kurvar, da ne zivi sa majkom, da ima stan, da je finansijski obezbjedjen, da nije mafijaš da ima stalan posao, da je iskren, da je visoko obrazovan (po mogucnosti vani), da je romantican, zabavan, da nije mamin sin, da nije debeo, itd itd itd.

Na svako od pitanja sam odogovorio da imam takvih prijatelja, a kada su me onako, gotovo agresivno pitale a kad cemo ih upoznati, hladno sam odgovorio:

"Mislim da nema potrebe, oni ganjaju samo djevojke ispod 22 godine".

E da vidite onda paljbe: seljaci, šovinisti, glupani a čak se jednoj ote PEDOFILI ! :):):) Ponovo sam na to odgovorio: Pa šta ćete, vi imate 50 kriterija a oni samo jedan. Mislim da su moje kolege ipak poštenije :)

Generalno, mislim da i momci i djevojke danas jednostavno imaju previsoke standarde i svako bi neku bajku, da se zaljubi da bude drama ko u spanskim serijama, da svaku djevojku iza coska ceka ravno 786 milionera i da je svaki za nju spreman umrijeti :)
musakrci nemaju kriterijume :shock: prvi put cujem,citam :lol: :D koja laz :D :lol:
ljubav_aha

#84 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ljubav_aha »

swirl wrote:
Hasharijast wrote: Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda :)
Bas me interesuje gdje ima ta statistika, bas bih voljela da je procitam?
musakrci bez odredjenih ciljeva u zivotu ,a iznad su 30 godina,su totalni depresivci
dječak sa šibicama

#85 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

ljubav_aha wrote: musakrci nemaju kriterijume :shock: prvi put cujem,citam :lol: :D koja laz :D :lol:
Mozda se misli na rupu, kao jedini kriterij :D

Mislim da su i ti kriteriji precijenjeni, svi ih imaju, a malo ko ih se drzi :D

Bar je opcepoznato da zene gube sve kriterije, kad im neko probudi leptirice u stomaku... zasto je to tako, neka odgovore zene, ja ne znam.

A muski kriteriji, od slucaja do slucaja. Ja mogu samo o svojim, dakle, da je bogata, zgodna, sarmantna, romanticna, pazljiva, njezna, perverzna, lijepa, jesam rekao bogata i zgodna? mislim da ne trazim puno :D
cyber_kurajber

#86 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by cyber_kurajber »

ljubav_aha

#87 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ljubav_aha »

slobodni armirach wrote:
Hasharijast wrote: Iskreno, nude relativno malo. Nude dovoljno da ih mogu smatrati prijateljicama, ali kada ih pokušam zamisliti kao svoju djevojku ili suprugu - sav se naježim. I što je najgore, kada pokušam da prijateljski indirektno kažem da malo spuste durbine, još se i naljute :lol:
vise sam mislio,
da nisu papanke, da su zgodne, da imaju termin za Haerobik il neku drugu azijatsku disciplinu za kurltanje po jeftinom laminatu, da li su kuharice, dal zive sa materama, dal imaju nekretnina i pokretnina, da je parali ima ufuran biznis, da nece švere fatat, da je iskrena, da li je nisko obrazovana, da nije babina,..... :lol: :lol: :lol:

ako imaju sve ove uslove ispunjene onda mogu trazit sebi slicne, nikako da skontaju da FK Famos nemoze preko noci da igra Ligu Evrope.

JT :D mora i to neko :-D

fair enoguh :thumbup:
ljubav_aha

#88 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ljubav_aha »

ljubav_aha wrote: musakrci nemaju kriterijume :shock: prvi put cujem,citam :lol: :D koja laz :D :lol:
Mozda se misli na rupu, kao jedini kriterij :D

Mislim da su i ti kriteriji precijenjeni, svi ih imaju, a malo ko ih se drzi :D

Bar je opcepoznato da zene gube sve kriterije, kad im neko probudi leptirice u stomaku... zasto je to tako, neka odgovore zene, ja ne znam.

A muski kriteriji, od slucaja do slucaja. Ja mogu samo o svojim, dakle, da je bogata, zgodna, sarmantna, romanticna, pazljiva, njezna, perverzna, lijepa, jesam rekao bogata i zgodna? mislim da ne trazim puno :D
rupa,je uvijek bila,ali vlro kritican kriterijum :lol:
eh,vidis,meni leptirici prestanu kad saznam detalje koji mi se ne dopadaju,a koji su vlro vazni ;-)
bogat i zgodan je najbolji kriterijum :lol: :thumbup:
johnny-bravo

#89 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by johnny-bravo »

zelenashica wrote:Svi mi imamo kriterije,i ničiji nisu identični,samo ruku na srce što na njih zaboravimo istog momenta kada nam neko sa onim "NEŠTO"zavrti mozak :-) ...zbilja ne vidim poentu u analiziranju kriterija.
I ono što mi "pade"u oči je post iznad koji je prepun ogorčenosti na ženski rod....ostaje pitanje zašto?
Pogresno si razumila post, i ja uopste nisam ogorcen, cak sta vise... ja sam pozitivac i optimista u zivotu! Ja prvi podrzavam imanje kriterija u zivotu, skoro sam na nekoj temi to i podrzao! Ali kriterija u psiholoskom smislu, meni iskreno fizicki ne igraju toliku ulogu, ljepota je u oku posmatraca, jedino ne podnosim zarozane i aljkave djevojke! Ali more djevojaka sa kojima se susrecem (i mojih prijateljica takodje) se frljaju sa nekim zahjevima i niko im brate nije dovoljno dobar... Jedna prijateljica vec nekoliko godina kuka kako nemoze da nadje nikoga, odbija sve redom, a vala nis' posebno ona nije! I konstantno je u nekom svom tripu, lafo opasna riba... jednostavno, sama je jer je nadrndana! De ba... I kada izadjes na kafu sa nekom, mladjom ili starijom od sebe nebitno, sve se nesto glumata, a na kraju mi budemo ti koji su kao "losi momci"... mani me te price... Za tango je potrebno dvoje! Samo me zanima zapitaju li se te djevojke sta one nude zauzvrat kada sve to traze od nas...
ljubav_aha

#90 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ljubav_aha »

johnny-bravo wrote:[ Ali more djevojaka sa kojima se susrecem (i mojih prijateljica takodje) se frljaju sa nekim zahjevima i niko im brate nije dovoljno dobar... Jedna prijateljica vec nekoliko godina kuka kako nemoze da nadje nikoga, odbija sve redom, a vala nis' posebno ona nije! I konstantno je u nekom svom tripu, lafo opasna riba... jednostavno, sama je jer je nadrndana! De ba... I kada izadjes na kafu sa nekom, mladjom ili starijom od sebe nebitno, sve se nesto glumata, a na kraju mi budemo ti koji su kao "losi momci"... mani me te price... Za tango je potrebno dvoje! Samo me zanima zapitaju li se te djevojke sta one nude zauzvrat kada sve to traze od nas...
licno,da :-D

pitanje: gjde vi uopste izlazite,mislim da je krug kretanja vlro bitan
dječak sa šibicama

#91 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

ljubav_aha wrote:
eh,vidis,meni leptirici prestanu kad saznam detalje koji mi se ne dopadaju,a koji su vlro vazni ;-)
Rupa je i prilicno relativan pojam :D

Pa to je logicno, detalji cine cjelinu... mozda da obuzdate te leptirice dok ne sklopite mozaik do kraja? :D

Ma nije bitno ni je li bogata niti zgodna niti bilo sta drugo, jedini bitan kriterij je uvijek i samo onaj glavni, famozni KLIK...

Ja si licno nikada necu oprostiti sto sam jedan ili dva famozna KLIK-a sjebao, svojim glupostima, ali ko me hebe kad sam idiot. Mogu sad i ja traziti mane kod drugih, a svoje gluposti gurati u tamne hodnike zaborava.
Cinjenica je da svi mi dobijemo sta zasluzimo, koliko god bolna bila.

Ali da ne idem u negativu, gdje je ona luckasta? Image :D
plain vanilla

#92 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by plain vanilla »

dječak sa šibicama wrote: Nisam to primjetio, ali pretpostavljam da se misli na odredjene, ne na sve zene koje imaju vise od 30 godina.

Koliko vidim, ovdje se govori o odredjenim zenama, nema nikakvog generaliziranja.
ne mogu citati sve, ipak sam je zeMsko vec u godinama, pa moram cuvati vid, ali ako ovo nije generalizacija i pljuvacina, ne znam sta je

Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda
johnny-bravo

#93 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by johnny-bravo »

ljubav_aha wrote: licno,da :-D

Svaka cast :mrgreen: izgleda da se ja krecem u pogresnim krugovima definitivno... ali imam namjeru uskoro to promijeniti... jer vjerujem da tamo negdje, ima neka... just perfect for me... ;-)
ljubav_aha

#94 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ljubav_aha »

johnny-bravo wrote:
ljubav_aha wrote: licno,da :-D

Svaka cast :mrgreen: izgleda da se ja krecem u pogresnim krugovima definitivno... ali imam namjeru uskoro to promijeniti... jer vjerujem da tamo negdje, ima neka... just perfect for me... ;-)
ma treba biti iskren pream sebi i svm drustvu,vjeruj mi ,tako je najbolje :)
dječak sa šibicama

#95 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

plain vanilla wrote:
dječak sa šibicama wrote: Nisam to primjetio, ali pretpostavljam da se misli na odredjene, ne na sve zene koje imaju vise od 30 godina.

ne mogu citati sve, ipak sam je zeMsko vec u godinama, pa moram cuvati vid, ali ako ovo nije generalizacija i pljuvacina, ne znam sta je

Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda
Nisam primjetio zaista, prevruce je za temeljito citanje svih postova.

Ko je napisao, ruzno je napisao. Obicna predrasuda.

Ali dalo bi se o tome raspravljati, ko stvara te predrasude u nasem drustvu i tako... ali neda mi se, mozda nekad u septembru. Uostalom, i raspravljalo se o tome vec.

Ja licno ne razumijem te teme, mene zivo zaboli jel djevojka ili zena ima 25 ili 35, godine ne odredjuju misljenje i stavove. Znam lujke koje imaju 40, a znam i ober samouvjerene djevojke od 25 godina od kojih mozes nesto i nauciti..

Prozivanje zena iznad 30 na ovaj nacin, ruzno je brate... ali ima istine da neke od njih imaju odredjene frustracije zbog svojih godina, koje im opet namece okolina tj. drustvo ali joj ne mogu... pretoplo je :D
plain vanilla

#96 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by plain vanilla »

sanabe wrote:
plain vanilla wrote:

zar nije veca sansa da je grom opali, otkud sad teroristi? :zoka: :skoljka:
sad nema sanse ni terorista da te opali :lol: :lol: :lol:
ljubav_aha

#97 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ljubav_aha »

ljubav_aha wrote:
Rupa je i prilicno relativan pojam :D

Pa to je logicno, detalji cine cjelinu... mozda da obuzdate te leptirice dok ne sklopite mozaik do kraja? :D

Ma nije bitno ni je li bogata niti zgodna niti bilo sta drugo, jedini bitan kriterij je uvijek i samo onaj glavni, famozni KLIK...

Ja si licno nikada necu oprostiti sto sam jedan ili dva famozna KLIK-a sjebao, svojim glupostima, ali ko me hebe kad sam idiot. Mogu sad i ja traziti mane kod drugih, a svoje gluposti gurati u tamne hodnike zaborava.
Cinjenica je da svi mi dobijemo sta zasluzimo, koliko god bolna bila.
Ali da ne idem u negativu, gdje je ona luckasta? Image :D
to nije cinjenica,vec iluzija

kad biram osobu,biram ,vjeruj mi ,slicnosti sa sobom koje su meni vlro bitne,ostatak razlicitosti je naravno pozitivan plus
hadzinicasa

#98 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by hadzinicasa »

quote:

"People don't get what they deserve. They just get what they get. There`s nothing any of us can do about it."
jutarnji

#99 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by jutarnji »

plain vanilla wrote:

jeste malo neukusno, al` je dobra fora, moglo bi se reci blagi crnjak... :lol:
*mima*

#100 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by *mima* »

svasta ja procitah ovdje
Locked