hos da dodjem po tebedječak sa šibicama wrote:Izgubio sam se negdje kod Kardeljeva...
30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
hocunecu
#526 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
- crven_barjak
#527 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Pa vidi, suncice nasaSa_dy wrote:HOce li do zime nauciti cijepati drva?hocunecu wrote:crven_barjak wrote:
Pa odgajamo par momaka nove generacije, lafcine strasne a imaju kicmu (a ne znaju cijepati drva, ali brzo uce:):)).
Pokret je u sustini veoma slican jednom polozaju za kojeg je kamasutra trolejbus naspram Porche-a u zatjevnosti i ponekad i ugodjaju. Dodaj tome snagu, miris mlade borovine (onaj pravi, iz kojeg jos uvijek tece smola...aaa aludira li aludira:):)..jesam zloco).
Sve smisljeno s ciljem nesvjesnog usmjerenja na vise...hmmmm..pilanju nego cijepanju, mada i cijepanje se ni u kom slucaju ne smije izostaviti, visok tempo po rasjepljenom deblu, dok komsije je pocnu udarati vrhom metle (nekad je to bila soha za strik:)) i ne zakakukaju "dosta vise, djeca nam ne spavaju".
Eto, toliko o cijepanju:), momci ga znaju, samo sto kaze nas mediator iz ruralnih krajeva, cijepanje obezbjedjuje "pusti strah i udarac" od kljucne vaznosti za produbljeni ( u svakom smislu te rijeci, bas:)) osjecaj vrhunca kod zene:):).
- madner
#528 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Bome ako barjak sta ne zguzi nece nikodetroit-mercy wrote:Back to work, sutra je Petak, vazda bio dan za metak
.
Hebo filozofiju, guzil ko sta od vas, po 30 i nesto godina u gujici i filozofiraju na forumu sta je ljubav, sta su veze. Hebo forum, veceras na market (u carsiju) pa tamo primjenjujte teoriju a ne ovdje po forumu razglabati
i onda se cudite sto nema onih pravih
.
Vi ko kada student izadje sa faxa, puni teorije ali praxa slabo. Posao se uci na radnom mjestu a ne iz knjiga, knjige samo daju osnovu
sto vise praktikujes/radis, bolji postajes.
Nego, dje mi je onaj vatreni od sinoc, jel zbario sta ili jos pise emotivne postove.
-
radiostar
#529 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
madner wrote:Bome ako barjak sta ne zguzi nece nikodetroit-mercy wrote:Back to work, sutra je Petak, vazda bio dan za metak
.
Hebo filozofiju, guzil ko sta od vas, po 30 i nesto godina u gujici i filozofiraju na forumu sta je ljubav, sta su veze. Hebo forum, veceras na market (u carsiju) pa tamo primjenjujte teoriju a ne ovdje po forumu razglabati
.
Vi ko kada student izadje sa faxa, puni teorije ali praxa slabo. Posao se uci na radnom mjestu a ne iz knjiga, knjige samo daju osnovu
Nego, dje mi je onaj vatreni od sinoc, jel zbario sta ili jos pise emotivne postove.
znaci sutra nema seksa ni za koga...
- madner
#530 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ako bas zagusti preci na one 25-26 godina 
-
dječak sa šibicama
#531 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Neka, ljepse mi je ovdjehocunecu wrote:hos da dodjem po tebedječak sa šibicama wrote:Izgubio sam se negdje kod Kardeljeva...
A dodji, da setamo uz more i gledamo zalazak sunca, izdominirat cu te kasnije u sobi
- crven_barjak
#532 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Auuu, barjak vam je otisao poluprazan iz nasih krajeva, neumorno sam iskaljivao bijes (u slatkom ritmu, da nam se ne uplase muze:)) sedmicama nad cednim tijelima, i sada u osami prelijepih krajeva, skladam djela protkana svjezim sjecanjima i razvijam vizualizaciju novih okrsaja. akumulacija, pa onda eksplozija usmjerenog karaktera:) (i to je patentirano:))radiostar wrote:madner wrote:Bome ako barjak sta ne zguzi nece nikodetroit-mercy wrote:Back to work, sutra je Petak, vazda bio dan za metak
.
.
znaci sutra nema seksa ni za koga...
-
dječak sa šibicama
#533 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Meshtre, zahvaljujuci tebi, single forumasice su kanalisale svoje zelje i ciljeve citajuci moja razmisljanja, i iz blago zbunjenog stanja presle u akciju.detroit-mercy wrote: Nego, dje mi je onaj vatreni od sinoc, jel zbario sta ili jos pise emotivne postove.
Cijelih 13 ponuda za sex, samo nocas iza ponoci
I zato ti more hvala!
- crven_barjak
#534 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Krenulo je krenulo:):)dječak sa šibicama wrote:Neka, ljepse mi je ovdjehocunecu wrote:hos da dodjem po tebedječak sa šibicama wrote:Izgubio sam se negdje kod Kardeljeva...![]()
A dodji, da setamo uz more i gledamo zalazak sunca, izdominirat cu te kasnije u sobi
Ama decko, ne posustaj, kakva setnja i inhaacija morskih minerala...uticu na sintezu proteina, pogotovo iz crvenog mesa, drzi kreatin u sebi, valjace za odlucujuce bitke druze, kad hocunecu predje rijeku, sva uzdrhtala i spremna da ti se baci na ustremljeni sprud radosti za zenu!!!
Napadaj i ne brani se, dok hocunecu ne promjeni nick u : HOCU POVAZDAN!!
-
detroit-mercy
#535 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Jaranice moja, da ti ja odgovorim. Mi ti se muski u stvari nista ne pitamo, mi volimo da stvaramo privid da se pitamo ali u principu rijetko koju odluku mi donesemo. Sto prije to skontamo, bolje nam je. I za zene je isto tako bolje da to odmah skontaju, tj da se mi ko biva pitamo a u stvari se ne pitamo, a ne da se previse kurceLoulou wrote:To je sve individualno. Mislim, naravno da je moguće napraviti neku generalizaciju na temelju većinskog ovog ili onog, ali u biti, kako smo svi različiti, tako su nam različite i želje, težnje, potrebe...dječak sa šibicama wrote:Najsmjesnije mi je sto ima bruka zena koje ce se sa tim slozitipa me zanima, jel to normalno stanje stvari, da se veza zasniva na dominantnom muzjaku i zeni cija je uloga da se univerzalno oslanja na muskarca, prvenstveno finansijski?
Jednoj ženi je, primjerice, sasvim normalno muškarac "udari šakom o stol", da je taj koga se pita - koji ima glavnu riječ u odlučivanju (uglavnom), da materijalno dobrim dijelom ovisi o njemu...
Drugoj je to neprihvatljivo i potpuno joj je normalno da nema te vrste muške dominacije (da to tako nazovemo).
E sad, problem nastaje kad se nađu dvije osobe suprotnih očekivanja i uvjerenja o načinu funkcioniranja partnerskog odnosa.
Primjera je oblak, od kupovine namjestaja, auta, kuce, odlaska na odmor, ma svega, u principu na kraju bude kako zene odluce. Mi ti funkcionisemo na drugim osnovama, zene na drugim i ko to skonta ima stabilnu vezu.
Ja i zena odemo kobiva da kupujemo namjestaj, eto i ja se pitam. Ona gleda trosjede i konta joj sto bi mi ova garnitura pristajala u dnevnoj, tacno u uz boju zidova. Ja gledam onu garnituru i mislim, hoce biti dobre handracine na ovoj garnituri, ma kupuj to sto prije da se ide kuci ne gubiti vrijeme dzabe
A sad vi nastavite sa filozofijom
-
dječak sa šibicama
#536 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Kako se ne pitas, jel te zena ikada pitala "da obucem crvenu ili plavu haljinu?"
Nema sad veze sta je dalje bilo, i jesi li pogodio njene misli ili si promasio, bitno je da te pita, dakle uvazava i tvoje misljenje (ako se podudara sa njenim)!
Nema sad veze sta je dalje bilo, i jesi li pogodio njene misli ili si promasio, bitno je da te pita, dakle uvazava i tvoje misljenje (ako se podudara sa njenim)!
-
detroit-mercy
#537 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ma meni se cini da ste ti i onaj crvenidječak sa šibicama wrote:Meshtre, zahvaljujuci tebi, single forumasice su kanalisale svoje zelje i ciljeve citajuci moja razmisljanja, i iz blago zbunjenog stanja presle u akciju.detroit-mercy wrote: Nego, dje mi je onaj vatreni od sinoc, jel zbario sta ili jos pise emotivne postove.
Cijelih 13 ponuda za sex, samo nocas iza ponoci![]()
(nickove necu navoditi, samo cu ih zavodnicki pogledati)
I zato ti more hvala!
Mogu ti reci da je taktika dobra
- Attitude
#538 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
ma neeeeeeeeeee
..edit...nesto kontam
pronicljivije bi bilo da jer barjak madner
2 suprotna stava...pa koji upali
-
hocunecu
#539 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
neka te onda tamo, a mene ovdjedječak sa šibicama wrote:Neka, ljepse mi je ovdjehocunecu wrote:hos da dodjem po tebedječak sa šibicama wrote:Izgubio sam se negdje kod Kardeljeva...![]()
ponuda kako vidim ne manjka(masala),tako da ovaj krug bez mene
-
detroit-mercy
#540 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
E vidis, to sam zaboravio, jedina stvar u kojoj se nasa pikadječak sa šibicama wrote:Kako se ne pitas, jel te zena ikada pitala "da obucem crvenu ili plavu haljinu?"
Mada, i tu idemo sa razlicitim pobudama, ona misli kako cu izgledati u ocima drugih osoba (trendy, nice i td), ja mislim kako cu je sto lakse raspakovati kada se vratimo
- pustopoljina
#541 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
posh'ajte mene...
crven_barjak ima malo vise godina

crven_barjak ima malo vise godina
-
dječak sa šibicama
#542 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
detroit-mercy wrote: Ma meni se cini da ste ti i onaj crveniustvari jedan te isti lik, samo se uduplao
. Igras na sigurno, jedan nick ko fol pun razumijevanja
a drugi pjesnicki nastrojen
. Od svega po malo za svakog po nesto
, ako fula jedan nece drugi
![]()
Mogu ti reci da je taktika dobra.
pazi sad kad hocunecu skonta da je upravo odbila poziv crvenog barjaka u KArdeljevo... pa gdje ce ti dusa covjece!
-
hocunecu
#543 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
dječak sa šibicama wrote:detroit-mercy wrote: Ma meni se cini da ste ti i onaj crveniustvari jedan te isti lik, samo se uduplao
. Igras na sigurno, jedan nick ko fol pun razumijevanja
a drugi pjesnicki nastrojen
. Od svega po malo za svakog po nesto
, ako fula jedan nece drugi
![]()
Mogu ti reci da je taktika dobra.
![]()
pazi sad kad hocunecu skonta da je upravo odbila poziv crvenog barjaka u KArdeljevo... pa gdje ce ti dusa covjece!
- crven_barjak
#544 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Mlade moje muze,pustopoljina wrote:posh'ajte mene...
crven_barjak ima malo vise godina![]()
crven_barjak niti visi na pola koplja (toliko o godinama, slikovito i jasno:)), niti ima pseudo-profile. Dr.Jackill i Mr.Hyde u barjaku se javljaju on-demand, kada puteno stvorenje pozeli da se uzme na jedan, drugi ili bezbroj drugih nacina. Za blagodat chalice, spreman sam se pretvoriti i u monaha, i u razjarenog bika (taurina na sve strane:):)).
Crven_barjak je jedan, i ponosno se viori nad tijelima visprenih nimfi:)
- HomeSweetHome
#545 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
O, majko moja, odavno se nisam ovako ismijala... Hvala ti Bajrace, gdje god da se vioris 
-
dječak sa šibicama
- HomeSweetHome
#547 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Sut' ba, sta se toliko hakaces, iscerat' ce me s posla 
-
♥ Julianna ♥
#548 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
Ohhh Bandiera Rossa, osjećam se kao da sam lupila glavom u banderucrven_barjak wrote:
Mlade moje muze,
crven_barjak niti visi na pola koplja (toliko o godinama, slikovito i jasno:)), niti ima pseudo-profile. Dr.Jackill i Mr.Hyde u barjaku se javljaju on-demand, kada puteno stvorenje pozeli da se uzme na jedan, drugi ili bezbroj drugih nacina. Za blagodat chalice, spreman sam se pretvoriti i u monaha, i u razjarenog bika (taurina na sve strane:):)).
Crven_barjak je jedan, i ponosno se viori nad tijelima visprenih nimfi:)
- HomeSweetHome
#549 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
uletili smo u aleju bandera, haman

-
dječak sa šibicama
#550 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja
u principu, suprotnosti cesto proizlaze iz jedne tacke...

ko spomene kopiju, ici ce u persun

ko spomene kopiju, ici ce u persun