30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
hocunecu

#526 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by hocunecu »

dječak sa šibicama wrote:Izgubio sam se negdje kod Kardeljeva...
hos da dodjem po tebe :D
crven_barjak

#527 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

Sa_dy wrote:
hocunecu wrote:
crven_barjak wrote:
Pa odgajamo par momaka nove generacije, lafcine strasne a imaju kicmu (a ne znaju cijepati drva, ali brzo uce:):)).
:thumbup:
HOce li do zime nauciti cijepati drva? :zoka:
Pa vidi, suncice nasa

Pokret je u sustini veoma slican jednom polozaju za kojeg je kamasutra trolejbus naspram Porche-a u zatjevnosti i ponekad i ugodjaju. Dodaj tome snagu, miris mlade borovine (onaj pravi, iz kojeg jos uvijek tece smola...aaa aludira li aludira:):)..jesam zloco).
Sve smisljeno s ciljem nesvjesnog usmjerenja na vise...hmmmm..pilanju nego cijepanju, mada i cijepanje se ni u kom slucaju ne smije izostaviti, visok tempo po rasjepljenom deblu, dok komsije je pocnu udarati vrhom metle (nekad je to bila soha za strik:)) i ne zakakukaju "dosta vise, djeca nam ne spavaju".

Eto, toliko o cijepanju:), momci ga znaju, samo sto kaze nas mediator iz ruralnih krajeva, cijepanje obezbjedjuje "pusti strah i udarac" od kljucne vaznosti za produbljeni ( u svakom smislu te rijeci, bas:)) osjecaj vrhunca kod zene:):).
madner

#528 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by madner »

detroit-mercy wrote:Back to work :mrgreen: , sutra je Petak, vazda bio dan za metak :mrgreen: .
Hebo filozofiju, guzil ko sta od vas :skoljka: , po 30 i nesto godina u gujici i filozofiraju na forumu sta je ljubav, sta su veze. Hebo forum, veceras na market (u carsiju) pa tamo primjenjujte teoriju a ne ovdje po forumu razglabati :lol: i onda se cudite sto nema onih pravih :mrgreen: .
Vi ko kada student izadje sa faxa, puni teorije ali praxa slabo :mrgreen:. Posao se uci na radnom mjestu a ne iz knjiga, knjige samo daju osnovu :mrgreen: sto vise praktikujes/radis, bolji postajes.
Nego, dje mi je onaj vatreni od sinoc, jel zbario sta ili jos pise emotivne postove :mrgreen: .
Bome ako barjak sta ne zguzi nece niko :D
radiostar

#529 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by radiostar »

madner wrote:
detroit-mercy wrote:Back to work :mrgreen: , sutra je Petak, vazda bio dan za metak :mrgreen: .
Hebo filozofiju, guzil ko sta od vas :skoljka: , po 30 i nesto godina u gujici i filozofiraju na forumu sta je ljubav, sta su veze. Hebo forum, veceras na market (u carsiju) pa tamo primjenjujte teoriju a ne ovdje po forumu razglabati :lol: i onda se cudite sto nema onih pravih :mrgreen: .
Vi ko kada student izadje sa faxa, puni teorije ali praxa slabo :mrgreen:. Posao se uci na radnom mjestu a ne iz knjiga, knjige samo daju osnovu :mrgreen: sto vise praktikujes/radis, bolji postajes.
Nego, dje mi je onaj vatreni od sinoc, jel zbario sta ili jos pise emotivne postove :mrgreen: .

znaci sutra nema seksa ni za koga... :run:
madner

#530 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by madner »

Ako bas zagusti preci na one 25-26 godina :D
dječak sa šibicama

#531 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by dječak sa šibicama »

hocunecu wrote:
Neka, ljepse mi je ovdje :D

A dodji, da setamo uz more i gledamo zalazak sunca, izdominirat cu te kasnije u sobi :lol:
crven_barjak

#532 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

radiostar wrote:
madner wrote:

znaci sutra nema seksa ni za koga... :run:
Auuu, barjak vam je otisao poluprazan iz nasih krajeva, neumorno sam iskaljivao bijes (u slatkom ritmu, da nam se ne uplase muze:)) sedmicama nad cednim tijelima, i sada u osami prelijepih krajeva, skladam djela protkana svjezim sjecanjima i razvijam vizualizaciju novih okrsaja. akumulacija, pa onda eksplozija usmjerenog karaktera:) (i to je patentirano:))
dječak sa šibicama

#533 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

detroit-mercy wrote: Nego, dje mi je onaj vatreni od sinoc, jel zbario sta ili jos pise emotivne postove :mrgreen: .
Meshtre, zahvaljujuci tebi, single forumasice su kanalisale svoje zelje i ciljeve citajuci moja razmisljanja, i iz blago zbunjenog stanja presle u akciju.

Cijelih 13 ponuda za sex, samo nocas iza ponoci :D :D (nickove necu navoditi, samo cu ih zavodnicki pogledati)

I zato ti more hvala!
crven_barjak

#534 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

dječak sa šibicama wrote:
hocunecu wrote:

A dodji, da setamo uz more i gledamo zalazak sunca, izdominirat cu te kasnije u sobi :lol:
Krenulo je krenulo:):)

Ama decko, ne posustaj, kakva setnja i inhaacija morskih minerala...uticu na sintezu proteina, pogotovo iz crvenog mesa, drzi kreatin u sebi, valjace za odlucujuce bitke druze, kad hocunecu predje rijeku, sva uzdrhtala i spremna da ti se baci na ustremljeni sprud radosti za zenu!!!

Napadaj i ne brani se, dok hocunecu ne promjeni nick u : HOCU POVAZDAN!!

:):):) e fakat je ludnica:)
detroit-mercy

#535 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by detroit-mercy »

Loulou wrote:
dječak sa šibicama wrote:Najsmjesnije mi je sto ima bruka zena koje ce se sa tim sloziti :D pa me zanima, jel to normalno stanje stvari, da se veza zasniva na dominantnom muzjaku i zeni cija je uloga da se univerzalno oslanja na muskarca, prvenstveno finansijski?
To je sve individualno. Mislim, naravno da je moguće napraviti neku generalizaciju na temelju većinskog ovog ili onog, ali u biti, kako smo svi različiti, tako su nam različite i želje, težnje, potrebe...
Jednoj ženi je, primjerice, sasvim normalno muškarac "udari šakom o stol", da je taj koga se pita - koji ima glavnu riječ u odlučivanju (uglavnom), da materijalno dobrim dijelom ovisi o njemu...
Drugoj je to neprihvatljivo i potpuno joj je normalno da nema te vrste muške dominacije (da to tako nazovemo).

E sad, problem nastaje kad se nađu dvije osobe suprotnih očekivanja i uvjerenja o načinu funkcioniranja partnerskog odnosa.
Jaranice moja, da ti ja odgovorim. Mi ti se muski u stvari nista ne pitamo, mi volimo da stvaramo privid da se pitamo ali u principu rijetko koju odluku mi donesemo. Sto prije to skontamo, bolje nam je. I za zene je isto tako bolje da to odmah skontaju, tj da se mi ko biva pitamo a u stvari se ne pitamo, a ne da se previse kurce :mrgreen: .
Primjera je oblak, od kupovine namjestaja, auta, kuce, odlaska na odmor, ma svega, u principu na kraju bude kako zene odluce. Mi ti funkcionisemo na drugim osnovama, zene na drugim i ko to skonta ima stabilnu vezu.
Ja i zena odemo kobiva da kupujemo namjestaj, eto i ja se pitam. Ona gleda trosjede i konta joj sto bi mi ova garnitura pristajala u dnevnoj, tacno u uz boju zidova. Ja gledam onu garnituru i mislim, hoce biti dobre handracine na ovoj garnituri, ma kupuj to sto prije da se ide kuci ne gubiti vrijeme dzabe :mrgreen: . Hanuma ko biva pita, hocemo li kupiti ovu, ja odgovrim ako cemo odmah probat odma uzimaj da se dzabe ne gubi vrijeme :mrgreen: .
A sad vi nastavite sa filozofijom :mrgreen: .
dječak sa šibicama

#536 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Kako se ne pitas, jel te zena ikada pitala "da obucem crvenu ili plavu haljinu?"

Nema sad veze sta je dalje bilo, i jesi li pogodio njene misli ili si promasio, bitno je da te pita, dakle uvazava i tvoje misljenje (ako se podudara sa njenim)! :D
detroit-mercy

#537 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by detroit-mercy »

detroit-mercy wrote: Nego, dje mi je onaj vatreni od sinoc, jel zbario sta ili jos pise emotivne postove :mrgreen: .
Meshtre, zahvaljujuci tebi, single forumasice su kanalisale svoje zelje i ciljeve citajuci moja razmisljanja, i iz blago zbunjenog stanja presle u akciju.

Cijelih 13 ponuda za sex, samo nocas iza ponoci :D :D (nickove necu navoditi, samo cu ih zavodnicki pogledati)

I zato ti more hvala!
Ma meni se cini da ste ti i onaj crveni :mrgreen: ustvari jedan te isti lik, samo se uduplao :mrgreen: . Igras na sigurno, jedan nick ko fol pun razumijevanja :mrgreen: a drugi pjesnicki nastrojen :skoljka: . Od svega po malo za svakog po nesto :mrgreen: , ako fula jedan nece drugi 8-)
Mogu ti reci da je taktika dobra :mrgreen: .
Attitude

#538 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Attitude »

:shock: :shock:
ma neeeeeeeeeee :evil: :D

..edit...nesto kontam
pronicljivije bi bilo da jer barjak madner :shock: :D
2 suprotna stava...pa koji upali :skoljka: :lol: :run:
hocunecu

#539 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by hocunecu »

hocunecu wrote:

neka te onda tamo, a mene ovdje
ponuda kako vidim ne manjka(masala),tako da ovaj krug bez mene :D
detroit-mercy

#540 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by detroit-mercy »

dječak sa šibicama wrote:Kako se ne pitas, jel te zena ikada pitala "da obucem crvenu ili plavu haljinu?"

Nema sad veze sta je dalje bilo, i jesi li pogodio njene misli ili si promasio, bitno je da te pita, dakle uvazava i tvoje misljenje (ako se podudara sa njenim)! :D
E vidis, to sam zaboravio, jedina stvar u kojoj se nasa pika :mrgreen: , prije svakog izlaska, ide pitanje kako mi ovo stoji :mrgreen: . Ako ja potvrdim da je dobro onda se to i nosi :mrgreen: .
Mada, i tu idemo sa razlicitim pobudama, ona misli kako cu izgledati u ocima drugih osoba (trendy, nice i td), ja mislim kako cu je sto lakse raspakovati kada se vratimo :mrgreen: .
pustopoljina

#541 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by pustopoljina »

posh'ajte mene...
crven_barjak ima malo vise godina 8-) :lol:
dječak sa šibicama

#542 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

detroit-mercy wrote: Ma meni se cini da ste ti i onaj crveni :mrgreen: ustvari jedan te isti lik, samo se uduplao :mrgreen: . Igras na sigurno, jedan nick ko fol pun razumijevanja :mrgreen: a drugi pjesnicki nastrojen :skoljka: . Od svega po malo za svakog po nesto :mrgreen: , ako fula jedan nece drugi 8-)
:lol:

pazi sad kad hocunecu skonta da je upravo odbila poziv crvenog barjaka u KArdeljevo... pa gdje ce ti dusa covjece! :lol:
hocunecu

#543 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by hocunecu »

detroit-mercy wrote: Ma meni se cini da ste ti i onaj crveni :mrgreen: ustvari jedan te isti lik, samo se uduplao :mrgreen: . Igras na sigurno, jedan nick ko fol pun razumijevanja :mrgreen: a drugi pjesnicki nastrojen :skoljka: . Od svega po malo za svakog po nesto :mrgreen: , ako fula jedan nece drugi 8-)
:lol:

pazi sad kad hocunecu skonta da je upravo odbila poziv crvenog barjaka u KArdeljevo... pa gdje ce ti dusa covjece! :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
crven_barjak

#544 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crven_barjak »

pustopoljina wrote:posh'ajte mene...
crven_barjak ima malo vise godina 8-) :lol:
Mlade moje muze,

crven_barjak niti visi na pola koplja (toliko o godinama, slikovito i jasno:)), niti ima pseudo-profile. Dr.Jackill i Mr.Hyde u barjaku se javljaju on-demand, kada puteno stvorenje pozeli da se uzme na jedan, drugi ili bezbroj drugih nacina. Za blagodat chalice, spreman sam se pretvoriti i u monaha, i u razjarenog bika (taurina na sve strane:):)).

Crven_barjak je jedan, i ponosno se viori nad tijelima visprenih nimfi:)
HomeSweetHome

#545 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by HomeSweetHome »

O, majko moja, odavno se nisam ovako ismijala... Hvala ti Bajrace, gdje god da se vioris :)
HomeSweetHome

#547 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by HomeSweetHome »

Sut' ba, sta se toliko hakaces, iscerat' ce me s posla :D
♥ Julianna ♥

#548 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by ♥ Julianna ♥ »

crven_barjak wrote:
Mlade moje muze,

crven_barjak niti visi na pola koplja (toliko o godinama, slikovito i jasno:)), niti ima pseudo-profile. Dr.Jackill i Mr.Hyde u barjaku se javljaju on-demand, kada puteno stvorenje pozeli da se uzme na jedan, drugi ili bezbroj drugih nacina. Za blagodat chalice, spreman sam se pretvoriti i u monaha, i u razjarenog bika (taurina na sve strane:):)).

Crven_barjak je jedan, i ponosno se viori nad tijelima visprenih nimfi:)
Ohhh Bandiera Rossa, osjećam se kao da sam lupila glavom u banderu :-)
HomeSweetHome

#549 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by HomeSweetHome »

uletili smo u aleju bandera, haman :-)

:D :D :D
dječak sa šibicama

#550 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

u principu, suprotnosti cesto proizlaze iz jedne tacke...

Image

ko spomene kopiju, ici ce u persun :D
Locked