30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Hasharijast

#51 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Hasharijast »

Luce wrote:Duh nema veze s godinama...cak mislim sto je covjek/zena stariji, ima vise iskustva, moze kvalitetnije da se zeza i da bude zanimljiviji.
Prema tome, star ili mlad, nije bitno, ili imas duha ili nemas.

Stoji da nije lako u nasim uslovima sa svim problemima koji nas okruzuju biti opusten, razdragan, cak moras se puno truditi da budes pozitivan i ne dozvolis smaracima da te bace u crnjak.
Ali mi nije jasno ko na prvim izlascima prica o nekim smor temama? Pa valjda su izlasci i druzenje prilika da se zezas, pricas o nekim zanimljivim stvarima, interesima...a ne o fin. krizi i kreditu!
... jest vala, odmah dekolte nabacit i neku laganu pricu o odbojci na pijesku, da sugovornik moze lagano da "vizualizira" kako se dekolte ponasa pri smečiranju! :):):):) A cini mi se da ove preko 30 za svako rješenje imaju problem :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
Hasharijast

#52 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Hasharijast »

swirl wrote:
Hasharijast wrote: Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda :)
Bas me interesuje gdje ima ta statistika, bas bih voljela da je procitam?
Hahaha negdje sam to procitao, a moze biti i da je šala, ali mislim da nije daleko od istine :) BTW, dopada mi se tvoj avatar, rado sam citao stripove o Modesty Blaise
Last edited by Hasharijast on 18/07/2011 16:34, edited 1 time in total.
rika

#53 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by rika »

Attitude wrote:
Luce wrote:Duh nema veze s godinama...cak mislim sto je covjek/zena stariji, ima vise iskustva, moze kvalitetnije da se zeza i da bude zanimljiviji.

Stoji da nije lako u nasim uslovima sa svim problemima koji nas okruzuju biti opusten, razdragan, cak moras se puno truditi da budes pozitivan i ne dozvolis smaracima da te bace u crnjak.
Ali mi nije jasno ko na prvim izlascima prica o nekim smor temama? Pa valjda su izlasci i druzenje prilika da se zezas, pricas o nekim zanimljivim stvarima, interesima...a ne o fin. krizi i kreditu!
:thumbup:
Me too :thumbup: :thumbup: :thumbup:
madner

#54 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by madner »

Tjesite se, mozete dok se ne obnovi Dom penzionera. :D
swirl

#55 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by swirl »

Hasharijast wrote:
swirl wrote:
Hasharijast wrote: Cudno je ali ove nase jadne djevojke, kada predju tridesetu a ne udaju se postanu tako cangrizave, cinicne, a Boga mi cesto i zlobne. Valjda su cule za onu statistiku da su djevojci koja je prekoracila 30tu vece sanse da pogine u teroristickom napadu nego da se uda :)
Bas me interesuje gdje ima ta statistika, bas bih voljela da je procitam?
Hahaha negdje sam to procitao, a moze biti i da je šala, ali mislim da nije daleko od istine :) BTW, dopada mi se tvoj avatar, rado sam citao stripove o Modesty Blaise
To smo citale mi, ove sto imaju preko 30, cangrizave, cinicne i zlobne, sumnjam da su citale ove mladje :wink:
zelenashica

#56 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by zelenashica »

rika wrote:
Attitude wrote:

:thumbup: ...ali ipak ljudi se ne mogu isključiti iz tokova života.Mislim da veza samim prerastanjem u ozbiljniju dobija i ozbiljnije teme za razgovor.
Hasharijast

#57 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Hasharijast »

Bas me interesuje gdje ima ta statistika, bas bih voljela da je procitam?[/quote]

Hahaha negdje sam to procitao, a moze biti i da je šala, ali mislim da nije daleko od istine :) BTW, dopada mi se tvoj avatar, rado sam citao stripove o Modesty Blaise[/quote]

To smo citale mi, ove sto imaju preko 30, cangrizave, cinicne i zlobne, sumnjam da su citale ove mladje :wink:[/quote]

Ama znam, zato sam i rekao da mi se dopada avatar, da pokazem kako se prica da damama preko 30, kako to ne moraju biti neke teske teme :):):) Igras li odbojku na pjesku? 8-) :lol:
slobodni armirach

#58 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by slobodni armirach »

Hasharijast wrote: Sjecam se kada su me kolegice, koje su takodjer presle 30tu, pitale za kakvog jarana. Da vidis uslova: da nije papak, da je zgodan, da je sportista, da nije kurvar, da ne zivi sa majkom, da ima stan, da je finansijski obezbjedjen, da nije mafijaš da ima stalan posao, da je iskren, da je visoko obrazovan (po mogucnosti vani), da je romantican, zabavan, da nije mamin sin, da nije debeo, itd itd itd.
i da ima dva ziranta :lol: :lol:

Post ti je sasvim OK, a daj nam opisi te kolegice, vrlo kratko jer ,

Sta ona Jadna nudi za sve uslove koje je pobrojala?
Attitude

#59 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Attitude »

madner wrote:Tjesite se, mozete dok se ne obnovi Dom penzionera. :D
neka nama takvih putera da nas vracaju u mladost :D
Luce

#60 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Luce »

Hasharijast wrote:

... jest vala, odmah dekolte nabacit i neku laganu pricu o odbojci na pijesku, da sugovornik moze lagano da "vizualizira" kako se dekolte ponasa pri smečiranju! :):):):) A cini mi se da ove preko 30 za svako rješenje imaju problem :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)
Tebe su decko ocito ubile u pojam te tvoje smaracice pa ti mislis sav ostali svijet preko 30 je takav.
Eeeeeee da ja tebe upoznam sa par mojih cura, promijenio bi ti misljenje, garantujem ti:-D
JThomas

#61 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by JThomas »

slobodni armirach wrote:
Hasharijast wrote: Sjecam se kada su me kolegice, koje su takodjer presle 30tu, pitale za kakvog jarana. Da vidis uslova: da nije papak, da je zgodan, da je sportista, da nije kurvar, da ne zivi sa majkom, da ima stan, da je finansijski obezbjedjen, da nije mafijaš da ima stalan posao, da je iskren, da je visoko obrazovan (po mogucnosti vani), da je romantican, zabavan, da nije mamin sin, da nije debeo, itd itd itd.

žene, armirač vam je ekstra lik :thumbup: samo što navija za čelik...
rika

#62 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by rika »

Nije to do Modesty,nego ste chitale previshe Alan Forda pa ste onda postale cinichne i zlobne... :D :D :D
Zamislite josh kakve bi bile da je izlazio svake sedmice a ne jednom u 15 dana :-)
kakav nered

#63 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by kakav nered »

baš tako... to nema veze s godinama... ja ću i u 50tim biti opuštena i djetinjasta jer sam takva... uvijek se smijem, ali to ne znači da nemam problema, nego da ne dam problemima da mi ubiju duh... i stvarno ljudi koje znam koji imaju najviše problema nikad ne kukaju... o problemima pričaju kao i o svemu ostalom... ne daju da ih slome... a ovi što kukaju najčešće kukaju o glupostima...
Hasharijast

#64 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Hasharijast »

slobodni armirach wrote:

Iskreno, nude relativno malo. Nude dovoljno da ih mogu smatrati prijateljicama, ali kada ih pokušam zamisliti kao svoju djevojku ili suprugu - sav se naježim. I što je najgore, kada pokušam da prijateljski indirektno kažem da malo spuste durbine, još se i naljute :lol:
rika

#65 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by rika »

Hasharijast wrote:
slobodni armirach wrote:

Iskreno, nude relativno malo. Nude dovoljno da ih mogu smatrati prijateljicama, ali kada ih pokušam zamisliti kao svoju djevojku ili suprugu - sav se naježim. I što je najgore, kada pokušam da prijateljski indirektno kažem da malo spuste durbine, još se i naljute :lol:
To i ja cesto kazhem i sad samo jos sestra sa mnom komunicira :D
swirl

#66 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by swirl »

Hasharijast wrote:Bas me interesuje gdje ima ta statistika, bas bih voljela da je procitam?
Hahaha negdje sam to procitao, a moze biti i da je šala, ali mislim da nije daleko od istine :) BTW, dopada mi se tvoj avatar, rado sam citao stripove o Modesty Blaise[/quote]

To smo citale mi, ove sto imaju preko 30, cangrizave, cinicne i zlobne, sumnjam da su citale ove mladje :wink:[/quote]

Ama znam, zato sam i rekao da mi se dopada avatar, da pokazem kako se prica da damama preko 30, kako to ne moraju biti neke teske teme :):):) Igras li odbojku na pjesku? 8-) :lol:[/quote]

Aha, igram, redovno :D
Hasharijast

#67 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Hasharijast »

[/quote]... jest vala, odmah dekolte nabacit i neku laganu pricu o odbojci na pijesku, da sugovornik moze lagano da "vizualizira" kako se dekolte ponasa pri smečiranju! :):):):) A cini mi se da ove preko 30 za svako rješenje imaju problem :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)[/quote]

Tebe su decko ocito ubile u pojam te tvoje smaracice pa ti mislis sav ostali svijet preko 30 je takav.
Eeeeeee da ja tebe upoznam sa par mojih cura, promijenio bi ti misljenje, garantujem ti:-D[/quote]

Ma gdje sam ti ja bona ubijen u pojam? Pa vidis da mi je svaki post duhovit 8) :lol: :lol: :lol:
Ma imam ti ja i takvih prijateljica, sve nešto u speedu, sve izlaze, provodi ujutro do pet, dobro im, Zrće i fazoni, znaju sve face u gradu i svako njih zna. Ok su osobe i super su raja, ali ta "nuklearna" energija je previše. Zamisli to oženit, pa takvu ni šest muževa ne bi smirlilo, a kamo li jedan :)
dječak sa šibicama

#68 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by dječak sa šibicama »

Trebao si im odmah pokloniti po jednu macku, dok je vrijeme, da izgrade odnos.

Pazi uslova :D njima ni Rizzo Ruza nebi bio dovoljno dobar.
swirl

#69 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by swirl »

Hasharijast wrote:
... jest vala, odmah dekolte nabacit i neku laganu pricu o odbojci na pijesku, da sugovornik moze lagano da "vizualizira" kako se dekolte ponasa pri smečiranju! :):):):) A cini mi se da ove preko 30 za svako rješenje imaju problem :lol: :lol: :lol: :lol: 8-)[/quote]

Eeeeeee da ja tebe upoznam sa par mojih cura, promijenio bi ti misljenje, garantujem ti:-D[/quote]

Ma gdje sam ti ja bona ubijen u pojam? Pa vidis da mi je svaki post duhovit 8) :lol: :lol: :lol:
Ma imam ti ja i takvih prijateljica, sve nešto u speedu, sve izlaze, provodi ujutro do pet, dobro im, Zrće i fazoni, znaju sve face u gradu i svako njih zna. Ok su osobe i super su raja, ali ta "nuklearna" energija je previše. Zamisli to oženit, pa takvu ni šest muževa ne bi smirlilo, a kamo li jedan :)[/quote]

Pa sta su radile sa 20, ako ih je sa 30 i nesto uhvatio sandoprc? :-)
slobodni armirach

#70 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by slobodni armirach »

Hasharijast wrote: Iskreno, nude relativno malo. Nude dovoljno da ih mogu smatrati prijateljicama, ali kada ih pokušam zamisliti kao svoju djevojku ili suprugu - sav se naježim. I što je najgore, kada pokušam da prijateljski indirektno kažem da malo spuste durbine, još se i naljute :lol:
vise sam mislio,
da nisu papanke, da su zgodne, da imaju termin za Haerobik il neku drugu azijatsku disciplinu za kurltanje po jeftinom laminatu, da li su kuharice, dal zive sa materama, dal imaju nekretnina i pokretnina, da je parali ima ufuran biznis, da nece švere fatat, da je iskrena, da li je nisko obrazovana, da nije babina,..... :lol: :lol: :lol:

ako imaju sve ove uslove ispunjene onda mogu trazit sebi slicne, nikako da skontaju da FK Famos nemoze preko noci da igra Ligu Evrope.

JT :D mora i to neko :-D
Hasharijast

#71 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Hasharijast »

dječak sa šibicama wrote:
Trebao si im odmah pokloniti po jednu macku, dok je vrijeme, da izgrade odnos.

Pazi uslova :D njima ni Rizzo Ruza nebi bio dovoljno dobar.
HAHAHA ovo za Rizu je super. Nego, kraj je radnog vremena, treba kuci ici. Sto bi reko moj kolega: "Samo se treba zaHebavat i šnicle jest" :) Haj zdravo :thumbup:
Luce

#72 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Luce »

:thumbup: ...ali ipak ljudi se ne mogu isključiti iz tokova života.Mislim da veza samim prerastanjem u ozbiljniju dobija i ozbiljnije teme za razgovor.[/quote]

naravno, ali na prvim date-ovima se prezentiras, trudis se biti sto interesantniji, pokazujes svoju najbolju sliku :D ili narodski prodajes se :D
Poslije pricas i o ozbiljnijim stvarima, kad se prodas :-D
Zezam se, neki ljudi su po prirodi negativci, pa kad pricaju o suncanom danu, sto rece postavljac teme, osjecas k'o da ti nesto sjedi na ledjima.
A naravno da ces pricati i o ozbiljnim temama, samo opet ponavljam, sve je to do toga kako to neko isprica i zasto.
Luce

#73 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Luce »

Hasharijast wrote:Tebe su decko ocito ubile u pojam te tvoje smaracice pa ti mislis sav ostali svijet preko 30 je takav.
Eeeeeee da ja tebe upoznam sa par mojih cura, promijenio bi ti misljenje, garantujem ti:-D
Ma gdje sam ti ja bona ubijen u pojam? Pa vidis da mi je svaki post duhovit
Ma imam ti ja i takvih prijateljica, sve nešto u speedu, sve izlaze, provodi ujutro do pet, dobro im, Zrće i fazoni, znaju sve face u gradu i svako njih zna. Ok su osobe i super su raja, ali ta "nuklearna" energija je previše. Zamisli to oženit, pa takvu ni šest muževa ne bi smirlilo, a kamo li jedan [/quote]

Izvini Mr. duhoviti :-D
Eto vidis da ne znas, nisam pricala ni o speedu, ni o Zrcu...ides iz krajnosti u krajnost, od ovih sto su dosadne i biraju pa do ovih "nuklearnih" :)
johnny-bravo

#74 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by johnny-bravo »

Sjecam se kada su me kolegice, koje su takodjer presle 30tu, pitale za kakvog jarana. Da vidis uslova: da nije papak, da je zgodan, da je sportista, da nije kurvar, da ne zivi sa majkom, da ima stan, da je finansijski obezbjedjen, da nije mafijaš da ima stalan posao, da je iskren, da je visoko obrazovan (po mogucnosti vani), da je romantican, zabavan, da nije mamin sin, da nije debeo, itd itd itd.Na svako od pitanja sam odogovorio da imam takvih prijatelja, a kada su me onako, gotovo agresivno pitale a kad cemo ih upoznati, hladno sam odgovorio:

"Mislim da nema potrebe, oni ganjaju samo djevojke ispod 22 godine".

E da vidite onda paljbe: seljaci, šovinisti, glupani a čak se jednoj ote PEDOFILI ! :):):) Ponovo sam na to odgovorio: Pa šta ćete, vi imate 50 kriterija a oni samo jedan. Mislim da su moje kolege ipak poštenije :)
:thumbup: aplaudiram u pozadini!!! Odmah su se forumse zeMske pobunile protiv postavljaca, te ocekuje da ga neko zabavlja, te valjda je pozitivno ako je zena ozbiljna, te nije svaka rodjena sa zlatnom kasikom, a covjek je totalno u pravu! De ba ljudi malo pozitive, pa zar su problemi svakodnevnice tema za upoznavanja i prvi/drugi sastanak! I ja sam silom prilika od 15 godine vrlo ozbiljan, ne znam gdje cu od problema, ujutru se roknem na infuziju da preguram dan, ali ne prosipam to nekome koga tek upoznajem, tj. ne prosipam ih nikome! Kad se god sjedne na kafu s'nekim samo cujem qqlele, zahebi to, ako mi nemamo o cemu drugom pricati... O kriterijumima danasnjih djevojaka suvisno je i govoriti, u citiranom postu je sve receno... a sve nesto ogorceno, ljuto, umislilo da su Sex&City (u stvari sex-a godinama vidilo nije a selendra samo takva) nemoze im se na lopati prinijeti i prici, osmijeh su zaboravile kako izgleda, a ako igrom kakvog misterioznog slucaja i pridjes... kad otvori usta ujedes sam sebe za dupe sto si joj i prilazio... niko ne ocekuje da se tu izvodi trostruki axl, ali po koji osmijeh, lijepo izrazavanje, i koja vedra i lijepa rijec su dobrodosle! Isto kao sto i vi padate na "sarm i duhovitost" (lafo) tako i mi volimo da se nasmijemo s'vremena na vrijeme...
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#75 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by plain vanilla »

e dugo nije bilo ovako lijepo organizovane pljuvacine..
em pisu muski i mladji od 30, kao nesto i oni znaju, a ovi stariji valjda planiraju strijeljat zhene kad predju 40 :-)
Locked