30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
crazy bitch

#176 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crazy bitch »

Jedan001 wrote:
crazy bitch wrote:jooooj rafala po 30-godisnjakinjama, sta vam je ljudi, ispade kad imas 30 odmah se objesi. Licno znam cure koje sa 30 izgledaju puuuuuuuuno bolje od onih sa 20 i nesto, ako cemo sad o fizickom izgledu, a sto se tice price ne znam bas kome moze biti zanimljiva cura koja ima 20 i nesto godine i vrhunac njene "luckavosti" je "kako sam se sinoc napila allaaaaaaaha mi.." :run:
niko nije govorio o njenom fizickom izgledu nego o zahtjevima sta hoce i sta trazi... da ne kazem "proserava se"
ne uklapa se jednostavno, bolje mladje prolaze po tom pitanju ali kao sto rekoh ne po fizici nego su opustenije mnogo. Lakse se spika s njom razvija ... itd itd..

a to allaaaaaaha mi ne bih komentarisao jer je to dno dna...
svako se kune u nesto a ne zna ni zapravo sta govori... :oops:
pa vidis da su gore sasuli rafal da su ove preko 30 zivi mrtvaci :-) ma ko voli nek izvoli, ja licno volim muske od 70 i kusur, takvi nek mi se jave slobodnoooooo :lol: :lol:
drekalica28

#177 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by drekalica28 »

fidoremilienko wrote:Dajte anketu, starije ili mlađe koke!? :D
A gdje sredina? :zoka:
O'zone
Globalni moderator

#178 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by O'zone »

dječak sa šibicama wrote:Decki, ako vam se ne svidjaju 30 i 30+ djevojke, prosetajte malo, ima ko hoce 8) :D
uuuuuuuuuu! like a lot :thumbup:
Troll_Happens

#179 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Troll_Happens »

crazy bitch wrote:
Jedan001 wrote:
crazy bitch wrote:jooooj rafala po 30-godisnjakinjama, sta vam je ljudi, ispade kad imas 30 odmah se objesi. Licno znam cure koje sa 30 izgledaju puuuuuuuuno bolje od onih sa 20 i nesto, ako cemo sad o fizickom izgledu, a sto se tice price ne znam bas kome moze biti zanimljiva cura koja ima 20 i nesto godine i vrhunac njene "luckavosti" je "kako sam se sinoc napila allaaaaaaaha mi.." :run:
niko nije govorio o njenom fizickom izgledu nego o zahtjevima sta hoce i sta trazi... da ne kazem "proserava se"
ne uklapa se jednostavno, bolje mladje prolaze po tom pitanju ali kao sto rekoh ne po fizici nego su opustenije mnogo. Lakse se spika s njom razvija ... itd itd..

a to allaaaaaaha mi ne bih komentarisao jer je to dno dna...
svako se kune u nesto a ne zna ni zapravo sta govori... :oops:
pa vidis da su gore sasuli rafal da su ove preko 30 zivi mrtvaci :-) ma ko voli nek izvoli, ja licno volim muske od 70 i kusur, takvi nek mi se jave slobodnoooooo :lol: :lol:

pa dobro mozda su tako interpretirali ali nisu tako mislili zna se da je stara koka dobra juha haha :)
znaci da sacekam jos koju deceniju pa da se igras sa starim cikom :) hahaha :lol:
crazy bitch

#180 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crazy bitch »

ove sto imaju 20 pregazilo vise nego one sa 30 :dance: :lol:
fidoremilienko

#181 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by fidoremilienko »

drekalica28 wrote:
Pa nema sredine :-?

Imaju ove koke do 30 i preko 30 :D
dječak sa šibicama

#182 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by dječak sa šibicama »

O'zone wrote:
dječak sa šibicama wrote:Decki, ako vam se ne svidjaju 30 i 30+ djevojke, prosetajte malo, ima ko hoce 8) :D
uuuuuuuuuu! like a lot :thumbup:
mache, idemo do Kluza? :D (ako pitas sta ti je to, racunaj da smo zavrsili :x :D :D )
Troll_Happens

#183 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Troll_Happens »

crazy bitch wrote:ove sto imaju 20 pregazilo vise nego one sa 30 :dance: :lol:
potpisujem :thumbup: normalnije su stare koke po nekom pitanju ali kao sto rekoh i u velikom grcu ne znaju se opustiti :roll:
crazy bitch

#184 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by crazy bitch »

pa dobro mozda su tako interpretirali ali nisu tako mislili zna se da je stara koka dobra juha haha :)
znaci da sacekam jos koju deceniju pa da se igras sa starim cikom :) hahaha :lol:[/quote]

dodji da ti ciko da bombon buahahah
dječak sa šibicama

#185 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

madner wrote:Princip se zove rokada. Kada roba dostigne rok trajanja zamjeni se novom. Bez ikakve ljutnje. :D
Bogami ja imam Philips iz `90, jos radi, ko mlijeko slika.

Jest da mi ovo i nije neka reklama, sad ce neka 30+godisnjakinja zakljuciti "aha ovaj ima tv iz `90, tada sam se prvi put poljubila eeeej, ovaj nema puno para, krizam!" jelda? :D :D

Mada ce iskusnije zakljuciti "ovaj ima stila i zna sta hoce" :D
drekalica28

#186 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by drekalica28 »

fidoremilienko wrote:
drekalica28 wrote:
Pa nema sredine :-?

Imaju ove koke do 30 i preko 30 :D
Koke do 30? :roll:
Gdje se kokama počinju brojati godine?
5.....10.....15....20....25?
Troll_Happens

#187 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Troll_Happens »

crazy bitch wrote:pa dobro mozda su tako interpretirali ali nisu tako mislili zna se da je stara koka dobra juha haha :)
znaci da sacekam jos koju deceniju pa da se igras sa starim cikom :) hahaha :lol:
dodji da ti ciko da bombon buahahah[/quote]

ja bih rado bombonu :P
fidoremilienko

#188 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by fidoremilienko »

drekalica28 wrote:
Pa dobro, nazovimo ih sve skupa djevojke.

Mislim, ako sam dobro razumio, ovaj pokretač se žali na djevojke >30 :roll: E, sad gdje se godine počinju brojati, pa valjda tamo oko 20-te, ako sam dobro i to razumio :D
madner

#189 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by madner »

dječak sa šibicama wrote:
madner wrote:Princip se zove rokada. Kada roba dostigne rok trajanja zamjeni se novom. Bez ikakve ljutnje. :D
Bogami ja imam Philips iz `90, jos radi, ko mlijeko slika.

Jest da mi ovo i nije neka reklama, sad ce neka 30+godisnjakinja zakljuciti "aha ovaj ima tv iz `90, tada sam se prvi put poljubila eeeej, ovaj nema puno para, krizam!" jelda? :D :D

Mada ce iskusnije zakljuciti "ovaj ima stila i zna sta hoce" :D
Ja samo zakljucujem da ti nije granata roknula u ili oko stana. :D

Moze biti dobra slika, ali izasla nova tehnologija, drugi omjer. Ne moze to stari aparat da prati, a nije ni tebi vise merak. Ali eto bolji je u skupljanju prasine od novijeg. :D
drekalica28

#190 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by drekalica28 »

fidoremilienko wrote:
drekalica28 wrote:
Pa dobro, nazovimo ih sve skupa djevojke.

Mislim, ako sam dobro razumio, ovaj pokretač se žali na djevojke >30 :roll: E, sad gdje se godine počinju brojati, pa valjda tamo oko 20-te, ako sam dobro i to razumio :D
Pa morate biti precizni u svojim izlaganjima. :D
Kako drugačije da znamo na šta mislite.
Aj :roll: ......a za nas kažu da smo komplikovane. :oops: :D
Strpljiva

#191 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Strpljiva »

Samo što popustiše pitanje nevinosti i umijeće pravljanja pite, sada po godinama udarili. Pa ko kuka, majka mu stara?!
dječak sa šibicama

#192 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

drekalica28 wrote: Koke do 30? :roll:
Znaci, mama od jedne prijateljice je svojoj cerkici, dakle prijateljici, ovako objasnila "k(s)ceri, ako se ne udas do 25, kasnije te niko nece htjeti, hajd sad mars iz kuce" parafraziram

I udala se ona u 25-oj.

Sve fina gradska raja...
fidoremilienko

#193 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by fidoremilienko »

drekalica28 wrote:
Pa morate biti precizni u svojim izlaganjima. :D
Kako drugačije da znamo na šta mislite.
Aj :roll: ......a za nas kažu da smo komplikovane. :oops: :D
To ba ja dao prijedlog pokretaču, pa neka on sam odredi.
Ja bih metnuo donju granicu na 18 gornju 30! :D

A ove od 30-40 Kud ćeš dalje :D
johnny-bravo

#194 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by johnny-bravo »

Strpljiva wrote:Samo što popustiše pitanje nevinosti i umijeće pravljanja pite, sada po godinama udarili. Pa ko kuka, majka mu stara?!
:lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#195 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

madner wrote: Ja samo zakljucujem da ti nije granata roknula u ili oko stana. :D

Moze biti dobra slika, ali izasla nova tehnologija, drugi omjer. Ne moze to stari aparat da prati, a nije ni tebi vise merak. Ali eto bolji je u skupljanju prasine od novijeg. :D
Nije, ali bili focaci u stanu par mjeseci (ljubim zemljake ovom prilikom!)

I nisu ga odnijeli!

Istina, ove nove plazme, dobre, ali imam ja dvije sobe, dvije televizije, jedna je nova 8)

Mislim da dalje ne trebam nista govoriti :lol:
drekalica28

#196 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by drekalica28 »

dječak sa šibicama wrote:
drekalica28 wrote: Koke do 30? :roll:
Znaci, mama od jedne prijateljice je svojoj cerkici, dakle prijateljici, ovako objasnila "k(s)ceri, ako se ne udas do 25, kasnije te niko nece htjeti, hajd sad mars iz kuce" parafraziram

I udala se ona u 25-oj.

Sve fina gradska raja...
Pa mene su onda skroz pogrešno odgojili :shock: ....kaže mati....ne moraš se ti nikad ni udati, ali dijete bi trebala imati. :D
Fakat sam mislila da sam i ja fina gradska raja. :oops: :D :lol:
Troll_Happens

#197 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by Troll_Happens »

Strpljiva wrote:Samo što popustiše pitanje nevinosti i umijeće pravljanja pite, sada po godinama udarili. Pa ko kuka, majka mu stara?!
godine nisu nikad za mene bile problem naravno samo da nije sad razlika previse extremna. Bitnije je da je sposobna da zna odradjivati poslove (tu ne mislim samo na kucne) i da je interesantna sve ostalo je manje bitno :oops:
rednailed

#198 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by rednailed »

rika wrote:30te..
Opjevane i "odsvirane",predsoblje 40tih,za neke mozhda i kraj prvog poluvremena..;)
U svojim 20tim sam 30te smatrao dobom kada ce se na mome hardware-u vec poceti kvariti neke stvari,da kucnem u drvo
sve radi bez problema,cak mi je i opca kondicija bolja nego u 20tim..:)
Sa ostatkom sam i vise nego zadovoljan (ako je to nekakvo mjerilo uspjeha),poslovi dobro idu,a
cak i volim ono sto radim,mada opet u 20tim sam mislio da cu "spashavati svijet" u 30tim..
Da ne zvucim sada patetichno,ali da bi se sve bilo potpuno nedostaje osoba "B" (mada kontam, da mozhda postoji osoba 'B',nesto bi drugo sigurno nedostajalo,mozhda bi nam djeca navijala za F.K "Torpedo" ) :) :)
Kazhu da problem uvijek treba trazhiti u ili pri sebi i daleko od toga da sam savrshen..jako sam direktan,nisam
laskavac (niti uopce znam kako se to "radi" ) ,pa cak sam i u nekim "udvaranjima" daleko od suptilnog (ali nikad
bezobrazan) i ako prvi napravim korak prema djevojci,ocekujem u skorasnje vrijeme neki oblik reciprociteta..
I last but not least,posto sam odrastao vani (i to prije "desavanja" naroda u SFRJ),imam nemali problem sa konkretno
sarajevskim mentalitetom,mada sam igrom sluchaja (i prijevremenog pucanja maminog mjehura) u ovom gradu i rodjen..:)---cinjenica koja obraduje svakog immigration agent-a po bjelosvjetskim aerodromima (Tel-Aviv mi je omiljeni) :D
Znaci pretjerana posvecenost fizickom izgledu i garderobi ce me mozhda privuci na prvu (jer svi mi muski slicno kucamo)
ali i nakon upoznavanja sa nekom djevojkom ,problemi pocinju uvijek sa drugim utiskom..
Nalazim se u drugoj polovici 30tih ,znaci djevojke sa kojima sam izlazio su "tu negdje",vecinom par godina mladje,
koliko toliko (mislim) formirane licnosti,ne izgledaju lose ali problem je "pricha",karizma,energija..
One su jednostavno UMORNE,SLOMLJENE ne znam kako to vise ni opisati..Sva se pricha nekako svede na
"Sefica joj popi krv"," raja se razishla kako su se prijateljice poudale" ," joj vidi nam drzhave gdje zhivimo"..
Sve se svodi na nekakvo "lamentiranje",kukanje ,nigdje tu neke mladalacke svjezhine,nekih mozhda i luckastih snova
(koji se mozhda nece nikada ni ostvariti ali covjek dok je zhiv treba da ima planove i snove) ,nego iz tih
djevojaka izbija tolika tezhina da je poslije tih nekih kvazi sastanaka bukvalno na ramenima osjecam..:(
I kako se zagrijati za tako nekoga :(?
Popricham i (pozhalim se) nekim jaranima i haverima i oni koji su single imaju slichne probleme,oni koji nisu
"a sto bi tebi bilo bolje nego nama?" :) :)
Pa me interesuje,kakva je situacija kod vas :)?
rika, men's'cini bi se ti zenio:)) pravi oglas:)) sala, no hard feelings:)
dječak sa šibicama

#199 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

drekalica28 wrote:
Pa mene su onda skroz pogrešno odgojili :shock: ....kaže mati....ne moraš se ti nikad ni udati, ali dijete bi trebala imati. :D
Fakat sam mislila da sam i ja fina gradska raja. :oops: :D :lol:
Nisu, koliko se ova prijateljica usrecila udajom, bolje da se nikad udala nije.

Ali za mahalu, ona je sretna zena, ispunila je sve normative, udala se taman kad treba, rodila dvoje slatke djecice (uglavnom vise po prozorima kad dodju u posjetu, a sav kristal i sve sto je vrijedno a fragile dizem na viseci u kuhinji, nemaju mogucnosti da se popenju gore) ma nema, cakum pakum.
janje_

#200 Re: 30te ili sta kada ti se niko ne svidja

Post by janje_ »

kad ides ciljano samo da nadjes kakvo zeMsko s kojim bi zasnovo obitelj i multipliciro se, samom sebi sei natovario tezak teret oko vrata..

kad vec imas preko 30 u guzici, znas (valjda) sta volis, sta ne volis.. posvetis se nekom hobiju, koji ukljucuje da se vidjas s ljudima slicnih interesa.. ako trazis intelektualne izazove i price sa zenama, ne mozes im pristupiti u basti kafica "uzdravlje" i reci, jebo te, sta ti mislis, hoce li onaj moody i s&p je*at mater svima u ojropi, ili ce se euro izvuc iz krize bez gubitaka, ja evo nesto kontam da svu imovinu prebacim u svicarske franke, itd..

nego malo rafting, malo biciklizam, malo fotografija, malo setnja, malo pentranje po planinama, malo more, auto, ovo ono, i kad se najmanje nadas, naleti zeMsko koje te obori s nogu, i eto ga.. ;)
Locked