Ma slazem se za te dvije grupe. Zaista se vidi i prepozna cura koja ocajno trazi nekog ali ne bih se slozila da su sve zajednicki same i frustrirane. Ja sam sretnuo udata,i ok mi je. ali gledam moje kolegice: jedna je penzija(29),kancelarija,kuca,i stalno zalosna sto je sama,bas ocajno se ponasa,lijepa je i pametna,ali eto penzija prava.. A druga (27)suprotno ,drugi fakultet pri kraju,ima vremena za sve,izlaske,posao,uvijek ima decka(mijenja ih ko carape) a ni na kraj joj pameti da se uda. Ona je sve samo ne ocajna i jadna. Cura uziva i ne brine.profi25 wrote:ja poznajem dosta cura izmedju 28 i 33 god. i svode se na dvije grupe![]()
one koje aktivno /ocajno / traze i htjele bi svakog![]()
i one koje su totalno penzija i kazu to je stvar sudbine ili niko mi ne treba i nikoga ne uzimaju u obzir![]()
a sve su zajednicki same, zabrinute i frustrirane trazenjem i posebno mladjim primjercima ljepotica![]()
ja bih vam dao savjet da se ne opterecavate previse, ne sminkate pretjerano jer vam se bore jos vise vide, oblacite se mladalacki i budite vesele i takve ce te zapasti nekome za ok0![]()
![]()
i slobodno razmislite i o malo mladjem partneru
30ta kuca na vrata
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
beka_mo
#301 Re: 30ta kuca na vrata
-
d2
#302 Re: 30ta kuca na vrata
nije valjda da jednom godisnje mijenja carape ?beka_mo wrote:A druga (27)suprotno ,drugi fakultet pri kraju,ima vremena za sve,izlaske,posao,uvijek ima decka(mijenja ih ko carape) a ni na kraj joj pameti da se uda.
-
d2
#303 Re: 30ta kuca na vrata
Zene u tridesetim su med medeni, svaka zna sta hoce a sta nece, sve je jasno, nema nikakvih dilema i suvisnih lutanja, da sam znao da je ovako lijepo u tridesetim preskocio bih dvadesetesheilak wrote:Sta sad, sve zene u tridesetim su ocajne, izfrustrirane, previse nasminkane jadnice koje ce uzeti sta god da naidje, samo da je musko jer su usamljene i ne zele ostati same?!
-
beka_mo
#304 Re: 30ta kuca na vrata
Ne bih ja rekla da je Lada usamljena! Cura se nagledala svega i svacega oko sebe,mislim na brakove pojedinih koji katasrofalno zavrsavaju,pa sto bi ona bila jedna od tih pacenica. Cura uziva u svojoj zrelosti,pretpostavljam da im avise od 35god., i ne mislim da je jadna, nego naprotiv,cvrsto stoji na nogama i zna kud ide. Eto to je prednost zrelih(nikad ne reci starih) cura.MoHiKaNaC wrote:a po meni je Lada jako dugo bila usamljena i za to vrijeme je imala dovoljno vremena da nadje sva moguca objasnjenja ovog svijeta koja opravdavaju njenu usamljenost
p.s.
nisam ni ja pobornik ''veze radi veze''
-
beka_mo
#305 Re: 30ta kuca na vrata
To ti za sebe sigurno govoris,jer ih ti mijenjas jednom godisnje. Ovi malo uredniji,koji mjenjaju svaki dan su skuzili frazu.d2 wrote:nije valjda da jednom godisnje mijenja carape ?beka_mo wrote:A druga (27)suprotno ,drugi fakultet pri kraju,ima vremena za sve,izlaske,posao,uvijek ima decka(mijenja ih ko carape) a ni na kraj joj pameti da se uda.![]()
-
beka_mo
#306 Re: 30ta kuca na vrata
d2 wrote:Zene u tridesetim su med medeni, svaka zna sta hoce a sta nece, sve je jasno, nema nikakvih dilema i suvisnih lutanja, da sam znao da je ovako lijepo u tridesetim preskocio bih dvadesetesheilak wrote:Sta sad, sve zene u tridesetim su ocajne, izfrustrirane, previse nasminkane jadnice koje ce uzeti sta god da naidje, samo da je musko jer su usamljene i ne zele ostati same?!
Istina brate,to ti je tacno.
-
d2
#307 Re: 30ta kuca na vrata
ne ne godisnje, ja mijenjam kvartalnobeka_mo wrote:To ti za sebe sigurno govoris,jer ih ti mijenjas jednom godisnje. Ovi malo uredniji,koji mjenjaju svaki dan su skuzili frazu.d2 wrote:nije valjda da jednom godisnje mijenja carape ?beka_mo wrote:A druga (27)suprotno ,drugi fakultet pri kraju,ima vremena za sve,izlaske,posao,uvijek ima decka(mijenja ih ko carape) a ni na kraj joj pameti da se uda.![]()
-
d2
#308 Re: 30ta kuca na vrata
e bas ti hvala sto si me podrzala, to mi puno znacibeka_mo wrote:d2 wrote:Zene u tridesetim su med medeni, svaka zna sta hoce a sta nece, sve je jasno, nema nikakvih dilema i suvisnih lutanja, da sam znao da je ovako lijepo u tridesetim preskocio bih dvadesetesheilak wrote:Sta sad, sve zene u tridesetim su ocajne, izfrustrirane, previse nasminkane jadnice koje ce uzeti sta god da naidje, samo da je musko jer su usamljene i ne zele ostati same?!
Istina brate,to ti je tacno.
- x0z0y0
#309 Re: 30ta kuca na vrata
cccc osjetih ja nesto na igmanu al mi bi nezgodno recd2 wrote:
ne ne godisnje, ja mijenjam kvartalno
-
d2
#310 Re: 30ta kuca na vrata
mislio sam da se prozracilo od okretanja pedala, cini se da su 3 mjeseca vec prosla, vrijeme za mijenjanjeCompos_Sui wrote:cccc osjetih ja nesto na igmanu al mi bi nezgodno recd2 wrote:
ne ne godisnje, ja mijenjam kvartalno![]()
![]()
![]()
![]()
hvala sto mi rece
nego posto je sljedeca zamjena u decembru da obucem odmah zimske ?
- zena21
#311 Re: 30ta kuca na vrata
d2 wrote:Zene u tridesetim su med medeni, svaka zna sta hoce a sta nece, sve je jasno, nema nikakvih dilema i suvisnih lutanja, da sam znao da je ovako lijepo u tridesetim preskocio bih dvadesetesheilak wrote:Sta sad, sve zene u tridesetim su ocajne, izfrustrirane, previse nasminkane jadnice koje ce uzeti sta god da naidje, samo da je musko jer su usamljene i ne zele ostati same?!
i ja sam ovo cula... zato jedva cekam te 30teeeeeeee
- SinjaD
#312 Re: 30ta kuca na vrata
Što si stariji teže ti je pronaći nekog samim tim što i kriteriji koje imaš rastu.
To je sve tako individualno. Imam prijeteljice i koje su udate i one koje to još nisu niti su u vezi.
Poznavajući te svoje prijeteljice i sve što im se dešava moram reci da mi se čini da je problem u muškarcima. Rijetki su oni koji žele (oba)vezu. Svi bi se nešto zajebavali, odi mi-dođi mi, i sl. Mislim da zaziru pomalo od zrelijih djevojaka jer znaju da one ipak nešto očekuju od njih.
To je sve tako individualno. Imam prijeteljice i koje su udate i one koje to još nisu niti su u vezi.
Poznavajući te svoje prijeteljice i sve što im se dešava moram reci da mi se čini da je problem u muškarcima. Rijetki su oni koji žele (oba)vezu. Svi bi se nešto zajebavali, odi mi-dođi mi, i sl. Mislim da zaziru pomalo od zrelijih djevojaka jer znaju da one ipak nešto očekuju od njih.
- x0z0y0
#313 Re: 30ta kuca na vrata
d2 ako franceska ovo vidid2 wrote:mislio sam da se prozracilo od okretanja pedala, cini se da su 3 mjeseca vec prosla, vrijeme za mijenjanjeCompos_Sui wrote:cccc osjetih ja nesto na igmanu al mi bi nezgodno recd2 wrote:
ne ne godisnje, ja mijenjam kvartalno![]()
![]()
![]()
![]()
hvala sto mi rece
nego posto je sljedeca zamjena u decembru da obucem odmah zimske ?
sad ja moram vadit situaciju...jel?
ccc
-
d2
#314 Re: 30ta kuca na vrata
SinjaD wrote:Što si stariji teže ti je pronaći nekog samim tim što i kriteriji koje imaš rastu.
teske rijeci upucene na racun nas ozbiljnih tipova
-
d2
#315 Re: 30ta kuca na vrata
a cuj, na to treba gledati kao na test ljubavi, ako nekoga volis moras preci preko nekih stvari pa makar i sa stipaljkom na nosu, boze moj, sve je u kompromisuCompos_Sui wrote: d2 ako franceska ovo vidi![]()
ccc![]()
-
d2
#316 Re: 30ta kuca na vrata
zena21 wrote:d2 wrote:Zene u tridesetim su med medeni, svaka zna sta hoce a sta nece, sve je jasno, nema nikakvih dilema i suvisnih lutanja, da sam znao da je ovako lijepo u tridesetim preskocio bih dvadesetesheilak wrote:Sta sad, sve zene u tridesetim su ocajne, izfrustrirane, previse nasminkane jadnice koje ce uzeti sta god da naidje, samo da je musko jer su usamljene i ne zele ostati same?!
i ja sam ovo cula... zato jedva cekam te 30teeeeeeee![]()
![]()
- zena21
#317 Re: 30ta kuca na vrata
d2 wrote:a cuj, na to treba gledati kao na test ljubavi, ako nekoga volis moras preci preko nekih stvari pa makar i sa stipaljkom na nosu, boze moj, sve je u kompromisuCompos_Sui wrote: d2 ako franceska ovo vidi![]()
ccc![]()
jel ova stipaljka na nosu ima veze sa tvojim mijenjanjem carapa jednom godisnje
ajme.. sta sve necu ovdje procitati
-
d2
#318 Re: 30ta kuca na vrata
eto vidis sta mi napisa a ja carapa nisam obukao od aprila, sve u japankama hodam, mora da su me pomjesali sa nekimzena21 wrote: jel ova stipaljka na nosu ima veze sa tvojim mijenjanjem carapa jednom godisnje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajme.. sta sve necu ovdje procitati![]()
![]()
- baustelac
#319 Re: 30ta kuca na vrata
Ovo boldirano u vecini slucajeva znaci: "trazim (oba)vezu u kojoj cu biti ravnopravna sa muskarcem u stvarima gdje mi to odgovara a biti zena opet u stvarima gdje mi to odgovara. Znaci, treba mi neki levat kome ne smeta da uvijek bude donji".beka_mo wrote: Ne bih ja rekla da je Lada usamljena! Cura se nagledala svega i svacega oko sebe,mislim na brakove pojedinih koji katasrofalno zavrsavaju,pa sto bi ona bila jedna od tih pacenica. Cura uziva u svojoj zrelosti,pretpostavljam da im avise od 35god., i ne mislim da je jadna, nego naprotiv,cvrsto stoji na nogama i zna kud ide. Eto to je prednost zrelih(nikad ne reci starih) cura.
Samo sto bioloski sat kuca tika-taka,tika-taka i prije nego sto istika bit ce daj sta das i onda safata lolu kao iz price koju je na pocetku ispricala.
- baustelac
#320 Re: 30ta kuca na vrata
Ja sam neiskusansheilak wrote:Jesi ti to imao losih iskustava?
i neukusan
- Lada
#321 Re: 30ta kuca na vrata
Biološki sat je relevantan jedino kada su djeca u pitanju a savremena medicina ga je znatno produžila tako da je danas sasvim normalno da žene rađaju u kasnim tridesetim ili ranim četrdesetim svoje prvo dijete. Vezati se za "lolu" samo zbog djeteta može samo neobrazovana žena kojoj je brak ionako jedino životno osiguranje ili sponzoruša koja ispunjenje životnog sna vidi u beskonačnom shoppingu i ljenčarenju. Danas postoji jako puno sretnih patch-work-porodica, tako da uloga "spermodavca" i nije presudna kako muškarci misle.baustelac wrote: Samo sto bioloski sat kuca tika-taka,tika-taka i prije nego sto istika bit ce daj sta das i onda safata lolu kao iz price koju je na pocetku ispricala.
- SinjaD
#322 Re: 30ta kuca na vrata
O, žao mi je što vas uznemirihd2 wrote:SinjaD wrote:Što si stariji teže ti je pronaći nekog samim tim što i kriteriji koje imaš rastu.
teske rijeci upucene na racun nas ozbiljnih tipova
Al' dok dođe iz g... u glavu prođe voz
-
d2
#323 Re: 30ta kuca na vrata
uf bas mi suknu, cekaj da vidim mogu li glavom lijevo desno
mogu, dobro je
mogu, dobro je
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#324 Re: 30ta kuca na vrata
PROĐE LJETO TRIDESETO
Samom sebi ne vjerujem
trideseta meni dođe
čini mi se tek sam rođen
tako vrijeme brzo prođe
Ref.
Prođe ljeto trideseto
godina mi žao nije
nije važno šta je bilo
sad je važno kako mi je
Ja sam crtu podvukao
ispod svojih trideset ljeta
kad saberem život cijeli
osta kratka mladost lijepa
Ovaj život, dragi druže
kratak je ko miris ruže
tek što život zamiriše
a mladosti nema više
Samom sebi ne vjerujem
trideseta meni dođe
čini mi se tek sam rođen
tako vrijeme brzo prođe
Ref.
Prođe ljeto trideseto
godina mi žao nije
nije važno šta je bilo
sad je važno kako mi je
Ja sam crtu podvukao
ispod svojih trideset ljeta
kad saberem život cijeli
osta kratka mladost lijepa
Ovaj život, dragi druže
kratak je ko miris ruže
tek što život zamiriše
a mladosti nema više
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#325 Re: 30ta kuca na vrata
sheilak wrote:awwwwwwwww![]()
ko to tamo peva?